Starity

Koreai sorozatok

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. július 13. 16:34 #1
hang
hang
új tag

StátuszSoha ne félj kimondani azt, amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 33
Csatolások: 2
Azonosító: 151158
Nem rég kezdetm el őket nézni és nagyon megtetszettek. Szerintem nem rosszak a koreai színészek sem. Nagyon szeretem a doramakat amiket csinálnak. (persze a szerelmeseket részesítem előnyben laugh.gif ) Egyik kedvencem a You are Beautiful
De láttam már a Heartstrings-et is biggrin.gif http://nezzsorozatokat.info/?s=434&&e=12838
De most nem sorolok fel mindent. Majd szép sorjában mindent biggrin.gif
Egyszerűen szeretem a nyelvüket és mindenüket.... biggrin.gif
De a Japánok és a Thai-földiek sem rosszak. Róluk is dumálhatunk.
Nagyon nehéz sajnos úgy sorozatot keresgélnem, hogy én egy nyelvet sem beszélek jól (angolt nem is tanulok) és kevéshez készítenek feliratot. De amikhez igen azok nagyon jók!! Szóval a fordítóknak itt is nagyon köszönöm a munkájukat!!
2013. szeptember 23. 10:49 #2
KyKy97
KyKy97
Seoul <3

StátuszToo fast to live Too young to die ~
Hozzászólás: 1284
Csatolások: 29
Azonosító: 157041
a egyik legjobb szerintem a Boys Over Flowers. smileeee.gif na meg a City Hunter se rossz. biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: hang, Misuzu86
2013. szeptember 23. 11:05 #3
Jeckyll
Jeckyll

Státusz...szeretek ilyen meghökkentő és furcsa lenni! - Holly Goulightly -
Hozzászólás: 648
Csatolások: 5318
Azonosító: 137013
Idézet (hang @ 2013.07.13. 16:34)
Nem rég kezdetm el őket nézni és nagyon megtetszettek. Szerintem nem rosszak a koreai színészek sem. Nagyon szeretem a doramakat amiket csinálnak. (persze a szerelmeseket részesítem előnyben  laugh.gif ) Egyik kedvencem a You are Beautiful
De láttam már a Heartstrings-et is biggrin.gif http://nezzsorozatokat.info/?s=434&&e=12838
De most nem sorolok fel mindent. Majd szép sorjában mindent biggrin.gif
Egyszerűen szeretem a nyelvüket és mindenüket.. biggrin.gif
De a Japánok és a Thai-földiek sem rosszak. Róluk is dumálhatunk.
Nagyon nehéz sajnos úgy sorozatot keresgélnem, hogy én egy nyelvet sem beszélek jól (angolt nem is tanulok) és kevéshez készítenek feliratot. De amikhez igen azok nagyon jók!! Szóval a fordítóknak itt is nagyon köszönöm a munkájukat!!

Ajánlom a Pastát, egy évad van belőle, de az le van szinkronizálva. Én imádom!!! heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif
1 felhasználónak tetszik: hang
2013. szeptember 23. 12:00 #4
Betti90
Betti90
~Simply Perfect~

Státusz"Az a fontos ki mit tud, nem az, hogy ki mit gondol."
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 5814
Csatolások: 42466
Azonosító: 176552
Idézet (KyKy97 @ 2013.09.23. 10:49)
a egyik legjobb szerintem a Boys Over Flowers. smileeee.gif na meg a City Hunter se rossz. biggrin.gif

A Boys Over Flowers valóban nem rossz én a Secret Gardent is tudom ajánlani, bár én a történelmi sorozatokat is nagyon szeretem azok közül is vannak nagyon jók.
1 felhasználónak tetszik: Misuzu86
2013. október 26. 21:08 #5
Misuzu86
Misuzu86
동방신기 사랑해요

Státusz사랑해 강민규!
Hozzászólás: 1253
Csatolások: 28
Azonosító: 204515
Nemrégen néztem meg a Scent of a woman c. sorozatot, és baromi jó. szerelmes, és a pasi, aki játszik benne (nyamm biggrin.gif), és Kim Sun Ah a másik főszereplő, aki a My name is Kim Sam Soon sorozatből lehet ismerős. A pasi Lee Dong Wook. Mindkettejük adatlapja megtalálható itt én hoztam létre őket nemrégen. A nő nagyon jó színész, már három sorozatát láttam, és nagyon tehetséges, pedig már annyira nem is fiatal. biggrin.gif
Nekem legnagyobb favoritom az A love to Kill c. sorozat, mert Shin Min Ah a kedvenc színésznőm, és mert Rain olyan HOT biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: hang
2014. július 08. 18:54 #6
hang
hang
új tag

Idézet (Jeckyll @ 2013.09.23. 11:05)
Ajánlom a Pastát, egy évad van belőle, de az le van szinkronizálva. Én imádom!!! heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif

Köszönöm, hogy írtad biggrin.gif Igen én is láttam már és nekem is nagyon bejött!!!
1 felhasználónak tetszik: Jeckyll
2014. július 08. 18:55 #7
hang
hang
új tag

Idézet (Betti90 @ 2013.09.23. 12:00)
A Boys Over Flowers valóban nem rossz én a Secret Gardent is tudom ajánlani, bár én a történelmi sorozatokat is nagyon szeretem azok közül is vannak nagyon jók.

Sajnos már a secret gardent is láttam =( de jó volt smileeee.gif törisekből is tudsz példát hozni? (bár én romi párti vagyok)
2014. július 08. 22:11 #8
Misuzu86
Misuzu86
동방신기 사랑해요

Státusz사랑해 강민규!
Hozzászólás: 1253
Csatolások: 28
Azonosító: 204515
Idézet (hang @ 2014.07.08. 18:55)
Sajnos már a secret gardent is láttam =( de jó volt smileeee.gif törisekből is tudsz példát hozni? (bár én romi párti vagyok)

Tudok jó történelmit, ami romantikus is.
1. Faith
2. Gu family book
3. Arang and the magistrate
4. Queen Inhyun's man
5. Sungkyunkwan Scandal
6. The Moon That Embraces the Sun

Ezek mind fantasy, történelmi és romantikus sorozatok, mind fergetegesen jók biggrin.gif Ha érdekel még romantikus, tudok sorolni neked, én már másfél éve nézem őket thumbsup.gif
2014. szeptember 05. 18:41 #9
Titanyla
Titanyla
dreamer

Státuszdo all things with love ♡
Hozzászólás: 1542
Csatolások: 26
Azonosító: 232551
Eddig a Playful Kisst láttam, ami nagyon tetszett. A történet leírhatatlanul bájos, aranyos és megható volt, valamint a színészek is nagyon jól alakítottak. Oh Ha Ni kitartása sok lányt inspirálhatna, bár nekem Seung Jo viselkedése egyáltalán nem tetszett, véleményem szerint egy ilyen férfiért nem érdemes küzdeni, de az alapsztori az aranyos volt:)
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!