Magyar lány a világ legjobb testű modellje!
2013. július 16. 18:33
|
|
HeyAlicevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.25. Hozzászólás: 332 Csatolások: 0 Azonosító: 153816 offline
|
Azért vannak 'kimázolva', hogy jobban látszódjanak a kidolgozott izmok, ugyanis a zsűrinek ezt kell figyelembe venniük értékeléskor. Nem értem, hogy ezen miért kell így megdöbbenni.
1 felhasználónak tetszik:
SsciorLuv
2013. július 16. 18:35
|
|
SsciorLuv |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.17. Hozzászólás: 1146 Csatolások: 585 Azonosító: 183769 offline
|
Nekem a többiekkel ellentétben tetszik.Biztos nagyon sokat dolgozhatott érte.Ráadásul azért nem tetszik,mert nem nőies?Miért,ha egy nő elmegy autószerelőnek akkor bármilyen jó azt mondod neki,hogy nem lehet autószerelő,mert ő csak egy nő és ez nem nőies?!Ráadásul valakinek komoly érzelmi indokai is vannak arra,hogy így kigyúrja magát!
Az én egyik kedvencem,Emily Schromm,például érzelmi okból döntött emellett,és egyértelműen boldogabb tőle!
Az én egyik kedvencem,Emily Schromm,például érzelmi okból döntött emellett,és egyértelműen boldogabb tőle!
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. július 16. 18:40
Nekem egyáltalán nem tetszik. Szerintem nem szép, ha egy nő ilyen izmos. Azért gratulálok neki!
2013. július 16. 18:42
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Beyla:
Igazad van, elnézést kérek, akkor kijavítom magam, nem lefogyta a melleit, hanem izommá alakultak. -.-" A lények ugyanaz, a nőies mellek eltűntek.
Igazad van, elnézést kérek, akkor kijavítom magam, nem lefogyta a melleit, hanem izommá alakultak. -.-" A lények ugyanaz, a nőies mellek eltűntek.
2013. július 16. 19:01
|
|
sh1nEE.» ᴍs. ʙᴀʀᴄᴀɢɪʀʟ ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 1238 Csatolások: 454 Azonosító: 131165 offline
|
Először is gratulálok neki, nem kis teljesítmény ez amit véghezvitt, biztosan rengeteg kitartásra és lemondásra volt szüksége ahhoz, hogy elérje a kívánt alakot. Az én ízlésemnek kissé már túl izmos, ettől eltekintve le a kalappal előtte!
2013. július 16. 19:29
|
|
Blackbird03 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 752 Csatolások: 284 Azonosító: 161100 offline
|
Sosem rajongtam a női fitneszmániásokért, de azt hiszem, nem is olyan csúnya ez a pár kép, amit róla látok.
Őszintén örülök, hogy elérte ezt az eredményt, bizonyára rengeteget tett ezért a külsőért; ami hatalmas elkötelezettséggel, rendszerességgel, és kitartással jár.
Gratulálok
Őszintén örülök, hogy elérte ezt az eredményt, bizonyára rengeteget tett ezért a külsőért; ami hatalmas elkötelezettséggel, rendszerességgel, és kitartással jár.
2013. július 16. 20:32
nekem biztos nem kéne ilyen test :$ de amúgy gratulálok
x
2013. július 16. 20:38
|
|
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline
|
Gratula! Nem kis munka ezt elérni:) És elnézve a testét, meg is érdemelte
(A kritizálóknak pedig: ízlések és pofonok, tény. De egy "titkot" had áruljak el: a hatást nagyrészt a barnító-fényesító tevenyál teszi :'O )
(A kritizálóknak pedig: ízlések és pofonok, tény. De egy "titkot" had áruljak el: a hatást nagyrészt a barnító-fényesító tevenyál teszi :'O )
2013. július 16. 20:44
|
|
jesseeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.14. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 206095 offline
|
Jó hallani, hogy a magyarok tudnak érvényesülni külföldön is, és sikereket érnek el.
Lilinek meg külön gratulálok, mert gyönyörűen kidolgozta a testét.
Hát igen, kritizálni könnyebb, mint végig csinálni ugyanazt amit Lili...
Hát igen, kritizálni könnyebb, mint végig csinálni ugyanazt amit Lili...
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.