Személy szerint a: Fecsgők tipegőket imádtam a legjobban. Spongyabobot, Gingert, Bátort, Macsebet, Arnoldot, és a Törpikéket, is nagy kedveltem. De a Scobydoot, a ho-ho-ho horgászt, dr. bubót és Tom&Jerryt viszont gyűlöltem.
Vissza a gyerekkorba
2013. július 14. 23:28
|
|
Florahh~ρяเи¢εss*~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.11. Hozzászólás: 4619 Csatolások: 71 Azonosító: 129076 offline
|
Bárki bármit is mondd, ezek a mesék százszor jobbak, mint a mai idiótaságok.
Személy szerint a: Fecsgők tipegőket imádtam a legjobban. Spongyabobot, Gingert, Bátort, Macsebet, Arnoldot, és a Törpikéket, is nagy kedveltem. De a Scobydoot, a ho-ho-ho horgászt, dr. bubót és Tom&Jerryt viszont gyűlöltem.
:$
2013. július 15. 13:57
|
|
vamphannavámpircsaj ;) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.09. Hozzászólás: 2339 Csatolások: 1 Azonosító: 165036 offline
|
Nagyon szerettem ezeket a meseket.
Nagy kedvenceim:Süsü,Vuk,Frakk,Mezgaek,a horgasz,Vizipok,Dr. Bubo,Spongyabob,Fredi es Beni,Torpikek es Scobydoo.
Ki nem lahattam:Batort.A Tobbit nem ismerem
Nagy kedvenceim:Süsü,Vuk,Frakk,Mezgaek,a horgasz,Vizipok,Dr. Bubo,Spongyabob,Fredi es Beni,Torpikek es Scobydoo.
Ki nem lahattam:Batort.A Tobbit nem ismerem
2013. július 15. 14:03
|
|
Patyó12Mrs. Lautner |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.26. Hozzászólás: 1229 Csatolások: 10 Azonosító: 156581 offline
|
Gratulálok, fantasztikus cikk lett!
Imádom ezeket a meséket, még mai napig megnézem őket! Scooby-Doo, SpongeBob, Hupikék Törpikék, Tom & Jerry, Vuk, valamint Frédi és Béni örök kedvencem marad!
Imádom ezeket a meséket, még mai napig megnézem őket! Scooby-Doo, SpongeBob, Hupikék Törpikék, Tom & Jerry, Vuk, valamint Frédi és Béni örök kedvencem marad!
2013. július 16. 13:43
|
|
Ncskcsk~SHINee lover~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.14. Hozzászólás: 1943 Csatolások: 5 Azonosító: 147253 offline
|
Süsü a sárkány omg, hogy szerettem *__*
És a Hé Arnold és Hupikék Törpikék szintén nagy kedvencem volt X3.
A többit is szerettem :3 egyedül talán a mazsola és tádét, a kukori és kotkodát és a ginger naplóját nem néztem.
De két klasszikust én még beleraktam volna: Mekk Elek és Kis Vakond
És a Hé Arnold és Hupikék Törpikék szintén nagy kedvencem volt X3.
A többit is szerettem :3 egyedül talán a mazsola és tádét, a kukori és kotkodát és a ginger naplóját nem néztem.
De két klasszikust én még beleraktam volna: Mekk Elek és Kis Vakond
2013. július 24. 13:31
Én szinte mindet néztem
A Tom és Jerry összes része meg is van
2013. december 28. 07:45
Örülök neki ha nagyrészt nem ebben a korszakban nőttem fel, sokukat mégis láttam ^^ A Bátor a gyáva kutya, nagyon halvány emlék, a Hé Arnoldról és a Ginger naplójáról régebben tudtam, az összes magyar szerintem az alap, a Macsebet és a Fecsegőket még annó 3 -4 éve vetítették Nicken, úgy eltűntek mint Danny a Phantom.
2014. március 10. 23:04
|
AvrilFanxxx |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.20. Hozzászólás: 2659 Csatolások: 136 Azonosító: 212105 offline
|
1-2n kîvül tényleg mindegyik nagyon ari mese!
2014. július 29. 19:46
Nagyon jó cikk lett, a gyerekkoromat ezek nélkül nem tudtam volna elképzelni
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: