A sztárvilágot is megrázta Cory Monteith halála
2013. július 15. 16:30
Sajnos tudom nagyon jól, mit érezhetnek most Cory rajongói. Déjá vu érzésem van, hiszen közel négy éve, hogy az egyik kedvencem, The Rev meghalt, mindössze 28 évesen, és egyszerűen szörnyen éreztem magam. Nem akartam elhinni, hogy ez megtörtént, hiszen egy hihetetlenül édes,m és tehetséges ember volt. A halálával kapcsolatban szintén rengeteg híresség fejezte ki részvétét, talán ezért is van olyan érzésem, mintha a múlt ilyen szörnyen ismételné magát!
És megint csak azt kérdezem magamtól: miért a tehetségeknek kell mennie?
A rajongóknak sok kitartást kívánok, az idő majd begyógyítja a sebeket! A szívetekben őrizzétek meg az emlékét, és akkor nem lesz halott! Mert csak az hal meg, akit elfelejtenek!
A rajongóknak sok kitartást kívánok, az idő majd begyógyítja a sebeket! A szívetekben őrizzétek meg az emlékét, és akkor nem lesz halott! Mert csak az hal meg, akit elfelejtenek!
1 felhasználónak tetszik:
SsciorLuv
2013. július 15. 16:48
|
|
andicska98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 421 Csatolások: 3 Azonosító: 153596 offline
|
Még mindíg nem birom felfogni,hogy meghalt
Nyugodj Békében Cory !
2013. július 15. 17:03
Huu ez nem semmi. Tényleg megrázta az egész világot a srác halála. Én nem ismertem őt, csak a sorozatát, és hát nem gondoltam volna, hogy ilyen népszerű volt és én meg hallani se hallottam róla. Nyugodjon békében !
2013. július 15. 17:31
|
|
rebeka444visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.15. Hozzászólás: 163 Csatolások: 0 Azonosító: 206205 offline
|
én képtelen vagyok felfogni h meghalt,nekem olyan h még mindig él.ha rá gondolok nem tudom ...egyszerüen...áááá...HA ÉN EZT ÉRZZEM AKKOR LEA,MEG A CSALÁDJA MIT
NYUGODJ BÉKÉBEN EGY VILÁG GYÁSZOL
NYUGODJ BÉKÉBEN EGY VILÁG GYÁSZOL
2013. július 15. 17:42
|
|
Bogica0430 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 953 Csatolások: 8 Azonosító: 198815 offline
|
engem is nagyon megrázot:((((
egyébként Miley is nyilatkozott erről..
egyébként Miley is nyilatkozott erről..
2013. július 15. 18:00
|
|
Maite_Kristen Lovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.01. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 174627 offline
|
En szornyen sajnalom es Leat,ezek a sztarok latszik,hogy megrazatk a hiret
2013. július 15. 18:40
|
|
SsciorLuv |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.17. Hozzászólás: 1146 Csatolások: 585 Azonosító: 183769 offline
|
Nagyon sokszor leírtam már,hogy mit jelentett nekem,amikor elhunyt rögtön leírtam a cikkhez,ezért nem írom mégegyszer!De a szívem melengeti ez a sok Twitter üzenet,köztük sok kedvencemtől!
2013. július 15. 18:43
|
|
SsciorLuv |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.17. Hozzászólás: 1146 Csatolások: 585 Azonosító: 183769 offline
|
Idézet (Chelsy @ 2013.07.15. 16:30)
Sajnos tudom nagyon jól, mit érezhetnek most Cory rajongói. Déjá vu érzésem van, hiszen közel négy éve, hogy az egyik kedvencem, The Rev meghalt, mindössze 28 évesen, és egyszerűen szörnyen éreztem magam. Nem akartam elhinni, hogy ez megtörtént, hiszen egy hihetetlenül édes,m és tehetséges ember volt. A halálával kapcsolatban szintén rengeteg híresség fejezte ki részvétét, talán ezért is van olyan érzésem, mintha a múlt ilyen szörnyen ismételné magát!
És megint csak azt kérdezem magamtól: miért a tehetségeknek kell mennie?
Istenem,The Rev,őt is,hogy szeretem mind a mai napig!
Az utolsó néhány mondatodért pedig hálás vagyok!
2013. július 15. 19:30
|
|
LoVe nyuszii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.04. Hozzászólás: 580 Csatolások: 0 Azonosító: 193238 offline
|
én nagyon sajnálom nagyon szerettem
2013. július 15. 19:47
Én is szeretem!
Egyébként, ezt azért írtam le, mert amikor én voltam hasonló helyzetben, engem senki nem biztatott, hogy majd jobb is lesz, pedig jól esett volna. Amúgy... elég kísérteties a két sztori, hiszen Rev is drogozott, akárcsak Cory, és mindketten nagyon tehetségesek voltak. Egyszerűen hihetetlen
De ez most Coryról szól, úgyhogy... nyugodjék békében!
Egyébként, ezt azért írtam le, mert amikor én voltam hasonló helyzetben, engem senki nem biztatott, hogy majd jobb is lesz, pedig jól esett volna. Amúgy... elég kísérteties a két sztori, hiszen Rev is drogozott, akárcsak Cory, és mindketten nagyon tehetségesek voltak. Egyszerűen hihetetlen
Idézet (SsciorLuv @ 2013.07.15. 18:43)
Istenem,The Rev,őt is,hogy szeretem mind a mai napig!
2013. július 15. 20:15
|
|
CsakFanniii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.03. Hozzászólás: 631 Csatolások: 0 Azonosító: 203128 offline
|
Nyugodj békében Cory! <3
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.