Vissza a gyerekkorba
2013. július 13. 17:56
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
Nekem a Scooby Doo és a Hupikék törpikék volt a kedvencem
Otthon azokból rengeteg rész megvan,de ugyanígy a Tom és Jerry is az a sorozat,amit ma is szívesen megnézek
2013. július 13. 18:00
Fantasztikus cikk lett, köszönet érte!
Emlékszem a Vukot szinte minden egyes nap megnéztem, nem untam.
Ezen kívül még imádtam/imádom a Frakk, a macskák rémét, a Frédi és Bénit, a Hupikék törpikéket és a Scooby Doo-t.
Viszont a Hé, Arnold! és a Ginger naplója egyáltalán nem ismerős.
Emlékszem a Vukot szinte minden egyes nap megnéztem, nem untam.
Viszont a Hé, Arnold! és a Ginger naplója egyáltalán nem ismerős.
2013. július 13. 18:09
Igazán jó ötlet, nagyon jó cikk. gratulálok az írójának is.
2013. július 13. 18:44
|
|
Fanni0325Miss Anonymus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1695 Csatolások: 7 Azonosító: 138041 offline
|
Én a Frédi és Bénit, a Tom és Jerryt, a Hupikék törpikéket, a Scooby Doo-t, a Vízi pók csoda pókot, és a Bátor a csoda kutyák a mai napig szeretem.
A Spongyabobot viszont sose kedveltem túlságosan!
2013. július 13. 18:46
|
Karina197impossible |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 7877 Csatolások: 12522 Azonosító: 138204 offline
|
Úristen, egy cikk, ahol a gyermekkorom ÖSSZES kedvenc mesélye egy helyen va. Mai napig szívesen megnézek egy-egy epizódot ezekből, ha mutatják a tévében. nagyon hiányoznak ezek az idők
2013. július 13. 18:50
|
|
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2163 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline
|
Basszus, mindegyiket néztem o.O Ajj de jó is volt
2013. július 13. 19:37
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Ezek voltak ám az igazi mesék.Kár,hogy mostanában semmi ilyen jó mese nincs:(((
2013. július 13. 20:26
Nagyon jó cikk lett! ^^ A Spongyabobot nagyon szeretem, mai napig szoktam nézni, amikor adják. 3 DVD-m is van a Spongyabobból. A régebbi részeket szeretem a legjobban, amiket most adnak a Nickelodeonon, azok nem annyira tetszenek. Jajj, a Scooby-Doo-t imádtam kiskoromban, mindig azt néztem.
Mostanság már nem nagyon nézem, de ha meglátom, hogy megy a TV-ben, akkor meg szoktam nézni. 2 filmváltozata van meg, nagyon jók. A Bátor, a félénk kutya is nagyon jó kis mese, kár, hogy már nem adják.
A Tom & Jerry-t ritkán néztem régebben is, de nem rossz mese. Hupikék Törpikéket szintén kiskoromban néztem, mindig arra emlékeztet, hogy elsőben törpöknek öltözött be az egész osztály.
Jajj, a MacsEb is nagyon jó, kár, hogy már azt se adják (mint a legtöbb mesét, amit mai napig nagyon szeretek).
2013. július 13. 21:21
Mindegyik mesét ismerem, de nem mindegyiket néztem a Vuk, Süsü a sárkány, Mézga család, Mazsola és Tádé, Dr. Bubó, Tom és Jerry, Frédi és Béni, Hupikék törpikék én ezeket néztem és szerettem gyerekkoromban
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: