Ma debütált a Tú y Yo című dalhoz tartozó videoklip, amit New Yorkban forgattak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: Maite Perroni — Tú y Yo
2013. július 12. 19:35
Nekem tetszik de a klip tényleg lehetett volna jobb is
2013. július 12. 19:43
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
nekem bejön...........
2013. július 12. 19:45
Imádom ezt a számot és a klip is gyönyörű lett!
Nagyon tetszik.
2013. július 12. 19:48
A klip egyszerű ugyan, de még mindig jobb, mintha mások vallását próbálná koppintani. A hangja viszont furcsa... nem azt mondom, hogy rossz, mert egyáltalán nem rossz a hangja, de szerintem színésznek jobb
2013. július 12. 19:53
|
|
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline
|
Nekem volt szerencsém 1 nappal a megjelenés előtt látni. Azt kell mondjam egyáltalán nem nyerte el a tettszésem. Semmi története nincs a klipnek, csak táncikálgat, az meg nekem édes kevés. Imádom a számot tényleg, de ez a klip a semmi alatt van. Mellesleg nekem túl világosak az effektek, kb semmit nem látok Mai-ból.
2013. július 12. 20:02
|
|
Viski Fanni 2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.15. Hozzászólás: 373 Csatolások: 0 Azonosító: 189750 offline
|
:Ez remek lett :$ imádoom a csajszit :$
2013. július 12. 20:04
|
|
vasasreka8rebecca |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.12. Hozzászólás: 1159 Csatolások: 151 Azonosító: 152836 offline
|
Úristen! Úristen! Azt se tudom, hol kezdjem. Na jó, talán ott, hogy ez a szám valami lopott tűz a Mennyországból. Ez olyan ízig-vérig latin zene. Annyira temperamentusom maga a szám. És Maite hangja valami elképesztő. És olyan fura, hogy most szólókarrierbe kezdett, hogy számokat ad ki, meg klipeket forgat, de nagyon örülök neki! A kliphez hozzászólva meg, nem épp annyira fenséges, mint a szám. Mármint nagyon szépen táncol, meg minden, de talán az az egyetlen dolog, ami tetszett benne, amikor a táncteremben rákönyökölt a párkányra, és kifelé nézett a zajló életre. Ez egy kis melankólikusságot vitt az egészbe. Na de, ami a lényeg, hogy a klip nem annyira fogott meg.
2013. július 12. 20:26
|
|
Mary Alice Brandon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.27. Hozzászólás: 1006 Csatolások: 45 Azonosító: 137286 offline
|
Jujj Maite ismét nagyot alkottál !! Gratu
)
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: