A sztárvilágot is megrázta Cory Monteith halála
2013. július 15. 12:21
|
|
stylezone99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 437 Csatolások: 68 Azonosító: 184963 offline
|
Annyira sajnálom, tényleg felfoghatatlan...
2013. július 15. 12:22
|
|
Lydiawe are believers |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.28. Hozzászólás: 1224 Csatolások: 54 Azonosító: 178865 offline
|
Istenem annyira sajnálom! Olyan fiatal volt még! Részvétem! Nem voltam rendeszeres követője a Glee sorozatának, de teljesen letaglozótt a hír. Nyugodj békében Cory!
#PrayForLea
2013. július 15. 12:26
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
annyira sajnálom! Olyan tehetséges volt és fiatal..nyugodj békében Cory, csodálatos ember voltál..:'( szegény Sel is mert tudom hogy jóban voltak hát még Lea
2013. július 15. 12:26
|
|
ianninafocus on the good |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.06. Hozzászólás: 5249 Csatolások: 34903 Azonosító: 138106 offline
|
Mennyire kedvesek ezek a sztárok akik gondoltak Coryra. Rendesen sírva fakadtam, hogy elolvastam a cikket. Még most sem tudom elhinni, hogy nincsen. Annyira sokkolt a hír.
2013. július 15. 12:28
|
|
Mimcsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.10. Hozzászólás: 299 Csatolások: 0 Azonosító: 195741 offline
|
Tegnap megnézem a Glee legelső részét, és fel se fogta az agyam, hogy Ő már nincs köztünk. Valahogy még mindig azt várom, hogy megjelenjen egy hír, hogy "Összekeverték valakivel" vagy "Najó, csak vicc volt, hogy nyugodtabbak legyenek az esküvőn." Annyira tragikus ez az egész. Nem voltam rajongó, de nagyon szerettem azokat a jeleneteket, amikben benne volt, legyen az vagy Glee vagy Csajok Monte Carlóban. A legfontosabb, hogy sose felejtsük el, mit alkotott, mit adott ennek a világnak.
Nyugodj békében Cory, mi nem felejtünk el.
Nyugodj békében Cory, mi nem felejtünk el.
1 felhasználónak tetszik:
Twilight6
2013. július 15. 12:35
|
|
erikakiss2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.07. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 203328 offline
|
R.I.P :'(((( imádtam:((
2013. július 15. 12:37
Szerintem most mindenki aki ismerte, így érez, mint ők :'(
2013. július 15. 12:37
Nem csodálom, hogy megrázta őket. Nyugodjon békében. :'(
2013. július 15. 12:52
|
|
Lordi Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 1579 Csatolások: 323 Azonosító: 126872 offline
|
felfoghatatlan tragédia...
2013. július 15. 12:53
RIP cory ! Didn't know him personally! Met him on a couple of occasions! Super nice guy! Thoughts and prayers with his family and friends! X Ezt tweetelte közöttük Niall is... Megyek fel a twitterre és tele van tweetelve Coryval.Minden második tweet Coryról szólt.
Nagyon elszomorító hír
((
2013. július 15. 12:54
|
|
Izé12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.01. Hozzászólás: 470 Csatolások: 60 Azonosító: 188801 offline
|
Nagyon kár érte. Kívánom Lea-nak hogy próbálja minél előbb feldolgozni a dolgot ami tudom nehéz, és hogy ezek után is próbéljon boldog életet élni és találja meg a "2." igazit. Abból, hogy milyen sokan gondoltak Cory-ra látszódik hogy nagyon jó helyre került.
,,Mikor megszülettél mindenki nevetett, csak te sírtál, éld úgy az életed, hogy ha meghalsz mindenki sírjon, és csak te nevess!''
,,Mikor megszülettél mindenki nevetett, csak te sírtál, éld úgy az életed, hogy ha meghalsz mindenki sírjon, és csak te nevess!''
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.