Öt sztori, amiről lemaradhattál
2013. július 12. 12:26
|
nagyleona98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.22. Hozzászólás: 426 Csatolások: 17 Azonosító: 173989 offline
|
ezek a sztorik öszintén nem nagyon érdekeltek..
2013. július 12. 12:58
Mirandat nem csípem,viszont Jennette szép a képen az új hajával
Jake már 16 éves?!
Jó neki hogy már ennyi évesen megkaphatta a jogsiját
Ez az Evelin egy felkapott,Isten háta mögül szalajtott hányadék... :s -már bocsánat-
Jake már 16 éves?!
Ez az Evelin egy felkapott,Isten háta mögül szalajtott hányadék... :s -már bocsánat-
2013. július 12. 13:04
Alig várom Ariana albumát <3 biztos nagyon jó lesz
2013. július 12. 13:04
|
|
Adricole10ღ ρłάzαρi¢sα™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.08. Hozzászólás: 1512 Csatolások: 32 Azonosító: 163558 offline
|
Jennette olyan szép a képeken.
Jake jogosítványán meglepődtem, és azon is, hogy 16, nem gondoltam volna, hogy idősebb nálam.
2013. július 12. 13:12
Jen és Miranda.. Örülök, hogy nem kopott el a barátságuk
Jake
Gratulálok neki, hogy ilyen fiatalon megkapta a jogsit!!
Fingom sincs ki az az Evelinke, de úgy érzem egy így helyes...
2013. július 12. 13:18
|
|
like meEmma Woodhouse |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 1415 Csatolások: 15 Azonosító: 164042 offline
|
Az utolsóról igazán lehetett volna külön cikket írni
Evelinke? vááá. HOgy tanulhat az Májámiban? kérdem, miből? Ennyit ér Győző több éves bohóckodása a Radio Televison Luxemburgnál
Nem, nem fer. Én is Májámiban akarok tanulni. Kizárt hogy Evelinke annyi sütnivalót örökölt volna a két hígagytól hogy lenne miért Ámerikatájt tanuljon. Mennyi pénzük van a cigönycsöknek,megszámlálhatatlan. Na de hogy Evelin Májámiban tanul? Miféle ösztöndíjjal? Ezen meglepődtem.
2013. július 12. 13:39
Evelin,hogy kivakarodott. De én nem mutatkoznék ilyen hiányos öltözékben(karcsú vagyok),de végülis ha neki ez igy jó.
2013. július 12. 13:53
|
|
Sárababa14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.04. Hozzászólás: 429 Csatolások: 0 Azonosító: 172641 offline
|
Örülök hogy Jennette és Miranda még barátok.
Johntól nagyon kedves.
Jack Short már 16?!
Ariana albumát már nagyon várom!
Ez az Evelin nagyon szerencsés, de egy szál melltartóban mutatkozott Flo-ridának. o.O
Johntól nagyon kedves.
Jack Short már 16?!
Ariana albumát már nagyon várom!
Ez az Evelin nagyon szerencsés, de egy szál melltartóban mutatkozott Flo-ridának. o.O
2013. július 12. 13:54
|
|
Esztii. SellykeFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.08. Hozzászólás: 933 Csatolások: 17 Azonosító: 197399 offline
|
Jake,már 16 éves????????????
2013. július 12. 13:57
|
|
HorsesMyLife |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 613 Csatolások: 1 Azonosító: 198704 offline
|
Ez remek cikk.... De JAke 16 éves lenne?
2013. július 12. 14:28
Az első sztorinak még mindig nincs hírértéke, annak ellenére sem, hogy manapság ritka az igaz barátság. Szerintem természetes, hogy két barát néha együtt tölti az idejét
John nagyon édes! Remélem, tényleg ő a legjobb választása Katynek
Aranyosak együtt, remélem, sokáig lesznek nagyon nagyon boldogok!
Jake a tesztet írta, ergó a jogsija még nincs meg. Vagy a forgalmit manapság írásban csinálják? Jó tudni róla
Ariana albuma ígéretesnek tűnik, és nagyon szép hangja van, ami meg is lepett, amikor először hallottam énekelni, drukkolok neki!
Evelyn mit csinál Miamiban, amikor nemrég arról volt szó, h hazajött, mert nem volt pénz fizetni a kint tartózkodását? :/ Elég érdekes dolgok ezek
Még akkor is, ha ösztöndíjjal van kint. De szerencsés, h Flo Ridával fotózkodhatott!
John nagyon édes! Remélem, tényleg ő a legjobb választása Katynek
Jake a tesztet írta, ergó a jogsija még nincs meg. Vagy a forgalmit manapság írásban csinálják? Jó tudni róla
Ariana albuma ígéretesnek tűnik, és nagyon szép hangja van, ami meg is lepett, amikor először hallottam énekelni, drukkolok neki!
Evelyn mit csinál Miamiban, amikor nemrég arról volt szó, h hazajött, mert nem volt pénz fizetni a kint tartózkodását? :/ Elég érdekes dolgok ezek
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: