Érkezik a Disney új filmje
2013. július 15. 14:54
Nem hiszem, hogy belenézek. A HSM-t és a Camp Rockot is szerettem még régen, ma már egyáltalán nem. Ha ugyanolyan lesz, mint a HSM, akkor meg felejtős a film.
2013. július 15. 14:57
|
|
xxdirectioner4everxxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.21. Hozzászólás: 49 Csatolások: 4 Azonosító: 198313 offline
|
Várom,de csak azért hogy röhögjek egy jót:DD
2013. július 15. 15:06
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
én nem nézem meg utálom a diznis szarságokat :SS
2013. július 15. 15:11
|
|
JadeB✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 2865 Csatolások: 75 Azonosító: 200398 offline
|
Valamiért már nem nagyon érdekelnek ezek a filmek. Az pedig inkább annak tudható be, hogy csökken a színvonal. A 'HSM' és a 'Camp Rock' is jó volt és abban a színészek is tehetségesek voltak. Ez pedig egy újabb utánzat akar majd lenni, de nem hiszem, hogy olyan sikereket ér majd el...
2013. július 15. 15:15
|
|
Mester Diánaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.04. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 154630 offline
|
Nekem ez már műű...nem fogom nézni
2013. július 15. 15:20
|
|
Csoki_Bombonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.15. Hozzászólás: 300 Csatolások: 0 Azonosító: 203757 offline
|
Na erre kíváncsi vagyok!
2013. július 15. 16:04
Azt hiszem, én már kinőttem ezekből a Disney-s filmekből, már nem kötnek le.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: