Jessie J-hez hasonlóan a The Script frontembere sem folytatja a mentorkodást.
A teljes cikkhez kattints ide!
Danny O’Donoghue is távozik a Voice-ból
2013. július 16. 18:13
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
sajnálom h elmegy
2013. július 16. 18:27
|
|
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline
|
Én megmondom őszintén, imádtam őt mentorként is látni, de jobban imádom a zenei tevékenységüket és így nekem az az érdekem ha Danny távozik a műsorból és csodálatos dalokat írnak Mark-kal és Glennel. Szóval örülök, hogy láthattam őt ennyire emberinek és megtudhattam, mennyire jó ember, de most tényleg a banda a fontosabb. Hálás vagyok azért, hogy nem dobta a komoly munkát egy kis "celebkedéséret". Tudom, hogy ő nem azért vállalta, de sajnos ez a tehetségkutatósdi már erről szól.
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. július 16. 19:26
|
|
Dont_believe_a_wordvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 114 Csatolások: 0 Azonosító: 200711 offline
|
én sajnálom, hogy elmegy=/
2013. július 16. 20:10
|
|
Dojcy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.03. Hozzászólás: 1072 Csatolások: 51 Azonosító: 92123 offline
|
örültem nagyon h benne volt a Voiceban mert így sokan megismerhették Danny-t és a The Script-et, de őszintén megértem, h ott hagyja a műsort, mert a 3. lemezük csodás lett, így 100% an a munkára kell összpontosítaniuk!
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. július 17. 17:47
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Hát sajnálom, hogy ő is elmegy.
Pedig ha máshol nem is ott legalább láthattam...
2013. július 17. 18:31
|
|
Mesi99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.11. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 203553 offline
|
Nagyon rossz lesz így a Voice csak miatta és Jessie miatt néztem, de a 4 mentor nagyon összhangban volt viccesek voltak és profik...így nem lesz ugyanaz..:/ És legalább láthattam Dannyt is ha máshol ne, hát itt...Eléggé szomorú vagyok de remélem visszafog térni:) Persze nagyon örülök az új daloknak^^ A legjobb banda!
2013. július 18. 10:21
|
|
toth-milan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.15. Hozzászólás: 555 Csatolások: 0 Azonosító: 155510 offline
|
Én se néztem, de biztos ügyes volt
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.