Együtt énekelt Patrick Stump és Taylor Swift
2013. július 14. 15:22
|
|
LittleAngel26új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.24. Hozzászólás: 75 Csatolások: 0 Azonosító: 198597 offline
|
Eléggé furcsa mivel Taylor egyáltalán nem énekel ilyen dalokat, de egész jók voltak együtt!
2013. július 14. 15:23
Hogy ez a Taylor mindenhol ott van...
Felszívodhatna már...
Felszívodhatna már...
2013. július 14. 15:26
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
jók voltak...............
2013. július 14. 15:36
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
Biztos jó volt!
2013. július 14. 15:46
Patrick Taylorral énekelt?!?!?!?... Pont Taylorral???... Ez nekem sok O_O
2013. július 14. 16:38
|
|
bebeflowerкамеры ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 1757 Csatolások: 113 Azonosító: 128406 offline
|
..aztán a következő héten azt olvassuk hogy összejöttek..utána meg szakítanak és Taylor ír egy dalt róla. Ez egy ördögi kör
2013. július 14. 17:29
+Először is bocsi, de videót nem találtam, csak rettentően ratyi minőségben, ezért nem raktam, de láttam már van.
Olvasgatom itt a hozzászólásokat, és csak annyit fűznék hozzá, hogy igen, én sem lelkesedtem a duettért, többek között azért is, mert Taylor nagyon az élen van az olyan emberek közül akiket ki nem állhatok, így nehéz volt megnéznem a videót, de ez van, elénekelték, nem halt bele senki. Találhatott volna Patrick mást, de akármennyire is nem szívelem Swift-et, helytállt, és nem véletlen, hogy őt választotta, mert van annyi esze, hogy olyat kér fel, aki talán tudja, hogy mi az a mikrofon, és hol van a színpad. És még végszóként annyit, hogy biztos nem jönnek össze! Patrick-nek felesége van, és amúgy is van annyi esze, hogy nem kezd vele. Egyébként ebből a koncertből is kiderült, hogy mennyire jó ember, mert tojt rá, hogy miket mondanak Swift-ről, és kiállt vele énekelni, úgyhogy respect neki.
Olvasgatom itt a hozzászólásokat, és csak annyit fűznék hozzá, hogy igen, én sem lelkesedtem a duettért, többek között azért is, mert Taylor nagyon az élen van az olyan emberek közül akiket ki nem állhatok, így nehéz volt megnéznem a videót, de ez van, elénekelték, nem halt bele senki. Találhatott volna Patrick mást, de akármennyire is nem szívelem Swift-et, helytállt, és nem véletlen, hogy őt választotta, mert van annyi esze, hogy olyat kér fel, aki talán tudja, hogy mi az a mikrofon, és hol van a színpad. És még végszóként annyit, hogy biztos nem jönnek össze! Patrick-nek felesége van, és amúgy is van annyi esze, hogy nem kezd vele. Egyébként ebből a koncertből is kiderült, hogy mennyire jó ember, mert tojt rá, hogy miket mondanak Swift-ről, és kiállt vele énekelni, úgyhogy respect neki.
2013. július 14. 17:31
Ez lesokkkolt. A FOB együtt Taylor Swifttel?
Te jó ÉG
Remélem, egyik tagot se hálózza be ez a szőke nő, és tényleg csak egy duett erejéig álltak színpadra.
2013. július 14. 18:13
Annyira nem hallottam őket jól, mert a rajongók elnyomták
De milyen "kedves" emberek vannak, mert látják ahogy Taylor egy pasival duettezik és máris rögtön jönnek azzal, hogy egy újabb skalp...
2013. július 14. 19:17
|
mirjam333333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.16. Hozzászólás: 1549 Csatolások: 439 Azonosító: 198007 offline
|
Nem néztem/hallgattam videót, de Taylorral a duett csak nagy siker lehet és biztosan jó volt
2013. július 14. 20:07
|
|
SilverWolfST✯RLIGHT, A.R.M.Y. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 1069 Csatolások: 5 Azonosító: 179105 offline
|
Szegény Patrick
2013. július 14. 20:10
megnéztem egy videót youtubon, ahhoz képest hogy Taylor nem énekelt még ilyen dalt egész jó volt.
2013. július 14. 21:24
|
|
belieber4ever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 657 Csatolások: 0 Azonosító: 193770 offline
|
megnéztem a videót, és nagyon jó!
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.

0 felhasználónak tetszik: