A legsikeresebb videoklipek: Bruno Mars
2013. július 12. 23:20
A Killa on the run-hoz kéne klip
imádom ezt a palit <3
2013. július 13. 08:19
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
Lehet, hogy hülyének fogtok nézni (biztos) de nekem egyáltalán nem szimpatikus, ez a stílus nem túl bejövős számomra, a hangját pedig képtelen vagyok elviselni...
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. július 13. 10:38
Egy jó tanács Nessa: A nézettségre alapozni nagyon nem szerencsés, több tényező miatt sem, talán az utolsó faktor lenne nálam. Egyfajta szabályszerűséget, konkrétan kronológiai sorrendet illene követni ha már egyszer végigmész egy teljes munkásságon.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. július 13. 10:52
|
|
LoveNessa |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 1483 Csatolások: 10859 Azonosító: 153158 offline
|
Idézet (OceanSoul @ 2013.07.13. 10:38)
Egy jó tanács Nessa: A nézettségre alapozni nagyon nem szerencsés, több tényező miatt sem, talán az utolsó faktor lenne nálam. Egyfajta szabályszerűséget, konkrétan kronológiai sorrendet illene követni ha már egyszer végigmész egy teljes munkásságon.
kösz, de ha a sikerességről van szó, senkit nem érdekel a kronológia és nem is az az elsődleges szempont, mivel nem a teljes munkásságán megyünk végig. ha pedig nem látod jónak az én munkámat, nyugodtan nekiállhatsz és megírhatsz egyet a saját verziódban egy másik énekesről vagy bandáról
2013. július 13. 11:42
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Mindegyiket imádom, de a Grenade...
2013. július 13. 14:52
Idézet (LoveNessa @ 2013.07.13. 10:52)
kösz, de ha a sikerességről van szó, senkit nem érdekel a kronológia és nem is az az elsődleges szempont, mivel nem a teljes munkásságán megyünk végig. ha pedig nem látod jónak az én munkámat, nyugodtan nekiállhatsz és megírhatsz egyet a saját verziódban egy másik énekesről vagy bandáról 
Nagy tévedés, a "sikeresség" nem az jelenti, hogy a youtubeon mekkora a nézettsége egy adott videónak. Bruno Mars pedig nem a Lazy Day-nek köszönheti a hírnevét. Mint írtam "csak egy jó tanács" melyet nem kötelező követned, pláne nem kell személyes offenzívának venned.
2013. július 13. 15:59
|
|
stylezone99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 437 Csatolások: 68 Azonosító: 184963 offline
|
Mindegyik számát szeretem de a It will rain a kedvencem.
2013. július 13. 16:43
Nem tartozok az őrült fanjai közé, de ez a srác tényleg tud ZENÉT alkotni. Habár a dalai és a stilusa nem áll közel hozzám, azért az becsülendő, hogy ő is azok kevesek egyike, akinek dalai tartalmilag mély mondanivalóval rendelkezik a 21. század 2. évtizedében.
2013. július 13. 16:59
|
|
LoveNessa |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 1483 Csatolások: 10859 Azonosító: 153158 offline
|
Idézet (OceanSoul @ 2013.07.13. 14:52)
Nagy tévedés, a "sikeresség" nem az jelenti, hogy a youtubeon mekkora a nézettsége egy adott videónak. Bruno Mars pedig nem a Lazy Day-nek köszönheti a hírnevét. Mint írtam "csak egy jó tanács" melyet nem kötelező követned, pláne nem kell személyes offenzívának venned. 
kezdjük ott, hogy Lazy Song a címe, de nem baj. nem is csak az alapján válogattam, de a kronológiának akkor sincs ehhez semmi köze. és itt nem is arról van szó, hogy minek köszönheti a hírnevét, mert akkor egy olyan cikksorozatot is lehetne indítani, hogy "Sztárok és áttörést hozó klipjeik" vagy mit tudom én. az pedig, hogy valaki ismert lett nem feltétlenül jelenti azt, hogy a legelső klipje hatalmas sikert aratott volna, amibe Bruno esetében nem is a saját klipje, mivel mindössze csak közreműködő volt a Billionare-ben. és mint mondtam, ha nem tetszik az én munkám, nyugodtan nekiállhatsz és megírhatsz egyet te is, senki sem áll az utadba
2013. július 13. 18:15
|
|
DianOfficialxxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.30. Hozzászólás: 76 Csatolások: 0 Azonosító: 204901 offline
|
Imádom ,most is az It Will Rain -t hallgatom
2013. július 13. 18:24
Idézet (LoveNessa @ 2013.07.13. 16:59)
kezdjük ott, hogy Lazy Song a címe...
Való igaz lazy song, melyben egy lazy day-ről van szó ;p szerencse még így is megértetted mire gondolok.
nem is csak az alapján válogattam, de a kronológiának akkor sincs ehhez semmi köze.
Ezen kijelentéseddel ellentmondasz magadnak, a cikked címnének,- A legsikeresebb videóklippek...- és már tényleg nincs benne rendszer.
és itt nem is arról van szó, hogy minek köszönheti a hírnevét..."
Ácsi, valahol mindenkinek el kellett kezdenie, ha nem lett volna 'nade nem lett volna lazy day, bocsánat lazy song se. ;o
és mint mondtam, ha nem tetszik az én munkám, nyugodtan nekiállhatsz és megírhatsz egyet te is!
Nehéz eset vagy. Csak egy tippet adtam, melyet személyes sértésnek fogtál fel. Nem kritizáltam, de ha még azt is tettem volna azt is illik tudomásul venni ha jó, ha rossz. Legfeljebb nem fogadod el azt' ennyi.
Én kérek elnézést az OFF-ért.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.