Nem érez szagokat Perrie Edwards
2013. július 14. 21:56
|
|
Lili1DLoveForever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.28. Hozzászólás: 901 Csatolások: 0 Azonosító: 192600 offline
|
UU az nem jó.Szegény Pezz :8
2013. július 14. 22:16
|
|
puppymore.Lvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.02. Hozzászólás: 350 Csatolások: 0 Azonosító: 132435 offline
|
Megértem.
Világ életemben nem éreztem szagokat.
Egyedül talán az eper illatét ismerem fel.
Nagyon durva, de elvagyok vele, nem is betegségként fogom fel
Ez muris.
Világ életemben nem éreztem szagokat.
Egyedül talán az eper illatét ismerem fel.
Nagyon durva, de elvagyok vele, nem is betegségként fogom fel
2013. július 14. 22:57
nekem mostanában romlott a szaglásom, csak a nagyon erős szagokat érzem meg...://
2013. július 14. 23:30
|
|
Rebu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.26. Hozzászólás: 552 Csatolások: 20 Azonosító: 131974 offline
|
Szerencséje, hogy így fogja fel. Nem hiszem, hogy kellemes lehet úgy élni, hogy nem érzed a szagokat, de ezzel kapcsolatban az lenne a rosszabb, ha ő ettől rosszul/hátrányban érezné magát.
2013. július 15. 00:00
Ismerős a helyzete. Velem ugyan ez van. Semmilyen illatot vagy szagot nem érzek, születésem óta. Viszont különösebben nem hiányolom. Nekem inkább az lenne furcsa, ha egyik nap fölébrednék és érezném az ebéd illatát meg a szobámban lévő virágoknak a szagát.
Ez inkább akkor okozott problémát, mikor továbbtanulásnál eldöntöttem, hogy szakács akarok lenni. Viszont közölték, hogy ez kizáró ok. Hogy az ő szavaikkal éljek "Melyik vendég akar olyan pörköltet enni, ami oda van égetve?"
Sokáig az volt a célom, hogy követem a családi "hagyományt" és az érettségi után egészségügyit végzek, mint anyukám, meg a mamám, viszont nem tudom, hogy így fölvennének-e oda.
Minden lehető vizsgálaton átestem, és egyszerűen nem tudják megmondani az okát... Sok féle gyógyszert is kipróbáltam, de egyik sem segített. És rájöttem, hogy nem is akarom, hogy ez megváltozzon. Mondhatjuk, hogy megbarátkoztam vele. Talán azért, mert mindig, mikor egy úgy gyógyszert írt föl az orvos, volt egy szikrányi remény bennem, hogy na, talán most. Viszont mindig csalódtam, és ebbe untam bele. Inkább megbarátkoztam a helyzettel, és egyáltalán nem érzem, hogy más lennék, mint azok akik éreznek szagokat.
Általában, mikor mások ezt elfelejtik és mondanak egy olyat hogy "Hú, érzed ezt a büdöset?" vagy "Ezt szagold meg!", aztán leesik nekik, mindig poénosan veszem és elviccelem...
Ez inkább akkor okozott problémát, mikor továbbtanulásnál eldöntöttem, hogy szakács akarok lenni. Viszont közölték, hogy ez kizáró ok. Hogy az ő szavaikkal éljek "Melyik vendég akar olyan pörköltet enni, ami oda van égetve?"
Sokáig az volt a célom, hogy követem a családi "hagyományt" és az érettségi után egészségügyit végzek, mint anyukám, meg a mamám, viszont nem tudom, hogy így fölvennének-e oda.
Minden lehető vizsgálaton átestem, és egyszerűen nem tudják megmondani az okát... Sok féle gyógyszert is kipróbáltam, de egyik sem segített. És rájöttem, hogy nem is akarom, hogy ez megváltozzon. Mondhatjuk, hogy megbarátkoztam vele. Talán azért, mert mindig, mikor egy úgy gyógyszert írt föl az orvos, volt egy szikrányi remény bennem, hogy na, talán most. Viszont mindig csalódtam, és ebbe untam bele. Inkább megbarátkoztam a helyzettel, és egyáltalán nem érzem, hogy más lennék, mint azok akik éreznek szagokat.
Általában, mikor mások ezt elfelejtik és mondanak egy olyat hogy "Hú, érzed ezt a büdöset?" vagy "Ezt szagold meg!", aztán leesik nekik, mindig poénosan veszem és elviccelem...
2013. július 15. 10:34
Ez nem lehet olyan hű de jó, de ha őt ez nem zavarja...
2013. július 15. 10:44
|
|
missvivianvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.12. Hozzászólás: 159 Csatolások: 0 Azonosító: 205904 offline
|
szegény, azért nehéz lehet
2013. július 15. 11:01
|
united kingdomvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.10. Hozzászólás: 157 Csatolások: 0 Azonosító: 191322 offline
|
M.Amanda meny a fenébe! nagyon szar neki meg az is hogy ő nem tud rizs szemnél nagyobb falatokat enni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: