Starity

Dalpremier: Avenged Sevenfold — Hail To The King

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. július 15. 22:01 #21
JLaw22
JLaw22
visszatérő vendég

StátuszBe yourself ... or be Jennifer Lawrence
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 451
Csatolások: 7
Azonosító: 201110
Ez nem igazán az én stílusom biggrin.gif
2013. július 15. 22:26 #22
- törölt felhasználó -    
Határozottan jò!:3
2013. július 15. 22:29 #23
LadyAlba88
LadyAlba88

Státusz"A man who dares to waste one hour of time has not discovered the value of life"
Hozzászólás: 1140
Csatolások: 200
Azonosító: 142600
Sosem bírtam őket igazán, de ez a szám nem is olyan rossz!
2013. július 15. 22:42 #24
Hachiii
Hachiii
visszatérő vendég

StátuszQui prior est tempore, potior est iure.
Hozzászólás: 330
Csatolások: 0
Azonosító: 171199
Jó lett, tetszik, igaz vannak jobb számaik is, de ez is jól szól smileeee.gif
2013. július 16. 00:38 #25
muffinkaah
muffinkaah

Státusz"Fuck 'em if they can't take a joke" -Ben
Hozzászólás: 700
Csatolások: 30
Azonosító: 185094
a srácok eszméletlen jó zenét csináltak már megint smileeee.gif
2013. július 16. 01:47 #26
Fallengirl
Fallengirl

Státusz" Hey! Write you´re own story! " - The Book of Life
Hozzászólás: 887
Azonosító: 164007
rohadt jó lett a szám... és akinek nemtetszik az mehet ahova gondolom wink.gif ... ha Matt aztmondta,hpogy kell ujítás a bandának akkor az úgyis van.. amúgyis lehetehogy ezzel probálják frissíteni a zenei stílust amiért meghajolok elöttük smileeee.gif .. én imádni fogom őket bármit is csinálnak vagy játszanak..hiszen náluk őrültebb és jószivűbb embereket nemláttam még smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: Eperfa, muffinkaah
2013. július 16. 01:53 #27
Eperfa
Eperfa

StátuszPink is the new black <3
Hozzászólás: 571
Csatolások: 4
Azonosító: 158518
Idézet (H_Eszti @ 2013.07.15. 16:38)
Előre is bocsánat a többi A7x rajongótól, igen én is az vagyok, de nekem nem tetszik az új dal. Talán a vége az ami megfogott, de a többi része unalmas. Persze, fülbemászó dallama van, de nem a legjobb. sad.gif Én többet vártam volna Arintól, mert jó dobos, de ebben a számban szinte egész végig ugyan azt játsza.. :/ 
Mindenesetre várom a többi dalt! wink.gif <3

bokkod.gif
2013. július 16. 02:16 #28
Eperfa
Eperfa

StátuszPink is the new black <3
Hozzászólás: 571
Csatolások: 4
Azonosító: 158518
nekem nagyon bejön, kíváncsi leszek az albumra
2013. július 16. 19:29 #29
- törölt felhasználó -    
Kezdjük ott, hogy senkinek nem mondhatod azt, h menjen melegebb éghajlatra, ha nem tetszik neki a dal! Mindenkinek más a stílusa, az ízlése.
Őszintén remélem, h a stílusfrissítéssel nem esnek át a ló túlsó oldalára, manapság ugyanis túl sok olyan zenekar adta el magát zeneileg, akik tehetségesek voltak abban, amit csináltak,de nem volt nekik elég sad.gif Nem szeretném, ha ők is olyanok lennének. Persze, próbáljanak ki új dolgokat, de ne vigyék túlzásba.

Idézet (Fallengirl @ 2013.07.16. 01:47)
rohadt jó lett a szám... és akinek nemtetszik az mehet ahova gondolom wink.gif ... ha Matt aztmondta,hpogy kell ujítás a bandának akkor az úgyis van.. amúgyis lehetehogy ezzel probálják frissíteni a zenei stílust amiért meghajolok elöttük smileeee.gif .. én imádni fogom őket bármit is csinálnak vagy játszanak..hiszen náluk őrültebb és jószivűbb embereket nemláttam még smileeee.gif
2013. július 16. 20:06 #30
jessee
jessee
új tag

Státusz"A döntéseinkben,nem pedig képességeinkben mutatkozik meg, hogy kik is vagyunk
Hozzászólás: 24
Azonosító: 206095
Nem szoktam rockot hallgatni, de az Avenged Sevenfold-ot szeretem. Imádom a frontember hangját. laugh.gif És ez a dal *-*
2013. július 16. 22:58 #31
Fallengirl
Fallengirl

Státusz" Hey! Write you´re own story! " - The Book of Life
Hozzászólás: 887
Azonosító: 164007
Idézet (Chelsy @ 2013.07.16. 19:29)
Kezdjük ott, hogy senkinek nem mondhatod azt, h menjen melegebb éghajlatra, ha nem tetszik neki a dal! Mindenkinek más a stílusa, az ízlése.
Őszintén remélem, h a stílusfrissítéssel nem esnek át a ló túlsó oldalára, manapság ugyanis túl sok olyan zenekar adta el magát zeneileg, akik tehetségesek voltak abban, amit csináltak,de nem volt nekik elég sad.gif Nem szeretném, ha ők is olyanok lennének. Persze, próbáljanak ki új dolgokat, de ne vigyék túlzásba.

nyugivan smileeee.gif .. én nemis itélem el azokat akiknek nemtetszik a szám..hiszen nincsenek teljesen egyforma emberek.. én csak kifejtettem a véleményem.. nemcímeztem senkinek .. hullam.gif .. nemhiszem ,hogy átesnének a ló túloldalára .. hiszen nincs miért smileeee.gif ..de ha mégis..én akkoris imádni fogom őket smileeee.gif
2013. július 18. 13:50 #32
Science.Psycho
Science.Psycho
új tag

StátuszDON'T KNOW WHAT I WANT, BUT I KNOW HOW TO GET IT
Hozzászólás: 25
Csatolások: 1
Azonosító: 204074
Megint nagyot alkottak! rolleyes.gif thumbsup.gif
Ez a szám fantasztikus! Bízok bennük, szerintem az album is jó lesz. meghajolo.gif
2013. július 18. 14:28 #33
- törölt felhasználó -    
Nagyon jó lett meghajolo.gif
2013. július 18. 16:45 #34
Tamaw_0
Tamaw_0
új tag

Státusz"I'm sorry but the party's over now!...~"
Hozzászólás: 16
Azonosító: 194596
Ahhj.. Rengeteget vártam már erre a számra de sajnos csalódtam.. bár jó, fülbemászó meg végre egy olyan szám aminél nincs az a problémám mint a legtöbb számuknál, de azok a számok mégis jobbak, ütősebbek lettek, ez meg olyan.. semmilyen hozzájuk képest. sad.gif
Nem mondom, hogy Arin hibája, csak talán nincs az a plusz amit Rev adott hozzá.. De azért várom az albumot, majd ott dől el az egész smileeee.gif biggrin.gif
2013. augusztus 08. 14:31 #35
- törölt felhasználó -    
Igazad van, vmi hiányzik... sok mindenkinek. Ez a valami Rev játéka sad.gif Arin is jó dobos, tényleg, nem is választották volna őt a fiúk, ha nem így lenne, de Rev egy valódi csoda volt.

Idézet (Tamaw_0 @ 2013.07.18. 16:45)
Ahhj.. Rengeteget vártam már erre a számra de sajnos csalódtam.. bár jó, fülbemászó meg végre egy olyan szám aminél nincs az a problémám mint a legtöbb számuknál, de azok a számok mégis jobbak, ütősebbek lettek, ez meg olyan.. semmilyen hozzájuk képest. sad.gif 
Nem mondom, hogy Arin hibája, csak talán nincs az a plusz amit Rev adott hozzá..  De azért várom az albumot, majd ott dől el az egész smileeee.gif biggrin.gif
2013. augusztus 08. 19:04 #36
- törölt felhasználó -    
Huh de jó lett smileeee.gif
2013. augusztus 09. 11:51 #37
- törölt felhasználó -    
Tetszik ez a számuk is, de a dobot úgy sajnálom. sad.gif Nagyon egyszerű lett de, ellensúlyozza a kiváló gitárjáték az mint mindig egyszerűen perfect! biggrin.gif Remélem az album is ugyanolyan jó lesz mint ez a számuk vagy még jobb. wink.gif
2013. augusztus 15. 12:12 #38
- törölt felhasználó -    
Idézet (mind1neked @ 2013.07.15. 16:29)
tök jó lett..

Na jó! Te komolyan csak ennyit tudsz írni mindenhová? Megnéztem a profilod és tépem a hajam! Csak azért írtál ide is egy jelentéktelen szösszenetet hogy hamarabb megszerezz egy tetves jelvényt. Könyörgöm tisztelj már meg azzal hogy 3 szónál többet kipréselsz magadból. Mert ez a bandára nézve is megalázó hogy csak ennyit tudsz kinyögni. Végignéztem és rajtad kivűl talán mindenki képes volt egy kisebb nagyobb véleményt írni.
2013. augusztus 15. 12:14 #39
- törölt felhasználó -    
Nyugalom, harci kakas biggrin.gif
Ez a bandára nézve - sztem - meg megalázó. Bár sose értettem, h egy ilyen fantasztikus együttesről szóló cikkhez h lehet ilyen röviden hozzászólni. pardon.gif

Idézet (Supremacy @ 2013.08.15. 12:12)
Na jó! Te komolyan csak ennyit tudsz írni mindenhová? Megnéztem a profilod és tépem a hajam! Csak azért írtál ide is egy jelentéktelen szösszenetet hogy hamarabb megszerezz egy tetves jelvényt. Könyörgöm tisztelj már meg azzal hogy 3 szónál többet kipréselsz magadból. Mert ez a bandára nézve is megalázó hogy csak ennyit tudsz kinyögni. Végignéztem és rajtad kivűl talán mindenki képes volt egy kisebb nagyobb véleményt írni.
2013. augusztus 15. 12:19 #40
- törölt felhasználó -    
Idézet (Chelsy @ 2013.08.15. 12:14)
Nyugalom, harci kakas  biggrin.gif 
Ez a bandára nézve - sztem - meg megalázó. Bár sose értettem, h egy ilyen fantasztikus együttesről szóló cikkhez h lehet ilyen röviden hozzászólni. pardon.gif

Lenyugodtam csak egy kicsit feldühített hogy végignéztem az összes hozzászólását és mindnél ugyanez van. És sajnos nem ő az egyetlen jelvénygyűjtögető aki csak emiatt szól hozzá mindenhez.
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

The Rev The Rev 1796.