Klippremier: Maite Perroni — Tú y Yo
2013. július 13. 21:56
|
|
pinkgeniusúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.20. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 204105 offline
|
a hangja tökéletes, de nekem valahogy nem igazán jön be a klipp. A szám elmegy
2013. július 14. 13:03
|
|
encs96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.25. Hozzászólás: 77 Csatolások: 227 Azonosító: 190402 offline
|
Imádom Maite-t, és mindent amit csinál..
Ez a szám nagyon jó lett, és várom a többit is..
A klip is nagyon jó lett, bár playback-elni nem nagyon tud rá, de amúgy szerintem tökéletes.
Nagyon várom hogy megjelenjen az albumja, biztos hogy meg fogom venne, ha Magyarországon forgalmazni fogják.
Te quiero Maite! (L)
Ez a szám nagyon jó lett, és várom a többit is..
A klip is nagyon jó lett, bár playback-elni nem nagyon tud rá, de amúgy szerintem tökéletes.
Nagyon várom hogy megjelenjen az albumja, biztos hogy meg fogom venne, ha Magyarországon forgalmazni fogják.
Te quiero Maite! (L)
2013. július 14. 14:28
|
|
ShenaylaSheyka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 3669 Csatolások: 40065 Azonosító: 158683 offline
|
Idézet (Dorci24 @ 2013.07.13. 17:05)
Ez nem bugyuta megjegyzés, hanem a véleményem! Ha nem tetszik, sajnálom, ez van! Egyébként igen is írnak rosszat róluk, de én legalább nem kötök bele, hogy mit írtak, ez az ő véleményük, elfogadom. Ti is jobban tennétek, ha nem szólnátok le valakit, ha nem szereti azt, amit ti..
Elmondom neked, hogy én pl SOHA nem írtam olyan cikkhez véleményt akit nem kedvelek, elolvasom a cikket és kész, és az olyan véleményről pedig, hogy "Sosem bírtam, meg szar a hangja" A kulturált rajongókat nem sértő negatív hozzászólásokkal nincs bajom, de az ilyen illetők csak azért ne fújogjanak, hogy több legyen a hozzászólásaik száma.
1 felhasználónak tetszik:
Lizania
2013. július 14. 20:20
|
|
Székely Cintiaaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.11. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 191392 offline
|
Imádom imádom imádom a számot is és Maite-t <3 <3
2013. július 15. 02:46
|
|
DettyBetta97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.02. Hozzászólás: 1020 Csatolások: 0 Azonosító: 164675 offline
|
Fu nagyon jó már most megérta annyi ének órákat és tánc órákat vennie nagyon ügyes <3 <3
2013. július 17. 09:55
be kell vallani nagyon jó hangja van és a dal is nagyon jó
2013. július 19. 13:36
|
|
vasasreka8rebecca |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.12. Hozzászólás: 1159 Csatolások: 151 Azonosító: 152836 offline
|
Idézet (vasasreka8 @ 2013.07.12. 20:04)
Úristen! Úristen! Azt se tudom, hol kezdjem. Na jó, talán ott, hogy ez a szám valami lopott tűz a Mennyországból. Ez olyan ízig-vérig latin zene. Annyira temperamentumos maga a szám. És Maite hangja valami elképesztő. És olyan fura, hogy most szólókarrierbe kezdett, hogy számokat ad ki, meg klipeket forgat, de nagyon örülök neki! A kliphez hozzászólva meg, nem épp annyira fenséges, mint a szám. Mármint nagyon szépen táncol, meg minden, de talán az az egyetlen dolog, ami tetszett benne, amikor a táncteremben rákönyökölt a párkányra, és kifelé nézett a zajló életre. Ez egy kis melankólikusságot vitt az egészbe. Na de, ami a lényeg, hogy a klip nem annyira fogott meg.
2013. július 27. 17:08
|
|
DulceRBDfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.27. Hozzászólás: 945 Csatolások: 0 Azonosító: 207395 offline
|
Maite, ez oltári jó lett!
A klipp és a dal is remek, és ahogy táncol *-* nem is tudtam, hogy ennyi mindent kilehet hozni egy klippből, szuper lett ^^
A klipp és a dal is remek, és ahogy táncol *-* nem is tudtam, hogy ennyi mindent kilehet hozni egy klippből, szuper lett ^^
2014. január 18. 12:11
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
Nem éppen a kedvencem de elmegy.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.