Gratu hozzá
A Spring Breakers is veretlen
2013. július 12. 17:31
|
|
belieber4ever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 657 Csatolások: 0 Azonosító: 193770 offline
|
én még nem láttam, de meg fogom nézni, mert állítólag nagyon jó
2013. július 12. 19:09
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Amikor már azt hittem, hogy a mai tininemzedéket nem lehet jobban elcseszni, a Szpring Brékörsz bebizonyította hogy igen is lehetséges. Belenéztem, de maradjunk annyiban, hogy sajnáltam hogy nem készítettem magam mellé egy vödröt, hogy legyen mibe kidobnom a taccsot. Ennyire gyomorforgató az egész... Nem ilyenen kéne érlelődnie a fiatalságnak. Selena meg különösképpen irritáló volt. Francot eddig sem kedveltem, de most zuhant sokat a szememben azzal, hogy elvállalt 1 ilyen szennyet, mert bár nem kedvelem, de a színészethez ért, ezt aláírom.
2013. július 12. 20:12
|
|
ColorBirdくそくらえ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.06. Hozzászólás: 1780 Csatolások: 4 Azonosító: 193475 offline
|
Borzasztó film.. Szégyenlem,hogy elmentem. Szerintem Selena nem illett oda.. Ő csak egy kisbaba reklámba jó. Mellesleg csak azért végzett ilyen jó helyen szerintem,mert nagyon nyomták,már csapból is ez a film folyt,amikor még nem is ment a moziban.
2013. július 12. 22:08
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
Gratulálok hogy erre a filmre van kereslet! Ebből is látszik hogy az emberek a hulladékot értékelik, főként a mai fiatalság és ők ebben a feslett világban látnak valamit..
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2013. július 12. 22:56
|
|
pekii97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.04. Hozzászólás: 323 Csatolások: 0 Azonosító: 152279 offline
|
Hát.... nem is tudom mit mondjak, nagyon nem tetszett, nem tudom, hogy lehetett az első, Ashley-t szeretem, de akkor sem értem, hogy miért szerződött le egy ilyen gagyi filmhez, és azzal meg teljesen egyet értek, hogy Selena nem illet a filmbe, nem mellesleg fél óra után le is lépett, úgyhogy azt meg pláne nem értem, hogy miért is úgy zengték be az egészet, mintha ő lenne a főszereplő, csak mert híres? ne már.
2013. július 13. 00:29
|
|
Bogica0430 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 953 Csatolások: 8 Azonosító: 198815 offline
|
oszinten szolva nem reg bele keztem a film nezesebe,de aramszunet miatt azota sem volt alkalmam megnezni,de ilyen kommentek alapjan nem is tervezem.. nem szeretnem Selenat megint alacsonyitani,de abbol a kis reszbol,amit lattam ismet eltudom mondani,hogy nem jol alakitott.. Vanessan viszont nem is gondolkodom,o biztos helyt allt!igazabol mikor kijelentettek,hogy Emma nem vallalta el a szerepet,mar akkor gondoltam,hogy nem lesz filmnek nevezheto.. es a nezettsege pedig azert nagy mert pucer lanyok szaladgalnak,mellesleg mai fiatalok is ezt csinaljak,es nagy reszben a fanok miatt!!!
2013. július 13. 11:29
|
|
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline
|
még nem láttam a filmet.
2013. július 13. 11:54
Nem értem mire fel.....Imádom Ash-t, Sel-t és Vanessát is, de szerintem ez a film borzasztó lett! Elkezdtem nézni, de egyszerűen olyan rossz volt, hogy már az elején abba hagytuk. Hogy lett ez az első????
2013. július 13. 14:32
|
|
Abogyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.15. Hozzászólás: 198 Csatolások: 0 Azonosító: 131283 offline
|
Kedves kommentelők,tudjátok azon a filmen van ám korhatár,nem véletlenül.Magatoknak köszönjétek hogy nem vettétek figyelembe. Ha láttatok volna interjúkat,megértettétek volna hogy a film eleve nem a 2000-ben született társaságnak készült.Tanulságot nem tartalmaz,de valójában tükrözi az egyre süllyedő amerikai fiatalságot.
"Lézengés és kiüresedés, változtatásképtelenség és lefelé tartó spirál, az van csak helyette - nem csoda, hogy a fegyveres életmódba és a hatalomba mély szerelemmel belehabarodó lányok úgy érzik, az egyetlen esélyük arra, hogy valakik legyenek, ha ezt erővel kényszerítik ki. Korine túlontúl hihető víziójában a srácok nem azért lesznek bűnözők, mert szegénykéknek nincs más választásuk, hanem azért, mert azok akarnak lenni. Magukba néznek, körülnéznek a világban, és ezt választják, mert úgy érzik, ez a legtöbb, amit elérhetnek. S mindez a lehető legvisszafogottabban, a szájbarágás szikráját is kerülve van benne a Spring Breakers-ben, ítélkezés és sopánkodás nélkül, tárgyilagosan"
"Lézengés és kiüresedés, változtatásképtelenség és lefelé tartó spirál, az van csak helyette - nem csoda, hogy a fegyveres életmódba és a hatalomba mély szerelemmel belehabarodó lányok úgy érzik, az egyetlen esélyük arra, hogy valakik legyenek, ha ezt erővel kényszerítik ki. Korine túlontúl hihető víziójában a srácok nem azért lesznek bűnözők, mert szegénykéknek nincs más választásuk, hanem azért, mert azok akarnak lenni. Magukba néznek, körülnéznek a világban, és ezt választják, mert úgy érzik, ez a legtöbb, amit elérhetnek. S mindez a lehető legvisszafogottabban, a szájbarágás szikráját is kerülve van benne a Spring Breakers-ben, ítélkezés és sopánkodás nélkül, tárgyilagosan"
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.