A Férjek gyöngye egykori sztárja kilépett a szcientológus egyházból és nem rejtette véka alá, hogy nagyon elégedetlen az egyház vezetőségével.
A teljes cikkhez kattints ide!
Leah Remini otthagyta a szcientológusokat
2013. július 13. 17:21
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
sose kedveltem az ilyen egyházakat :/
2013. július 13. 17:35
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Az egyházat én nagyon nem szeretem!! pfhu.
2013. július 13. 17:40
|
|
SilverWolfST✯RLIGHT, A.R.M.Y. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 1069 Csatolások: 5 Azonosító: 179105 offline
|
Nagyon is jól tette
2013. július 13. 17:50
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
"...nem hajlandó tolerálni azt, hogy az egyház vezetői sárba tiporják az alapvető emberi jogokat és hazudnak a médiában."
Az összes vallás ezt csinálja...
Az összes vallás ezt csinálja...
2013. július 13. 18:48
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Nem is értem, hogy miért kell egyáltalán oda tartozni? Sok vallás süketté és hülyévé tesz, mantraként ismételgetnek szavakat, amik nem állják meg a helyüket.
2013. július 14. 11:22
Csodálom, hogy nem mosták még át annyira az agyát, hogy ne merje otthagyni. Ilyen nyilatkozatok után fut mindig át az agyamon, hogy mennyire szerencsés vagyok, hogy a környezetem normális, és senki sem tartozik ilyen szektához.
2013. július 16. 00:41
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (kamumedve @ 2013.07.15. 21:53)
a szcientológia szerintem baromság. olyan hülyeségeket vernek az ember fejébe. én nem tudom h tudnak ezek ilyen szabályok szerint élni. :/
Nemcsak, hogy baromság, de veszélyes is. Kiszedik az emberekből az utolsó fillérjüket is, közben elszakítják őket a szeretteiktől, fenyegetik őket, és gondolkodni képtelen robotokat formálnak belőlük.
2013. július 16. 11:02
|
mbgamesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.01. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 170369 offline
|
Hát én nem tudom. Annyi mindent hallani róluk. Nekem van olyan ismerősöm, aki szcientológus, sőt már valami vezető is. Most már tulajdonképpen Koppenhágában él, mert ott is van valami központjuk. A lényeg! Ő teljesen normális. Soha, egyetlen egyszer sem akart "megtéríteni", magától fel se hozta a témát, csak ha én kíváncsiskodtam, de tulajdonképpen még akkor se nagyon beszélt róla. Egy nagyon egyszerű, szerény ember. A volt szomszédom is tagja volt ennek az egyháznak. Egy jópofa, dagi csaj. Ő is teljesen normális volt, ő sem akart becserkészni. Én igazából nem értem ezt a nagy ellenszenvet a szcientológia iránt. Én nem vagyok egyik egyháznak se a tagja, így ítélkezni se tudok, nincs jogom véleményt írni se róluk, de azt gondolom, hogy ez se lehet rosszabb, mint a többi. Úgy gondolom, hogy mindegyik egyháznak megvannak a maga szokásai, elvárásai a tagjai felé. Hiszen ez különbözteti meg őket az olyanoktól, mint mondjuk én, aki nem tagja egyiknem sem.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.

0 felhasználónak tetszik: