Lássuk be: a gyerekkor nem csak az önfeledt mókáról és kacagásról szól; mindazonáltal van néhány klasszikus, melyen mindannyian egyformán osztoztunk fiatalságunk éveiben. Lássuk, melyek voltak gyerekkorunk kedvencei!
A teljes cikkhez kattints ide!
Vissza a gyerekkorba
2013. július 13. 10:30
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
10 felhasználónak tetszik:
Törpemókus,
Luckie,
Pöttömke,
Beyla,
Jody,
Lucky5,
helloblaze,
ViviOsztCshőő,
Alison Lerman,
Patyó12
2013. július 13. 10:32
|
|
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6855 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline
|
azt a MacsEb-et nem ismerem, de többit igen, és még most is imádom a többségét!!
Aki ismeri innen a legtöbbet annak jó gyerekkora volt, de a mostani gyerek, miken nőnek fel?! Ilyen hülye harcos mindenféle idiótaságon ami nagy hatással van arra hogy még hülyébbek legyenek
Aki ismeri innen a legtöbbet annak jó gyerekkora volt, de a mostani gyerek, miken nőnek fel?! Ilyen hülye harcos mindenféle idiótaságon ami nagy hatással van arra hogy még hülyébbek legyenek
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2013. július 13. 10:35
Kár,hogy már nagyon ritkán adják ezeket a csodás meséket.Régen nem tudtam volna elképzelni az éltemet a Mézga család,a Vizipók-csodapók vagy a Dr.Bubo nélkül.
De persze,a többi mesét is imádtam,sőt még a mai napig is imádom.
De persze,a többi mesét is imádtam,sőt még a mai napig is imádom.
2013. július 13. 10:39
|
|
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline
|
Nagyon jó cikk! Valóban nekem is ezek voltak, amiket néztem... kivéve egyet a "Kukori és Kotkoda" c. mesére nem emlékszem, de lehet, hogy azt is láttam csak akkor még nagyon kicsi voltam.
2013. július 13. 10:41
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Mindet ismerem. Hálás is vagyok hogy ilyeneken nőttem fel, és nem a mai Dizni csenölön^^"
1 felhasználónak tetszik:
Törpemókus
2013. július 13. 10:41
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
ÚÚÚ. Köszönet a cikkért
Az utolsót nem ismerem,de szinte mindegyiket néztem (Nézem).
2013. július 13. 10:42
Sokat imádtam közülük, bár vannak, amiket soha nem szerettem(Fecsgő tipegők, Spongyabob, Tom&Jerry, Bátor, a gyáva kutya, Hé Arnold, MecsEb), de a többi kiskorom egy meghatározó része volt.
2013. július 13. 10:44
Én mikor kicsi voltam, szinte mindegyiket néztem, de legjobban a Tom&Jerry-ért és Scooby Doo-ért voltam oda. Ha jelenleg is adják, én nem szégyellem megnézni, hiszen ezen nőttem fel. Nagyon jó cikk lett, gratulálok a cikkírónak!
2013. július 13. 10:46
|
|
LoveNessa |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 1483 Csatolások: 10859 Azonosító: 153158 offline
|
ezt a MacsEbet meg a Bátor, a gyáva kutyát mindig is hülyeségnek tartottam, de a Vukot, a Süsüt, a Frakkot, a Mézga családot, A nagy ho-ho-ho-horgászt, a Vízipók-csodapókot, a Pom Pomot, a Kukori és Kotkodát, a Dr. Bubót, a Scooby Doo-t, a Tom és Jerry-t, a Frédi és Bénit imádtam, a Spongyabobot és a Hupikék törpikéket pedig még a mai napig nézem
imádom
2013. július 13. 10:46
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Bakker, én ezeken nőttem fel, de ez hülyeség, mert még mindig nézek ilyeneket.
Én a Gumimacikat is néztem/nézem, a gumibogyószörp felejthetetlen. ^^ A Hupikék Törpikéket szintén imádom, úgy szint van a Tom és Jerry és a Bátor, a gyáva kutya (ettől az utóbbitól a frász kergetett kiskoromban, olyan rémisztő alakok voltak benne). A Ginger naplója helyett inkább Sharon naplóját tettem volna be, de így is remek cikk lett, nagyon szerettem/szeretem ezeket a meséket.
2013. július 13. 10:47
|
|
AryaXD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.02. Hozzászólás: 709 Csatolások: 9 Azonosító: 146499 offline
|
Dejó
Szívmelengető cikk volt, köszönet a szerkesztőnek!
Imádom a régi magyar meséket, minden DVD-t rongyosra néztem...
Egy kicsit hiányolom a Varázslatos Iskolabuszt, a Vili a verebet és az Egyszer volt-ot de amúgy nagyon jó lista lett!
Imádom a régi magyar meséket, minden DVD-t rongyosra néztem...
Egy kicsit hiányolom a Varázslatos Iskolabuszt, a Vili a verebet és az Egyszer volt-ot de amúgy nagyon jó lista lett!
2013. július 13. 10:49
Jó cikk lett, én még megtoldottam volna ezekkel is;
Pumukli
Mekk Mester
Maja a méhecske
Mumin
Gumimacik
Kacsamesék
Balu kapitány
Mici Mackó
Csipet Csapat
A kis hableány
Tininindzsa Teknőcök
Denver az utolsó dinoszaurusz
Cápali és Cápeti
Nils Holgersson
Babar
Barbapapa
Pumukli
Mekk Mester
Maja a méhecske
Mumin
Gumimacik
Kacsamesék
Balu kapitány
Mici Mackó
Csipet Csapat
A kis hableány
Tininindzsa Teknőcök
Denver az utolsó dinoszaurusz
Cápali és Cápeti
Nils Holgersson
Babar
Barbapapa
2013. július 13. 10:51
Nagyon jó cikk lett, a gyerekkoromat ezek nélkül nem tudtam volna elképzelni
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.