Vissza a gyerekkorba
2013. július 13. 10:52
A spongebob , Mézga család , de legjobban a bator a gyáva kutyát szerettem nézni amikor ovis voltam hazaértem máris ihantam a tv-elé ,hogy nézzem a bátor a gyáva kutyát
a mi családunkba mindenki szereti a Tom és Jerry-t
no meg néztem Hupikék törpikéket is.
2013. július 13. 10:52
|
|
Genoveva01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 202964 offline
|
nagyon jó cikk,én ezeket most is nézem, 13 évesen is szórakoztató,sőt én jobban szeretem,mint a mai modern meséket
Azért néhány kimaradt !
Azért néhány kimaradt !
2013. július 13. 10:56
|
|
fruzsitapodiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.11. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 203587 offline
|
ebből szinte az összeset még ma is nézem, ha van rá időm
2013. július 13. 10:57
Jó cikk lett, köszönet érte! Ma mai kis gyerekek min nőmek fel? Hát a verekedős, harcos robotos sz'r meséken. Ezek az igazi mesék!!!!!!
2013. július 13. 10:58
Nagyon jó cikk lett!
Mindegyiket rendszeresen néztem.. Legjobban a Ginger naplóját kedveltem meg,de azt már nem szokták leadni a tévében ( vagy csak én nem tudok róla ) . Még manapság is szoktam ezeket az örök sorozatokat nézni,de inkább a kicsit modernebbeket,mint a SpongyaBob . Kisebkorom fontos tartozékai.. ♥
Mindegyiket rendszeresen néztem.. Legjobban a Ginger naplóját kedveltem meg,de azt már nem szokták leadni a tévében ( vagy csak én nem tudok róla ) . Még manapság is szoktam ezeket az örök sorozatokat nézni,de inkább a kicsit modernebbeket,mint a SpongyaBob . Kisebkorom fontos tartozékai.. ♥
2013. július 13. 11:01
Huh nem tom mert de én a Vukkot ki nem álhatom soha nem néztem még végig.
Nagyon jó cikk
Nagyon jó cikk
2013. július 13. 11:03
|
|
luluuuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.10. Hozzászólás: 413 Csatolások: 0 Azonosító: 195771 offline
|
Nagyon jó cikk,én is mindet ismerem ,bár én inkább az amerikai meséket néztem mindig is!
Az összes kedvencemet a mai napig megnézem,ha adják a tv-ben.Scooby Doo-ból inkább a filmek tetszenek,de a mesefilm is jó.A Spongyabob-ot hál' istennek a mai napig adja a Nickelodeon,és mindig megnézem (csak szinte az összes részt láttam már) . A Tom&Jerry-t is imádom,amit én soha életemben nem szerettem és valószínűleg nem is fogok,az a Hupikék Törpikék.Nagyon rossz mese szerintem
2013. július 13. 11:03
|
|
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline
|
nagyon jó és aranyos cikk lett!
2013. július 13. 11:04
|
|
vdorina96♥Paris♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.04. Hozzászólás: 2484 Csatolások: 1121 Azonosító: 152331 offline
|
Szinte mindegyiket ismerem én is.
Nagyon jó cikk lett,bár én nem emlékszem rá de szüleim szerint én kiskoromban megállás nélkül a Bátor a gyáva kutyát néztem.Én is ezeken nőttem fel és ciki nem ciki a mai napig megtudnak mosolyogtatni. :)Nekem mondjuk a A nagy ho-hoh-horgász kicsit unalmasnak tűnt egy idő után,de attól még az is nagyon aranyos mese.És saját meglátásom szerint ezeknek a meséknek millioszor több értelmük volt mint a mai amerikai szaroknak,amikben mit látnka szerencsétlenek hogy verjük mindenkit agyba-főbe(nem a Spongya Bob-ra meg az ilyenekre célzok),azok szerintem csak elrontják a gyerekeket valamiylen szinten.Én mindenestre nagyon örülök hogy nem a mostani amerika gyártotta mesék világában vagyok kisgyerek(attól még biztos bele néztem azokba is néha)
2013. július 13. 11:05
|
|
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline
|
Pom-Pom *-* Jaaaj még most is imádom:D
az összeset még kicsiként néztem este egy pohár kakaóval az M1-en a Tv Maciba.
az összeset még kicsiként néztem este egy pohár kakaóval az M1-en a Tv Maciba.
2013. július 13. 11:06
Ú, régen ezeket hogy szerettem! Mindet, egytől egyig!
Köszi a cikket!
2013. július 13. 11:07
|
|
Bella99Fjarna |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 4376 Csatolások: 58 Azonosító: 130573 offline
|
Emlékszem, régebben éltem-haltam a Scooby Doo-ért.
A Bátor, a gyáva kutyát is nagyon szerettem, emellett kedvencem volt még a Mazsola és Tádé, Hupikék Törpikék, Dr. Bubó, Tom és Jerry.
Jó ezeket felidézni.
1 felhasználónak tetszik:
Törpemókus
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.