Nem kér rajongói leveleket Ian Somerhalder
2013. július 13. 20:48
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
Legalább védi a természetet!
2013. július 13. 20:49
szerintem rossz ez az e-mail-es megoldás.. mi van akkor ha valaki mondjuk aláírást szeretne tőle, elég sokan szinte csak azért írnak a rajongói címekre..
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2013. július 13. 20:56
De a levél papírból van, az pedig lebomlik. Én értem, hogy a papír fából van és hogy nekünk szükségünk van rájuk (#ájníddjú,fa), de pont így akarja védeni a környezetet? Elég butus megoldás, de szép próbálkozás.
2013. július 13. 21:11
A cím kicsit megtévesztett, de nem csalódtam Ian-ban. És szerintem jó ötlet, meg elolvasni is könnyebb!
2013. július 13. 21:17
|
|
andicska98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 421 Csatolások: 3 Azonosító: 153596 offline
|
én azon a véleményen vagyok,hogy egy sztár bármilyen módon válaszoljon a levelekre.Az elektronikus megoldás is jó,de arra például más is válaszolhat nem föltétlenül Ian.
2013. július 13. 21:35
|
|
rozi12 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.04. Hozzászólás: 1229 Csatolások: 0 Azonosító: 199480 offline
|
Nem hinném, hogy nagyon a föld kimerülése érdekelné, inkább unja, hogy mindenhol a rajongók bombázzák a levelekkel és minél több "forrást" akar megszüntetni, hogy egy kicsit nyugiba legyen... de ez az én véleményem...
Sally Sparrow
2013. július 13. 21:39
|
|
Csenguszzzvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.06. Hozzászólás: 270 Csatolások: 1 Azonosító: 205365 offline
|
az igaz hogy az erőforrásira nincs jó hatással:/ És ha valakinek nem telik netre vagy valami?..
2013. július 13. 21:39
|
|
SilverWolfST✯RLIGHT, A.R.M.Y. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 1069 Csatolások: 5 Azonosító: 179105 offline
|
A cím férreérthetőre sikeredett...
Vissza Ianhez,szerintem nem akar mindenkinek visszairogálni kézzel+még postázni.Szerintem jó megoldást választott
Vissza Ianhez,szerintem nem akar mindenkinek visszairogálni kézzel+még postázni.Szerintem jó megoldást választott
2013. július 13. 21:45
Cím kicsit félreérthető, de a tartalommal egyet értek nagyon is
2013. július 13. 21:56
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Én szeretek kézzel levelet írni...
Én régebben a barátnőimmel akikkel nem egy városban laktunk, mindig kézzel írtuk a leveleket.
Annyira jó volt!
Sally Sparrow
2013. július 13. 22:22
|
|
LeahRyanSverige♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 2317 Csatolások: 601 Azonosító: 142308 offline
|
Megoldásnak tényleg jó csak mi van akkor ha valaki autogramot szeretne? Azt nem lehet e-mailben megoldani... Jó persze benne van az is, hogy nem igazán ér rá válaszolgatni és így nem okoz olyan nagy csalódást a rajongóinak, ha nem válaszol.
Sally Sparrow
2013. július 13. 22:32
|
|
csibuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.15. Hozzászólás: 445 Csatolások: 0 Azonosító: 183631 offline
|
És olyankor mivan, hogyha több rajongójának nincsen nete például?Olyankor meg annyit mond rá, hogy oldd meg?! Én nagyon szeretem Ian-t ♥♥♥ De nekem ez egy kicsit fura. Nem, hogy örülne annak, több százezer,millió rajongója van
És ahogyan tudnak, úgy próbálnak üzenni neki!Én ezen a véleményen vagyok!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.