Dalpremier: Avenged Sevenfold — Hail To The King
2013. július 15. 22:29
|
|
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline
|
Sosem bírtam őket igazán, de ez a szám nem is olyan rossz!
2013. július 16. 00:38
|
|
muffinkaah |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.30. Hozzászólás: 700 Csatolások: 30 Azonosító: 185094 offline
|
a srácok eszméletlen jó zenét csináltak már megint
2013. július 16. 01:47
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
rohadt jó lett a szám... és akinek nemtetszik az mehet ahova gondolom
... ha Matt aztmondta,hpogy kell ujítás a bandának akkor az úgyis van.. amúgyis lehetehogy ezzel probálják frissíteni a zenei stílust amiért meghajolok elöttük
.. én imádni fogom őket bármit is csinálnak vagy játszanak..hiszen náluk őrültebb és jószivűbb embereket nemláttam még
♥
2013. július 16. 01:53
|
|
Eperfa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.16. Hozzászólás: 571 Csatolások: 4 Azonosító: 158518 offline
|
Idézet (H_Eszti @ 2013.07.15. 16:38)
Előre is bocsánat a többi A7x rajongótól, igen én is az vagyok, de nekem nem tetszik az új dal. Talán a vége az ami megfogott, de a többi része unalmas. Persze, fülbemászó dallama van, de nem a legjobb.
Én többet vártam volna Arintól, mert jó dobos, de ebben a számban szinte egész végig ugyan azt játsza.. :/
Mindenesetre várom a többi dalt!
<3
Mindenesetre várom a többi dalt!
2013. július 16. 19:29
Kezdjük ott, hogy senkinek nem mondhatod azt, h menjen melegebb éghajlatra, ha nem tetszik neki a dal! Mindenkinek más a stílusa, az ízlése.
Őszintén remélem, h a stílusfrissítéssel nem esnek át a ló túlsó oldalára, manapság ugyanis túl sok olyan zenekar adta el magát zeneileg, akik tehetségesek voltak abban, amit csináltak,de nem volt nekik elég
Nem szeretném, ha ők is olyanok lennének. Persze, próbáljanak ki új dolgokat, de ne vigyék túlzásba.
Őszintén remélem, h a stílusfrissítéssel nem esnek át a ló túlsó oldalára, manapság ugyanis túl sok olyan zenekar adta el magát zeneileg, akik tehetségesek voltak abban, amit csináltak,de nem volt nekik elég
Idézet (Fallengirl @ 2013.07.16. 01:47)
rohadt jó lett a szám... és akinek nemtetszik az mehet ahova gondolom
... ha Matt aztmondta,hpogy kell ujítás a bandának akkor az úgyis van.. amúgyis lehetehogy ezzel probálják frissíteni a zenei stílust amiért meghajolok elöttük
.. én imádni fogom őket bármit is csinálnak vagy játszanak..hiszen náluk őrültebb és jószivűbb embereket nemláttam még
♥
2013. július 16. 22:58
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
Idézet (Chelsy @ 2013.07.16. 19:29)
Kezdjük ott, hogy senkinek nem mondhatod azt, h menjen melegebb éghajlatra, ha nem tetszik neki a dal! Mindenkinek más a stílusa, az ízlése.
Nem szeretném, ha ők is olyanok lennének. Persze, próbáljanak ki új dolgokat, de ne vigyék túlzásba.
nyugivan
2013. július 18. 13:50
|
|
Science.Psychoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.20. Hozzászólás: 25 Csatolások: 1 Azonosító: 204074 offline
|
Megint nagyot alkottak!
Ez a szám fantasztikus! Bízok bennük, szerintem az album is jó lesz.
Ez a szám fantasztikus! Bízok bennük, szerintem az album is jó lesz.
2013. július 18. 16:45
|
|
Tamaw_0új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.24. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 194596 offline
|
Ahhj.. Rengeteget vártam már erre a számra de sajnos csalódtam.. bár jó, fülbemászó meg végre egy olyan szám aminél nincs az a problémám mint a legtöbb számuknál, de azok a számok mégis jobbak, ütősebbek lettek, ez meg olyan.. semmilyen hozzájuk képest.
Nem mondom, hogy Arin hibája, csak talán nincs az a plusz amit Rev adott hozzá.. De azért várom az albumot, majd ott dől el az egész
Nem mondom, hogy Arin hibája, csak talán nincs az a plusz amit Rev adott hozzá.. De azért várom az albumot, majd ott dől el az egész
2013. augusztus 08. 14:31
Igazad van, vmi hiányzik... sok mindenkinek. Ez a valami Rev játéka
Arin is jó dobos, tényleg, nem is választották volna őt a fiúk, ha nem így lenne, de Rev egy valódi csoda volt.
Idézet (Tamaw_0 @ 2013.07.18. 16:45)
Ahhj.. Rengeteget vártam már erre a számra de sajnos csalódtam.. bár jó, fülbemászó meg végre egy olyan szám aminél nincs az a problémám mint a legtöbb számuknál, de azok a számok mégis jobbak, ütősebbek lettek, ez meg olyan.. semmilyen hozzájuk képest.

2013. augusztus 09. 11:51
Tetszik ez a számuk is, de a dobot úgy sajnálom.
Nagyon egyszerű lett de, ellensúlyozza a kiváló gitárjáték az mint mindig egyszerűen perfect!
Remélem az album is ugyanolyan jó lesz mint ez a számuk vagy még jobb.
2013. augusztus 15. 12:12
Idézet (mind1neked @ 2013.07.15. 16:29)
tök jó lett..
Na jó! Te komolyan csak ennyit tudsz írni mindenhová? Megnéztem a profilod és tépem a hajam! Csak azért írtál ide is egy jelentéktelen szösszenetet hogy hamarabb megszerezz egy tetves jelvényt. Könyörgöm tisztelj már meg azzal hogy 3 szónál többet kipréselsz magadból. Mert ez a bandára nézve is megalázó hogy csak ennyit tudsz kinyögni. Végignéztem és rajtad kivűl talán mindenki képes volt egy kisebb nagyobb véleményt írni.
2013. augusztus 15. 12:14
Nyugalom, harci kakas
Ez a bandára nézve - sztem - meg megalázó. Bár sose értettem, h egy ilyen fantasztikus együttesről szóló cikkhez h lehet ilyen röviden hozzászólni.
Ez a bandára nézve - sztem - meg megalázó. Bár sose értettem, h egy ilyen fantasztikus együttesről szóló cikkhez h lehet ilyen röviden hozzászólni.
Idézet (Supremacy @ 2013.08.15. 12:12)
Na jó! Te komolyan csak ennyit tudsz írni mindenhová? Megnéztem a profilod és tépem a hajam! Csak azért írtál ide is egy jelentéktelen szösszenetet hogy hamarabb megszerezz egy tetves jelvényt. Könyörgöm tisztelj már meg azzal hogy 3 szónál többet kipréselsz magadból. Mert ez a bandára nézve is megalázó hogy csak ennyit tudsz kinyögni. Végignéztem és rajtad kivűl talán mindenki képes volt egy kisebb nagyobb véleményt írni.
2013. augusztus 15. 12:19
Idézet (Chelsy @ 2013.08.15. 12:14)
Nyugalom, harci kakas
Lenyugodtam csak egy kicsit feldühített hogy végignéztem az összes hozzászólását és mindnél ugyanez van. És sajnos nem ő az egyetlen jelvénygyűjtögető aki csak emiatt szól hozzá mindenhez.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: