Starity

Tarja Turunen és kislánya Naomi

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. július 15. 01:26 #1
kicsikoki
kicsikoki
dragon
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1169
Csatolások: 234
Azonosító: 201100
eléggé nagy port kavart amikor kiderült Tarjának van egy pár hónapos kislánya..biggrin.gif ő a Naomi Erika Alexia Cabuli Turunen névre hallgat biggrin.gif reméljük sokat örököl anyukája szépségéből és tehetségéből.. smileeee.gif
4 felhasználónak tetszik: Queen666, nothingcanstopme, Pöttömke, TarjaNightwish
2013. július 15. 22:18 #2
kicsikoki
kicsikoki
dragon
stúdiózás és próba közbe.. wub.gif
3 felhasználónak tetszik: Queen666, Pöttömke, TarjaNightwish
2013. július 20. 16:52 #3
- törölt felhasználó -    
laugh.gif
3 felhasználónak tetszik: Queen666, kicsikoki, Pöttömke
2013. július 22. 21:54 #4
kicsikoki
kicsikoki
dragon
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.07.20. 16:52)
laugh.gif

úú de imádni való ez a kép is..láttam a kislányt előről is,de Tarja megkért mindenkit,hogy ne fedje fel Namu arcát, ha van képe róla akkor törölje le.. mondjuk megértem biggrin.gif
de találtam itt egy képet amin nagyjából kivehető..zabálni való kisbaba ♥ Marcelo meg...:DDD
2 felhasználónak tetszik: Queen666, Pöttömke
2013. július 24. 12:47 #5
- törölt felhasználó -    
Idézet (kicsikoki @ 2013.07.22. 21:54)
Marcelo meg...:DDD

Tipikus. Nem mosolyog és semmi érzelem az arcán a végtelen unalmon kívül. rohog.gif Amúgy én is megértem Tarja-t, nem hiszem, hogy az alig egy éves kislányát mutogatni szeretné-lépten nyomon, és azt szeretné, hogy normális életet éljen. Már amennyire egy Turunen-Cabuli féle családban lehet. biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: kicsikoki, TarjaNightwish
2013. július 24. 14:45 #6
kicsikoki
kicsikoki
dragon
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.07.24. 12:47)
Tipikus. Nem mosolyog és semmi érzelem az arcán a végtelen unalmon kívül. rohog.gif Amúgy én is megértem Tarja-t, nem hiszem, hogy az alig egy éves kislányát mutogatni szeretné-lépten nyomon, és azt szeretné, hogy normális életet éljen. Már amennyire egy Turunen-Cabuli féle családban lehet. biggrin.gif

soha nem voltam kibékülve Marceloval..nekem mindig is ellenszenves volt..valljuk be szerintem a Nightwish fanok egyike se nagyon kedveli amióta Tarjust kidobták..elég sok köze volt hozzá..aztán kiderült hogy a fiúkák se szentek,és végülis Tarja szereti,szóval annyira rossz nem lehet:D mondjuk engem mindig egy kubai drogdílerre emlékeztet..remélem Namu nem soat örököl tőle biggrin.gifD
1 felhasználónak tetszik: TarjaNightwish
2013. július 24. 15:23 #7
- törölt felhasználó -    
Idézet (kicsikoki @ 2013.07.24. 14:45)
soha nem voltam kibékülve Marceloval..nekem mindig is ellenszenves volt..valljuk be szerintem a Nightwish fanok egyike se nagyon kedveli amióta Tarjust kidobták..elég sok köze volt hozzá..aztán kiderült hogy a fiúkák se szentek,és végülis Tarja szereti,szóval annyira rossz nem lehet:D mondjuk engem mindig egy kubai drogdílerre emlékeztet..remélem Namu nem soat örököl tőle biggrin.gifD

Tényleg, olyan drogdíler feje van, eddig nem tudtam, mire emlékeztet. rohog.gif Nos, én a mai napig nem bírom, mondjuk emberileg nem ismerem, Tarja viszont igen, ezáltal nekünk nincs is jogunk ítélkezni felette. Amúgy is, ez az ő döntése, ha ő azt mondja, hogy szereti, akkor elhiszem. Egyébként jó lenne, ha csak Tarjustól örökölne, bár nem hiszem, hogy ez lehetséges. Mindegy. Reménykedni szabad. rohog.gif Ezt az arckifejezést azért remélem, Naomi nem "kapja meg"... rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: TarjaNightwish
2013. július 24. 15:37 #8
TarjaNightwish
TarjaNightwish
Bruja de Oz

StátuszYo soy la muerte, soy la maldición, soy tu perdición....
Hozzászólás: 2037
Csatolások: 235
Azonosító: 198762
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.07.24. 15:23)
Tényleg, olyan drogdíler feje van, eddig nem tudtam, mire emlékeztet. rohog.gif Nos, én a mai napig nem bírom, mondjuk emberileg nem ismerem, Tarja viszont igen, ezáltal nekünk nincs is jogunk ítélkezni felette. Amúgy is, ez az ő döntése, ha ő azt mondja, hogy szereti, akkor elhiszem. Egyébként jó lenne, ha csak Tarjustól örökölne, bár nem hiszem, hogy ez lehetséges. Mindegy. Reménykedni szabad. rohog.gif Ezt az arckifejezést azért remélem, Naomi nem "kapja meg"... rohog.gif

Hát azt énis nagyon remélem,hogy Naomi csak Tarjustól fog örökölni biggrin.gif ...basszus ettől a fejtől majdnem hátraestem a székkel hát ez az ember rondább mint a bűnbánat fujj!!!
2013. július 24. 20:41 #9
kicsikoki
kicsikoki
dragon
én úgy látom hogy most még 50-50%..még...Tarjustól örökölhetné a tehetségét,a szemét,és úgy minden mást biggrin.gifD egyébként néhány képen eléggé "helyes" Marcelo..már amennyire ő az lehet..
2 felhasználónak tetszik: TarjaNightwish, Queen666
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok