Az American Idol sztárja nemet mondott a feldolgozás albumra, amelyet a Sony által tulajdonolt kiadó rá akart erőltetni.
A teljes cikkhez kattints ide!
Adam Lambert otthagyta a kiadóját
2013. július 13. 12:54
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
ViviOsztCshőő
2013. július 13. 13:05
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Eddig is szimpatizáltam Adammel. Ezek után szavaim nincsenek. Nem hódolt be, hanem inkább kiszállt. Kíváncsi vagyok melyik kiadónál folytatja karrierjét.
2013. július 13. 13:19
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
RCA: Adam, tudnál csinálni egy feldolgozás albumot?
Adumb:
Viccet félretéve: nagyon jól megvan ez tervezve, a DMG már év eleje óta azon ügyködik, hogy kiszedje Adamet az RCA szakértelmáből. lol Ha engem kérdeztek, Adam az Universal Musichoz szerződött le, nem véletlenül volt az Universal Studio-s koncert Orlandóban, ahol feltűnően odatette magát.
Jövőhétre megkapjuk, ki az új kiadó és szerintem néhány infót az új albumról is.
Az Idolnak 60%-ot adok, a Glee pedig nagyon jó húzás volt a DMG-től szintén, nagyon örülök, hogy végre átment egy olyan menedzsmentcéghez idén, akik figyelnek rá és egyengetik a karrierjét.
Adumb:
Viccet félretéve: nagyon jól megvan ez tervezve, a DMG már év eleje óta azon ügyködik, hogy kiszedje Adamet az RCA szakértelmáből. lol Ha engem kérdeztek, Adam az Universal Musichoz szerződött le, nem véletlenül volt az Universal Studio-s koncert Orlandóban, ahol feltűnően odatette magát.
Jövőhétre megkapjuk, ki az új kiadó és szerintem néhány infót az új albumról is.
Az Idolnak 60%-ot adok, a Glee pedig nagyon jó húzás volt a DMG-től szintén, nagyon örülök, hogy végre átment egy olyan menedzsmentcéghez idén, akik figyelnek rá és egyengetik a karrierjét.
2013. július 13. 14:25
nekem mindegy,hogy hol és mikor dolgozik csak ne álljon le az énekléssel. ^^
2013. július 13. 14:28
Örülök, hogy nem csinál feldolgozásalbumot, és ragaszkodik a döntéséhez. Nagyon jól tette.
2013. július 13. 14:49
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
jól tette................
2013. július 13. 15:42
|
|
Kitty miauHeichou |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.10. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 0 Azonosító: 168976 offline
|
annyira jó hogy nem lesz feldolgozás album és fantasztikus hogy Ad ennyire figyel a rajongóira.... és szerintem az RCA-t lassan mindenki otthagyja mert rájönnek hogy befolyásolni akarják a döntéseiket..... jah és tényleg nagyon szuper döntés volt a DMG-től a Glee ötlete
hajrá Adam
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.