A legsikeresebb videoklipek: Bruno Mars
2013. július 12. 18:58
|
|
coke.r u mine ? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.25. Hozzászólás: 2321 Csatolások: 85 Azonosító: 147979 offline
|
Bruno Marsot igazán tehetségesnek tartom. popot játszik, de egyáltalán nem azt a gagyi fajtát. először a Billionare-ben hallottam, ott nagyon megfogott. a mostani számai sem rosszak, de nem a kedvenceim.
2013. július 12. 19:01
jaja ő egy nagyon jó énekes ,nagyon jó számai vannak
2013. július 12. 19:03
|
|
SpecialError |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.27. Hozzászólás: 664 Csatolások: 160 Azonosító: 192434 offline
|
Lazy Song, Grenade & It Will Rain, de egyébként mind a nagyon jó.
2013. július 12. 19:09
|
|
HahahaLovaticvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.11. Hozzászólás: 112 Csatolások: 5 Azonosító: 205858 offline
|
Én annyira nem bírom őt..De ezeknek a daloknak a nagy része jó.
2013. július 12. 19:10
Az fix, hogy ezek a leismertebb dalai és mindet imádom.
<3
2013. július 12. 19:12
Oh a drága Bruno mindegyik klipjét és dalát imádom. Különleges és egyedi tehetség. A klipjei közül nem is tudok választani mert mindegyik tettszik. Imádom a hangját,stílusát egyszóval mindent.
2013. július 12. 19:39
|
|
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline
|
Gratula Bruno mert megérdemled,jó énekesnek tartom
nagyon érdekes zenész mindegyik dal amit itt felet sorolva nagyon jó és szívesen hallgatom.
nagyon érdekes zenész mindegyik dal amit itt felet sorolva nagyon jó és szívesen hallgatom.
2013. július 12. 20:42
Nagyon jó cikk lett, imádom! ^^ Bruno egy nagyon tehetséges énekes, nagyon megörültem, amikor megláttam a cikket. Ezek közül az összeset imádom, nem is tudom, melyik a kedvencem, nehéz választani... A Lazy Songban a klip tetszik nagyon, de a dal se rossz. A Just The Way You Are-t imádom, nagyon jó a dal és a klip is. Egyáltalán nem lapos, unalmas és nyálas, úgy jó, ahogy van. A Grenade-t anyu szereti nagyon, de ezt annyira, de annyira szereti...
Egyébként én is szeretem, mert nagyon jó dal. A Locked Out Heaven egy nagyon jó dal, talán ez az a dala, ami a kedvencem tőle. Viszont a klip nem nagyon jön be, de a szám mindent kárpótol.
Örülök, hogy benne van az It Will Rain is, a másik örök kedvencem, és nemcsak az Alkonyat miatt. Ez a legjobb lassú dala.
2013. július 12. 22:43
|
|
Csenguszzzvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.06. Hozzászólás: 270 Csatolások: 1 Azonosító: 205365 offline
|
Imádom Bruno Marsot
mindig ugyan olyan jó számokkal jön ^^
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: