Befejezték a Good Luck Charlie forgatását
2013. július 15. 16:05
Minden jó sorozat véget ért. Ma már csak unalmas klisék vannak. A Top 4 sorozat, ami mindig a legkirályabb Disney-sorozat lesz, az a Hannah Montana, A waverly Place varázslói, a Sonny a sztárjelölt és ez. A mai nem tudom mik, mint az Austin és Ally, az Eb és a Web, a Zack és Cody élete a fedélzeten, no meg a Phineas és Ferb, a Jessieről már nem is beszélve csak erőltetett semmik, amik semmilyen nyomot nem hagynak az emberben. Sem történetben, sem a szereplők nem ragadnak meg az emlékezetünkben, nem úgy, mint a fentebb említett Top 4 sorozatban.
1 felhasználónak tetszik:
Nórii. SelFan.
2013. július 15. 16:08
Ja, és még hozzáteszem:
A megragadt szereplők és sztorijaik:
Harper (Waverly Place Varázslói) Kreatív, szórakoztató szereplő
Alex (szintén a Waverly) Meg egy cseles, agyafúrt bajkeverő volt, akit mégis mindenki imádott.
Sonny (Sonny a sztárjelölt) kedves lány, szerény, de úgy, mint az átlag embernél, néha nála is elszakad a cérna.
Teddy (Sok sikert Charlie) egy okos lány, aki majdnem mindig mosolyog, és szinte profi színész
És még sorolhatnám napestig, csak senki nem olvasná el
A megragadt szereplők és sztorijaik:
Harper (Waverly Place Varázslói) Kreatív, szórakoztató szereplő
Alex (szintén a Waverly) Meg egy cseles, agyafúrt bajkeverő volt, akit mégis mindenki imádott.
Sonny (Sonny a sztárjelölt) kedves lány, szerény, de úgy, mint az átlag embernél, néha nála is elszakad a cérna.
Teddy (Sok sikert Charlie) egy okos lány, aki majdnem mindig mosolyog, és szinte profi színész
És még sorolhatnám napestig, csak senki nem olvasná el
Nórii. SelFan.
2013. július 15. 16:13
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó
2013. július 15. 16:18
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Ezt már tudtuk, hogy vége lesz.
De nembaj mert így is sok része van és a TV-ben úgy is fogják ismételni, vagy a neten is meg tudjuk nézni. Bridgit-nek meg biztos lesz még valami filmje, vagy sorozata később. (csak nem a Disney-nél)
De nembaj mert így is sok része van és a TV-ben úgy is fogják ismételni, vagy a neten is meg tudjuk nézni. Bridgit-nek meg biztos lesz még valami filmje, vagy sorozata később. (csak nem a Disney-nél)
Nórii. SelFan.
2013. július 15. 16:52
|
|
xDLovatox |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.23. Hozzászólás: 727 Csatolások: 0 Azonosító: 181180 offline
|
Hát nagyon megszerettem ezt a sorozatott és soha nem fogom elfelejteni.
Nagyon megszerettem ezt a családot.Bár méis különbörőek voltak mégis,mint egy igazi család.
Elhiszem,hogy mindenki sírt.Én is sírtam volna.
Nagyon megszerettem ezt a családot.Bár méis különbörőek voltak mégis,mint egy igazi család.
Elhiszem,hogy mindenki sírt.Én is sírtam volna.
Nórii. SelFan.
2013. július 15. 16:54
|
|
Chachi_G.124사랑 ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.29. Hozzászólás: 1398 Csatolások: 0 Azonosító: 198980 offline
|
én is szerettem ezt a sorozatot
2013. július 15. 17:08
|
|
Dorcii1215új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.31. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 188771 offline
|
Kár hogy vége Nagyon imádtam a sorozatot
2013. július 15. 17:15
|
|
VegasGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.07. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 205479 offline
|
littlecsajszit idézem: "A mai nem tudom mik, mint az Austin és Ally, az Eb és a Web, a Zack és Cody élete a fedélzeten, no meg a Phineas és Ferb..."
Naa, azért a Phineas & Pherb-öt, vagy esetleg a Zack és Cody-t nem sorolnám a többi közé, mivel (ha jól tudom) eleve mindkét sorozat előbb volt, mint a Good Luck Charlie. A többivel egyetértek.
Nem sok részét láttam, de amit igen, az viszont tetszett.
Én csak azt sajnálom, hogy ezt is fel fogja váltani valami Art Attack-féleség. Fú, de gyűlöltem azt a srácot belőle.
Naa, azért a Phineas & Pherb-öt, vagy esetleg a Zack és Cody-t nem sorolnám a többi közé, mivel (ha jól tudom) eleve mindkét sorozat előbb volt, mint a Good Luck Charlie. A többivel egyetértek.
Nem sok részét láttam, de amit igen, az viszont tetszett.
Én csak azt sajnálom, hogy ezt is fel fogja váltani valami Art Attack-féleség. Fú, de gyűlöltem azt a srácot belőle.
2013. július 15. 17:21
|
|
angyaliúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.25. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 174204 offline
|
Na ne .... Ajj :'( ez volt a világ legjobb Disney-es sorozata a többi mint csak kopírozott hülyeség.....
Nórii. SelFan.
2013. július 15. 17:33
|
|
Directioner12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.25. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 204410 offline
|
Kár.... Pedig nagyon szerettem
2013. július 15. 17:34
|
|
sel_girlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.28. Hozzászólás: 244 Csatolások: 0 Azonosító: 204730 offline
|
Sorra befejeződnek a legjobb Disney sorozatok..
Nórii. SelFan.
2013. július 15. 17:41
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Maga a Disney csatorna nem akarna véget érni? Legalább nem jönne több tehetségtelen celebecske tőlük, így is bőven van elég...
Elody
2013. július 15. 17:46
|
|
Bogica0430 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 953 Csatolások: 8 Azonosító: 198815 offline
|
Én már nem nézek régóta disneyt, és a mostani kacatokkal nem is vagyok semmiről lemaradva..
2013. július 15. 18:01
|
|
Samasvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.22. Hozzászólás: 437 Csatolások: 0 Azonosító: 171751 offline
|
szerintem ez az egyik legjobb Disney sorozat volt, amit mostanában adtak a csatornán. mostanában egyre gagyibb sorozatokat gyártanak, mint például az Indul a risza, vagy az Austin and Ally... vagy én lettem idősebb, vagy a Disney lett gagyibb.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.