A legsikeresebb videoklipek: Bruno Mars
2013. július 14. 09:09
Idézet (LoveNessa @ 2013.07.13. 10:52)
...
Nem az volt a célom, hogy kioktassalak, sem az hogy kritizáljalak. Egy jó tanácsot adtam amit vagy megfogadsz, vagy nem.
Talán érdemesebb lenne bővebben kifejtenem miért nem mérvadó az, hogy a YouTube-on minek van kimagaslóan nagy nézettsége.
Mint ismeretes 2005-06 óta működik, 2009 végén kereskedelmi célból betársult a Vevo a legnagyobb lemezkiadó cégek Sony, UMG, EMI tartalmával...ergó a 2000-es évek közepe előtt kijött videók nézettségben fel se vehetik a versenyt az újonnan megjelentekkel.
Ez csak egy azon tények közül amiért a nézettségi adatok csalókák. A youtube tartalma számos országban korlátozott vagy tiltott, azon országokban ahol kimagasló a népesség nagyban befolyásolhatja az adott videók nézettségét ha tiltás van rajtuk.
Nézettség szempontjából fontos kritérium az internet felhasználók köre. Habár egyre több az idősebb böngésző (túlnyomórészt) még mindig a fiatalabb generáció dominál ebből kifolyólag a nekik érdeklődésre számottartó anyag a nézettebb.
Meg lehetne említeni az ún. többszörös feltöltés jelenségét is, mikor a kiadók nem töltenek fel időben egy klippet vagy a szerzői jogoknál fogva nem töröltetik a nézettséget szívó többi klipet és így a hivatalosan feltöltött videónak alacsony lesz a nézettsége.
Ez csak pár jelenség annak megállapítására, amiért nem szerencsés a sikert nézettségben mérni, -és akkor még szó sem esett az újonnan nagy port kavart nézettség-generálásról, bővebben írhatok priviben ha gondolod, az offolást itt befejezném.
2013. július 14. 11:17
|
|
Chachi_G.124사랑 ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.29. Hozzászólás: 1398 Csatolások: 0 Azonosító: 198980 offline
|
Just The Way U Are ♥♥
2013. július 14. 12:48
|
|
missvivianvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.12. Hozzászólás: 159 Csatolások: 0 Azonosító: 205904 offline
|
Locked Out Of Heaven, It Will Rain ♥♥♥♥
A Runaway Baby-t én is hiányolom
A Runaway Baby-t én is hiányolom
2013. július 15. 16:21
A The Lazy Song a kedvencem tőle! ♥
Imádom Bruno-t!
Imádom Bruno-t!
2013. július 18. 10:24
Meg azt hozzafuznem h a Just the Way U Are-t A Tokeletes hang c filmben is feldolgoztak
2013. július 26. 22:59
|
|
lázadóvirágszálúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.27. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 204615 offline
|
The Lazy Song, Just The Way You Are, It Will Rain !♥♥♥♥
2013. augusztus 23. 15:55
|
|
Harry-Harruúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.03. Hozzászólás: 76 Csatolások: 0 Azonosító: 177112 offline
|
Imádom!!
hihetetlenül tehetséges, és ezek is fantasztikus számok tőlee
Bár kár, hogy a When i as your man nem került be *-* én annak a klipjét is bírom!!♥♥♥
2015. február 23. 20:14
Ettől a csodálatos embertől egyszer szívrohamot kapok
Nem elég neki , hogy ennyire tehetséges és fantasztikus ember , erre jön és felforgatja az életemet
Jaj , de szeretem Brunot
The Lazy Song mintha csak én írtam volna
Napjaink egyik legkiemelkedőbb előadója ez így is lesz jó sokáig
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: