Amúgy saját tapasztalatom szerint hasznos lehet még ellenük a fullasztó bűzű spray, de tényleg csak az jőn be igazán, ami irritálja az ember érzékszerveit!
Hogyan ne legyél szúnyogmágnes
2013. július 16. 18:00
|
|
Kate DowneyPolly™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.24. Hozzászólás: 1306 Csatolások: 94 Azonosító: 198539 offline
|
Hálás köszönet a cikkért!
Utáloma a rohadt vérszívókat!
Sőt, erre még allergiás is vagyok a csípésre...
Amúgy saját tapasztalatom szerint hasznos lehet még ellenük a fullasztó bűzű spray, de tényleg csak az jőn be igazán, ami irritálja az ember érzékszerveit!
2013. július 16. 18:02
Köszi a cikket! Már valamit kell csinálnom velük, mert most jelenleg 27 csípés van rajtam...
2013. július 16. 18:30
Nagyon jó cikk lett! ^^ Akkor most már tudom, miért csipkednek ennyire a szúnyogok éjszaka: van egy piros pizsamám, biztos amiatt. Mostantól nem fogom hordani.
2013. július 16. 19:11
|
|
klaudia0320visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.08. Hozzászólás: 435 Csatolások: 0 Azonosító: 191197 offline
|
Kössz a tanácsokat!Jó lett a cikk.
2013. július 16. 20:23
|
|
DettyBetta97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.02. Hozzászólás: 1020 Csatolások: 0 Azonosító: 164675 offline
|
próbálom majd en is megfogadni
2013. július 16. 20:36
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
Áhhá szóval ezért csíptek meg annyian amikor a fekete pólómban voltam! xD
2013. július 16. 20:41
|
|
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline
|
Érdekes cikk lett.
Nyilván nem valósulnak meg az esetek 100%ában, de biztosan igazak a tények is, amiket felsorakoztattak. Köszi a cikkért:)
Nyilván nem valósulnak meg az esetek 100%ában, de biztosan igazak a tények is, amiket felsorakoztattak. Köszi a cikkért:)
2013. július 16. 21:53
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Engem imádnak a dögök,pedig B pozitív vércsoportba tartozom. Nem hordok pirosat,feketét viszont igen. Utálom a sört, nincs lábszagom és a sport megszállottja sem vagyok.
Egyedül a legyek szeretik a vérszívó fajtájukat.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: