A Skyfall rendezője, Sam Mendes viszi filmvászonra a soron következő, huszonnegyedik James Bond-filmet is, ami 2015. október 25-én kerül a brit mozikba.
A teljes cikkhez kattints ide!
Sam Mendes rendezi a következő James Bond-filmet is
2013. július 12. 12:00
|
|
symor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.23. Hozzászólás: 665 Csatolások: 3571 Azonosító: 61644 offline
|
Hát nem tudom
Mendes miatt most még csúszik s következő Bond-mozi 2 évet és bár én is kedvelem Craig-et, mint színészt azt azért el kell ismerni, hogy ehhez a szerephez rohamosan öregszik.
Vagy legalábbis a baltaarca egyre inkább olyan, mint egy hegyomlás barázdálta volna és alakította volna ki markáns szirtjeit
Craig még három Bond mozira van szerződve, ennél már 47 éves lesz.
Voltak persze nála öregebb Bondok is a szerepben, de akkoriban azért a figura és a körülötte lévő világ is másmilyen volt
Kedvelem Craig-et, de minden bizonnyal ez lesz az utolsó Bond-mozija, ha elkészül. Én legalábbis nem hiszem, hogy 50 évesen is ezt csinálná :/
Mendes miatt most még csúszik s következő Bond-mozi 2 évet és bár én is kedvelem Craig-et, mint színészt azt azért el kell ismerni, hogy ehhez a szerephez rohamosan öregszik.
Vagy legalábbis a baltaarca egyre inkább olyan, mint egy hegyomlás barázdálta volna és alakította volna ki markáns szirtjeit
Craig még három Bond mozira van szerződve, ennél már 47 éves lesz.
Voltak persze nála öregebb Bondok is a szerepben, de akkoriban azért a figura és a körülötte lévő világ is másmilyen volt
Kedvelem Craig-et, de minden bizonnyal ez lesz az utolsó Bond-mozija, ha elkészül. Én legalábbis nem hiszem, hogy 50 évesen is ezt csinálná :/
2013. július 12. 17:13
|
|
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline
|
Én imádom a Bond filmeket, és a könyveket is
egyszerűen nagyszerűek
és már nagyon várom
igaz soká lesz de sebaj
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: