Brian May elárulta, mennyire nehéz számára Freddie nélkül életben tartani a Queent, majd a jövőképéről beszélt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Brian May a Queen jövőjéről beszél
2013. július 15. 12:38
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Adamnek örültem amikor Velük dolgozott. Ő valóban helyt állt minden nyomás ellenére. Queen rajongóként mondom ezt, pedig szkeptikus szoktam lenni.
PSY-ról meg annyit, hogy őszintén remélem hogy nem tesz tönkre egy legendás Queen dalt sem, mert akkor saját kezűleg csapom le.
De ha jól vettem ki Brian szavaiból ez még lóg a levegőben. Remélem hogy nemet mond rá. Durva lenne, és hatalmasat is csalódnék May-ben...
PSY-ról meg annyit, hogy őszintén remélem hogy nem tesz tönkre egy legendás Queen dalt sem, mert akkor saját kezűleg csapom le.
1 felhasználónak tetszik:
Glamster
2013. július 15. 12:48
Ez az Adam gyerek nagyon jól tolta a Queen-el, Brian May előtt meg le a kalappal,(bár PSY bohócot nem kéne belekeverni semmibe, maradjon csak 2 slágeres udvaribolond) Queen-t pedig akkor kezdtem hallgatgatni , amikor Gaga Yoü and I számában gitározott Brian.
Glamster
2013. július 15. 14:54
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
PSY vonuljon vissza mert tehetségtelen és semmi keresnivalója a színpadon
2013. július 15. 15:32
|
|
zzssúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.04. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 168574 offline
|
Queen + Adam Lambert
http://festival.iheart.com/
http://festival.iheart.com/
Glamster
2013. július 15. 15:34
|
|
ReniDirectionerCuléúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.02. Hozzászólás: 84 Csatolások: 1 Azonosító: 201241 offline
|
Neeeee csak PSY ne rontsa el ezt a jó zenét... xx
2013. július 15. 17:06
|
|
zzssúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.04. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 168574 offline
|
"Brian az elmúlt évtizedek alatt olyan előadókkal dolgozott együtt, mint a Smile, The Cross, Paul Rodgers, David Bowie és Adam Lambert. May reméli, hogy a felsorultak közül Mr. Lambert ismét tiszteletét teszi a bandában."
Ez egy nagyon értelmetlen bekezdés. Egy kilométeres listát lehetne írni, hogy May kikkel dolgozott együtt az elmúlt évtizedekben, Lambert nem lenne a TOP50-ben.
Smile és The Cross? :-)
Ez egy nagyon értelmetlen bekezdés. Egy kilométeres listát lehetne írni, hogy May kikkel dolgozott együtt az elmúlt évtizedekben, Lambert nem lenne a TOP50-ben.
Smile és The Cross? :-)
2013. július 15. 17:16
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
"Brian May elárulta, mennyire nehéz számára Freddie nélkül életben tartani a Queent"
Freddie nélkül NINCSEN Queen... Ahelyett, hogy Brian ilyen dolgokon problémázna, új névvel publikálja az új dalait és ne lovagoljon valamin évek óta, ami tulajdonképpen rég nem létezik. Szánalmas ez az egész, úgy, ahogy van.
Freddie nélkül NINCSEN Queen... Ahelyett, hogy Brian ilyen dolgokon problémázna, új névvel publikálja az új dalait és ne lovagoljon valamin évek óta, ami tulajdonképpen rég nem létezik. Szánalmas ez az egész, úgy, ahogy van.
2013. július 15. 17:20
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
@Zzss csak példákat szedtem a wikipediáról
http://en.wikipedia.org/wiki/Queen_(band)
2013. július 15. 17:53
|
|
zzssúj tag |
|
@ Glamster
May-ről volt szó, kiemeltél néhány előadót, hogy az ember azt mondja: "Az igen, ezt nevezem". Közben meg alig ismertek a felsoroltak egy része. Ha meg kéne említenem néhány előadót, akikkel May dolgozott, akkor hirtelen Meat Loaf, Black Sabbath, Robbie Williams, Lady gaga, Foo fighters, Guns 'n' Roses, Cliff Richard jut eszembe.
Nem feléd kritika, az a baj, hogy hivatásos újságírók is így írnak cikket, kiragadnak néhány szót a wikipédiáról.
Az meg hogy Smile és The Cross előadókkal dolgozott együtt, az olyan mintha azt írnád hogy John Lennon olyan előadókkal dolgozott együtt mint a The Beatles és a Paul McCartey Band.
May-ről volt szó, kiemeltél néhány előadót, hogy az ember azt mondja: "Az igen, ezt nevezem". Közben meg alig ismertek a felsoroltak egy része. Ha meg kéne említenem néhány előadót, akikkel May dolgozott, akkor hirtelen Meat Loaf, Black Sabbath, Robbie Williams, Lady gaga, Foo fighters, Guns 'n' Roses, Cliff Richard jut eszembe.
Nem feléd kritika, az a baj, hogy hivatásos újságírók is így írnak cikket, kiragadnak néhány szót a wikipédiáról.
Az meg hogy Smile és The Cross előadókkal dolgozott együtt, az olyan mintha azt írnád hogy John Lennon olyan előadókkal dolgozott együtt mint a The Beatles és a Paul McCartey Band.
Pöttömke
2013. július 15. 18:16
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Zzss ne haragudj, kérlek, sajnos annyira nem vagyok képben, de igyekszem felnőni Dr. Bri-hez! Legközelebb már erre is jobban figyelek!
A Guns N Roses-os fellépést Axl-el én is láttam, bár ott, ha jól emlékszem, több előadó is tisztelgett a Queen előtt
Pöttömke
2013. július 16. 11:51
|
|
Kitty miauHeichou |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.10. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 0 Azonosító: 168976 offline
|
hát nem tudom de én az ő helyükbe nem dolgoznék együtt PSY-jal de hát ők tudják..... annak viszont nagyon örülök hogy szeretnének együtt dolgozni Adam-mel mert szerintem nagyon fantasztikus volt amit ők csináltak ugyan nem volt szerencsém élőben látni őket de a videók amiket az előadásaikról láttam teljesen elkápráztattak
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.