Együtt énekelt Patrick Stump és Taylor Swift
2013. július 15. 10:51
|
|
missvivianvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.12. Hozzászólás: 159 Csatolások: 0 Azonosító: 205904 offline
|
minden második cikk Taylor Swift-ről szól.....bár most legalább, nem arról írtak, hogy újabb áldozatot szemelt ki magának, vagy már megint ez-ről énekel
2013. július 15. 13:14
|
|
BaybeeFly, fly dragonfly. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.01. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 144550 offline
|
Én már megszoktam, hogy a turnékon Taylor Swift mindig hív vendéget. Ezek az előadások nagyon-nagyon jóra szoktak sikerülni! Eddig a legjobb a Neon Trees-el volt... Persze Taylor Stay Stay Stay és Ho Hey mash-up-ja is nagyon tetszett!
2013. július 15. 15:05
Idézet (nicky21 @ 2013.07.15. 08:10)
Még jó hogy csak egy duett volt, mert Taylornak iszonyúan áll a kemény rock stílus. :/
A Fall Out Boy szerintem sosem volt kemény rock. Pop-rock, esetleg egy icipici alternatív... a kemény rock a klasszikus Iron Maidentől kezdve egészen a mai előadókig tart. A Slipknotot akartam felhozni, mert bár ők nu-metal, kemény zenét játszanak... szóval a FOB nem heavy rock/metal, az én véleményem szerint.
2013. július 15. 16:21
a FOB-ot nem nagyon bírom, de van egy-két jó daluk, Taylor pedig szeretem.
2013. július 15. 23:37
|
|
lastonestandingvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.10. Hozzászólás: 407 Csatolások: 0 Azonosító: 187511 offline
|
Szeretem a FOB-t, Taylor-t már kevésbé. De nagyon jó volt.
2013. július 16. 15:08
|
|
xxdirectioner4everxxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.21. Hozzászólás: 49 Csatolások: 4 Azonosító: 198313 offline
|
Taylor szánalmasan viselkedik....-.-VIszont Patricknek iszonyat jó hangja van:33
2013. július 31. 04:03
Nincs különösebb problémám Taylor-al, de valamiért sosem szimpatizáltam vele. Túl erőltetett, amit csinál - legalábbis live felvételeken - egyébként a klipjeivel meg vagyok elégedve, akárcsak a hangjával. A Fall Out Boy-ról inkább nem is írok, mert annyi karakter nem lenne megengedett. Egy szó, mint száz: Imádom őket!
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: