Rossz a kedved? Rajzolj le egy ételt!
2013. július 15. 14:58
|
|
Patyó12Mrs. Lautner |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.26. Hozzászólás: 1229 Csatolások: 10 Azonosító: 156581 offline
|
Nagyon jó és érdekes cikk lett, még sosem gondoltam ilyenre. Ha rossz kedvem van, mindig rajzolásba fojtom a bánatom, de olyankor mindig a bennem lévő érzéseket érzékeltetem a rajzomban.
2013. július 15. 15:20
Ilyenről nem tudtam... Majd én is kipróbálom hogy ha szomorú vagyok.. Szerettem az ilyen cikkeket <3
2013. július 15. 15:44
|
|
Csoki_Bombonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.15. Hozzászólás: 300 Csatolások: 0 Azonosító: 203757 offline
|
De király!
Tuti kifogom probálni! Majd rajzolok egy mufffint!
2013. július 15. 17:33
|
|
Bogica0430 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 953 Csatolások: 8 Azonosító: 198815 offline
|
ha lesz rá alkalmam, kipróbálom:D
2013. július 15. 17:36
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Jújj, de jó cikk, még csak most láttam meg!
Én régebben nagyon sokat rajzoltam, de az elmúlt fél évben nem igazán van rá időm. Vagy suliban poshadtam, vagy gyakorlaton voltam, és lényegében mindkettő nagyon kimerítő volt, pláne a kettő együtt. Sokszor szoktam muffinokat, illetve cupcake-ket rajzolni, mert tök jó muri, s tényleg feldobja az embert, viccen kívül.
Pizzát még nem próbáltam, de ahogyan jut rá időm, eskü kipróbálom.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: