Újabb zaklatója akadt Taylor Swiftnek
2013. július 13. 17:42
|
|
Blaxtarvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.29. Hozzászólás: 166 Csatolások: 0 Azonosító: 204766 offline
|
Hát, szerintem ez az ,,izé" (nem ember az biztos...) ezer százalék, hogy mentálisan sérült. Aki olyat gondol valakiről -bármit is tett az illető- , hogy meg kell halnia és hogy benne lakozik a Sátán, az biztos, hogy nem teljesen ép. Főleg, hogy semmi indítéka nincs ilyeneket gondolni (Tay nem ölt embert, nem kínzott meg senkit, nem iszik, drogozik etc.).
2013. július 13. 21:37
|
|
Fanni Stylesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.29. Hozzászólás: 96 Csatolások: 0 Azonosító: 192669 offline
|
asszem ez a zaklató a rokonom XDDDDDD
Sőt apukámmál nyulvánítom XD
Úgy kel neked Swift kisasszony
Sőt apukámmál nyulvánítom XD
Úgy kel neked Swift kisasszony
2013. július 14. 20:51
"Taylor Swiftben lakozik a sátán"... Ilyet se hallok minden nap...:/
2013. július 16. 01:12
|
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline
|
Na jólvan már... :'D
2013. július 17. 08:44
|
|
czakoszabinaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.26. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 172041 offline
|
Tuti nem százas a hapsi
"Taylor Swiftbe lakozik a sátán" ilyen beszólást
2013. július 17. 19:03
|
|
Liliana2002bvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.09. Hozzászólás: 149 Csatolások: 0 Azonosító: 183004 offline
|
Azért viszik be a rendőrségre,mert beszólt taylornak? na ne már! Igen Taylorból csak egy van! Belőlem is! Na és ha beszól nekem valaki vagy ellopják a faragóm azt is rendőrségre kell vinni? Hol tart ez a világ XD ?
És most miért irogattok olyanokat h hogy lehet ilyet csinálni? stb.
Miért nektek még sosem szóltak be? És akkor is azt fogjátok mondani hogy: " Hogy lehet ilyet csinálni"? Ez kicsit fura nem?
akkor meg minek kell ezt a nőt agyon sajnálni? Ha szeretitek akkor ne sajnáljátok agyon! Bár én utálom,de ő is olyan ember mint mi
És most miért irogattok olyanokat h hogy lehet ilyet csinálni? stb.
Miért nektek még sosem szóltak be? És akkor is azt fogjátok mondani hogy: " Hogy lehet ilyet csinálni"? Ez kicsit fura nem?
2013. július 22. 00:58
|
|
Clara Xxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.21. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 206802 offline
|
Liliana2002b . De, nekünk is beszóltak már, de szerinted ez nem durva hogy a halálát kivánják, és a koncerten azt kiabálják neki hogy a "Sátán lakozik benne"?xdd Igen ő is úgyanolyan ember mint mi, de ha nekem is ilyet mondanának nem kétséges hogy én is kihivnám a zsarukat:)
2013. augusztus 17. 12:07
Hú beszoltak neki...Szinte mindegyik híres embernek beszóltak már
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: