Ebben az évben több, mint száz lány szállt harcba a Miss Fitness Universe Bikini címért, melyet végül Regős Lili nyert el.
A teljes cikkhez kattints ide!
Magyar lány a világ legjobb testű modellje!
2013. július 16. 16:46
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Eléggé durván néz ki. :S
Egyáltalán nem nőies.
Egyáltalán nem nőies.
2013. július 16. 16:48
Háát... Láttam már csinosabb modellt is, Ijesztő hogy ilyen barna szerintem.
2013. július 16. 16:53
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (ColorBird @ 2013.07.16. 16:49)
+ Agyon barnitózom magam,napi 10 órát gyúrok,de a fejem nem barnítom és természetesen kicsi rám a Made In China bikini tipus a csaj. 
Szerintem testfesték van rajta pluszban, nekem nagyon úgy tűnik, valamint a sminkesek nagyon eltolták, mert a fejét meg telekenték világosabb árnyalatú vakolattal. Azt meg megint csak nem ő dönti el, hogy mit vesz fel szerintem. És, ha gyúrni akar, akkor azzal van valami baj? Tény, nem tartom nőiesnek én sem, ám a szálkás izmai nélkül nagyon szép, csinos csaj lenne.
2013. július 16. 16:54
Még férfiben is visszataszítónak tartom a kigyúrt testet, nem még nőben!(bezony, ilyen is van) Hogy is mondjam, hogy ne keltsek felháborodást, a nő legyen "puha", persze ne trambulin de, azért ez már kicsit túlzás. (egyébként szerintem a cickói kicsit fel lettek pumpálva)
2013. július 16. 16:55
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Az ilyen izmos nő már gusztustalan. Én nem értem a mai világot... Mindenhol vagy az anorexiás modellek, vagy ezek a hulk utánzatok vannak. Hol vannak a SZÉP alakú nők?
2013. július 16. 16:56
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Oszika:
Persze, hogy mű a melle, mivel a mell is zsír, ezek meg ki vannak gyúrva, szóval már rég lefogyták az igazi mellüket.
Persze, hogy mű a melle, mivel a mell is zsír, ezek meg ki vannak gyúrva, szóval már rég lefogyták az igazi mellüket.
2013. július 16. 17:01
hah én pedig irigylem a hasizmát
és valóban szép arca van
2013. július 16. 17:06
|
|
missvivianvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.12. Hozzászólás: 159 Csatolások: 0 Azonosító: 205904 offline
|
arcra tényleg szép......de nekem nem tetszik,hogy ha egy nő ilyen szinten izmos
2013. július 16. 17:07
Szerintem ez a test undorító, elég nagy gyalázat, ha ilyet szépnek találnak. Nagyon távolról szép, de mindjárt kibökik a szemem az izmai, még így, monitoron át is. Borzalmasan utálom az ilyen kigyúrt - jólmondjaCandy -, Hulk-teremtményeket.
2013. július 16. 17:08
Ez a test nem szép, hanem undorító
Sosem értettem, h egy nő hogy tudja így elrontani magát. Gusztustalan. Férfiban is undorító ez a túlzottan kigyúrt alkat, nemhogy nőben
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: