Álnévvel írt detektívregényt J.K. Rowling
2013. július 14. 21:56
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Megértem, hogy jó érzés volt egy kicsit az "anonimitás" mögé bújnia. Az, hogy már a titok kiderülése előtt is elismerték a könyvét és pozitívan nyilatkoztak a műről, Rowlingnak biztosítást adott arról, hogy van élet a Harry Potter után is. Én eddig még nem hallottam a könyvről, mostanában eléggé ki is estem ebből a világból, de alig várom, hogy elolvashassam. Így legalább bebizonyosodott, hogy Jo tud írni gyerekkönyveken kívül is jó könyveket.
2013. július 14. 22:46
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Nagyon okosan döntött, amiért álnéven írta. Lehet, hogyha az Átmeneti üresedést se Rowling néven írta volna, még jobban szerették volna, mert jó könyv az, csak nagyon realista. Meg hát homlokegyenest más, mint a HP.
De örülök neki, hogy attól függetlenül, hogy eleinte nem tudták, hogy ő írta ezt a regényt, már jó kritikákat kapott, mert ez csak azt erősíti, hogy mennyire jó írónő.
De örülök neki, hogy attól függetlenül, hogy eleinte nem tudták, hogy ő írta ezt a regényt, már jó kritikákat kapott, mert ez csak azt erősíti, hogy mennyire jó írónő.
2013. július 15. 00:01
Vicces és aranyos, igaz nem vagyok oda a krimikért, de biztosan nem lehet rossz.
2013. július 15. 08:24
|
|
s.z.i.l.v.i.a91visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.05. Hozzászólás: 201 Csatolások: 0 Azonosító: 197232 offline
|
Jó könyv lehet
2013. július 15. 10:42
|
|
missvivianvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.12. Hozzászólás: 159 Csatolások: 0 Azonosító: 205904 offline
|
tényleg jó érzés lehet, hogy úgy lett a kirtikusok kedvence, hogy nem tudták,hogy Rowling írta...de ez nem meglepő, hogy ilyen sikeres, remek írónő
2013. július 15. 12:35
el kéne olvasni ezt a könyvet. XDD szerintem sem rossz ötlet az álnév.
2013. július 15. 13:04
|
|
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline
|
Imádom a krimi történeteket, szóval tuti elfogom olvasni
Az meg már megint más tészta, hogy sokan tényleg csak azért veszik meg, mert Rowling írta. Kétségtelen: fantasztikus író, de sokak csak azért olvassák el a Harry Potteren kivül szóló történeteit, mert ő Rowling.
Ezt az is alátámasztja, hogy mág valamelyik nap 30486. volt a könyv az Amazon bestsellerlistáján, másnap meg, amikor kitudódott, hogy ki az eredeti író, akkor már első?
Az meg már megint más tészta, hogy sokan tényleg csak azért veszik meg, mert Rowling írta. Kétségtelen: fantasztikus író, de sokak csak azért olvassák el a Harry Potteren kivül szóló történeteit, mert ő Rowling.
Ezt az is alátámasztja, hogy mág valamelyik nap 30486. volt a könyv az Amazon bestsellerlistáján, másnap meg, amikor kitudódott, hogy ki az eredeti író, akkor már első?
2013. július 15. 15:05
|
|
NaomiCsikiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.14. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 200161 offline
|
Remélem lefordítják magyarra
2013. július 15. 15:23
|
|
ninanesbittvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.20. Hozzászólás: 385 Csatolások: 15 Azonosító: 200499 offline
|
Biztos jó könyv.Ha Rowling írta...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: