Harry Styles nem kezd önálló karrierbe
2013. július 16. 15:44
|
|
Eszti0305szjger.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 3 Azonosító: 201010 offline
|
Micsoda?! Még 3 albumot és 3 évet ki kell bírnunk velük?! Pedig már kezdtem örülni...Színvonalas album? Tényleg?
Eddig még egy olyat sem láttunk, minden dal ugyanolyan tartalmatlan, olcsó, utánzat popdalocska. Egyébként meg a színvonalukat tükrözi,hogy 1 év alatt össze is vágják az albumot, míg mások éveket dolgoznak egy-egy művön. Persze, túl sok dolguk nincsen. Megírják nekik a dalokat, mindent a hátsó fertályuk alá tolnak, nekik csak fel kell énekelgetniük az előre meggyártott "dalokat",az is mindegy,hogy hogyan,mert hát van egy csodálatos autotununk, amit nem félnek használni.
2013. július 16. 16:08
|
Lora-girlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.02. Hozzászólás: 102 Csatolások: 0 Azonosító: 166423 offline
|
Annyira imádom őket, remélem nem csak 3 évig maradnak együtt, hanem ameddig csak tehetik! A dalaik rengeteget segítettek nekem, és ezel nem vagyok egyedül! Aki nem szereti őket, az ne hallgassa és ne pocskondiázza őket, mert hiába, akkor is rohadtul tehetségesek, és nem csak összedobják a lemezeket, hanem sok munkájuk van benne és nyilván azért kell minden évben új albumot kidani, mert szerződésük van. I'm a proud Directioner <3
2013. július 16. 16:43
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Nem csodálom,hogy nem kezd önálló karriert....
2013. július 16. 16:50
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Ez nem hír, ezt mindenki tudhatta, az is, aki nem követi őket figyelemmel. Ki az a hülye, aki kiszállna a világ legnépszerűbb bandájából, hogy bekockáztasson egy olyan karriert, ami nem is biztos, hogy működni fog?
Amúgy, mindegyik srác ír dalokat és a dalok demóját általában a dalszövegíró szokta egyedül felvenni (nem csak az 1D-nél, hanem mindenhol). A demó azért van, hogy lehessen mutogatni a producereknek, aztán ha azok rábólintanak, akkor lehet felvenni a számot élesben. Egy demóhoz nem kellenek mind az öten.
Amúgy, mindegyik srác ír dalokat és a dalok demóját általában a dalszövegíró szokta egyedül felvenni (nem csak az 1D-nél, hanem mindenhol). A demó azért van, hogy lehessen mutogatni a producereknek, aztán ha azok rábólintanak, akkor lehet felvenni a számot élesben. Egy demóhoz nem kellenek mind az öten.
2013. július 16. 17:02
„A One Direction tagjai mindig egyéni művészekkel dolgoznak együtt, így mindig színvonalas albumot sikerül összehozniuk."
2013. július 16. 17:24
|
|
missvivianvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.12. Hozzászólás: 159 Csatolások: 0 Azonosító: 205904 offline
|
Egyértelmű volt,hogy nem kezd önálló karrierbe.Bár külön indult az X-Faktorba, mégis úgy ismerte meg ország-világ,hogy a One Direction egyik énekese.Szerintem az emberek őket együtt szeretik,és ha az egyik kilépne(mindegy,hogy melyik)akkor az a rajongókból ellenszenvet váltana ki....a banda már nem lenne olyan sikeres,és a kilépett tag szólókarrierje se lenne hű de milyen nagy szám.Plusz az 1D tényleg a világ egyik leghíresebb bandája,és ez biztos....de a szólókarrier már lehet,hogy nem lenne népszerű...egyik sem hülye,nem adják fel a biztost a bizonytalanért..
2013. július 16. 17:37
|
|
beccsu-baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 973 Csatolások: 0 Azonosító: 162296 offline
|
missvivian, egyetértek! Azt hiszem mindent elmondtál, amit szerettem volna
2013. július 16. 17:50
|
|
VegasGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.07. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 205479 offline
|
Milyen logikátlan lépés lenne már a banda és a management részéről?
Feladnák a 3 éve tartó töretlen sikerüket csak azért, mert valamelyikőjük szólókarrierről álmodik?
Na ne nevettessetek már...
2013. július 16. 18:04
|
|
Lili1DLoveForever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.28. Hozzászólás: 901 Csatolások: 0 Azonosító: 192600 offline
|
Ohyes yes,és yes.Tudtam,tudtam,és tudtam.Ez az nem bomlikfelaz 1D.Én úgy tudtam,tudtam,és tudtam.Most nagyon,de nagyon,örülök <3 :3
2013. július 16. 19:50
|
|
Budaházi Dorinaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.08. Hozzászólás: 57 Csatolások: 0 Azonosító: 199788 offline
|
De örültem volna neki! hahaha
)
2013. július 16. 21:03
|
|
Harry Stylesnéúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.24. Hozzászólás: 67 Csatolások: 0 Azonosító: 204367 offline
|
HálaIstennek,magához tért
2013. július 16. 21:27
|
|
liptakanna21Love is friendship set on fire..:) <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 0 Azonosító: 193938 offline
|
én gondoltam,meg am se oszlathatják fel a bandát 2016-ig de nagyon remélem hogy utánna sem fognak szétválni,hisz igaz barátok
és igaz h külön is jók lennének de együtt a legeslegjobbak
<3
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: