A sztárvilágot is megrázta Cory Monteith halála
2013. július 16. 00:08
|
|
ashleydarkvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.05. Hozzászólás: 182 Csatolások: 1 Azonosító: 154731 offline
|
reszvetem a csaladnak,baratoknak,es leanak borzalmas hir hogy ilyen fiatalon meghalt meg elotte allt az elet szegeny
(
2013. július 16. 11:17
|
|
Ncskcsk~SHINee lover~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.14. Hozzászólás: 1943 Csatolások: 5 Azonosító: 147253 offline
|
Szép látni, hogy ennyi híresség szerette és tisztelte őt. Nem néztem a Gleet, de nagy veszteség a halála, ha tényleg olyan tehetséges volt, mint amilyennek sokan írták. RIP Cory
2013. július 16. 11:22
|
|
Doddy Whitevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.08. Hozzászólás: 361 Csatolások: 0 Azonosító: 193627 offline
|
Miért?miért ilyen az élet?
2013. július 16. 11:34
|
|
Esztii. SellykeFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.08. Hozzászólás: 933 Csatolások: 17 Azonosító: 197399 offline
|
Szegény családja és Lea,sajnálom Őket.
2013. július 16. 11:41
|
|
rebeka444visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.15. Hozzászólás: 163 Csatolások: 0 Azonosító: 206205 offline
|
engem azok a képek sokkoltak amikor Leával állnak mellette a szöveg
az volt a legdurvább amikor néztem ilyen megemlékezési videót és írta h : 15 perce irta ezt a twitteren mielött lecsukta volna örökre a szemét
(((
az volt a legdurvább amikor néztem ilyen megemlékezési videót és írta h : 15 perce irta ezt a twitteren mielött lecsukta volna örökre a szemét
2013. július 16. 12:10
|
|
szjg love forevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 449 Csatolások: 0 Azonosító: 200702 offline
|
fogjuk fel úgy hogy egyszer mindenki odajut.napta több száz ember hal meg.
2013. július 16. 12:24
Csak részeket láttam a Glee-ből de nagyon tehetséges volt minden színész köztük Cory Monteith is. Nagyon sajnálom szegényt de látszik mennyien szeretik őt és még rengeteg rajongója lesz a továbbiakban ha már nem is él.
2013. július 16. 14:04
James ebben igazad van hogy nem kellet volna grogozni de én is tudom milyen elveszteni egy embert aki fontos nekem. És a legtöbb ember így van ezzel. Én nem néztem a Glee-t de amiket Rebecca írt róla:
„A Glee volt az a sorozat, ami megváltoztatta az életemet. Megtanított arra, hogy fogadjam el magam és ne törődjek azzal, amit mások mondanak. Nem tudom elhinni. #RIPCoryMonteith”
Ezzel igaza van. Nem kéne törődnünk azzal hogy mit gondolnak rólnünk mások és hogy elfogadjuk magunkat ahogy vagyunk. ÉS senkinek nincs joga ahhoz hogy megváltoztasson bennünket.
„A Glee volt az a sorozat, ami megváltoztatta az életemet. Megtanított arra, hogy fogadjam el magam és ne törődjek azzal, amit mások mondanak. Nem tudom elhinni. #RIPCoryMonteith”
Ezzel igaza van. Nem kéne törődnünk azzal hogy mit gondolnak rólnünk mások és hogy elfogadjuk magunkat ahogy vagyunk. ÉS senkinek nincs joga ahhoz hogy megváltoztasson bennünket.
2013. július 16. 14:04
|
|
Bettyke94#CherylBombshell™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.18. Hozzászólás: 12482 Csatolások: 3078 Azonosító: 143593 offline
|
Jó látni hogy ennyi híresség szerette őt. Csodálatos ember volt. A Glee-ben is láttam már, de a Monte Carlo-ban vált leginkább a kedvencemmé. Hiányozni fogsz Cory♥.
2013. július 16. 14:26
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
Eszméletlenül sajnálom
R.I.P.
2013. július 16. 15:54
Őszintét szólva én ezelelőtt nem igazán ismertem ezt a férfit, a Glee-t sem néztem és nem is tudtam róla semmit ... RIP.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: