Az énekesnő fiai is szerepet kaptak a legújabb klipben, amely a Hupikék törpikék második részéhez készült.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: Britney Spears — Ooh La La
2013. július 11. 18:17
2013. július 11. 18:22
|
|
SilverWolfST✯RLIGHT, A.R.M.Y. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 1069 Csatolások: 5 Azonosító: 179105 offline
|
Szerintem nagyon jó lett!
2013. július 11. 18:23
A klip és a dal is egyszerűen fantasztikus! Régebben szerettem a törpéket, de azt hiszem újra gyerek lettem ahogyan a klipet néztem. Britney pedig gyönyörű abban a piros ruhában!
2013. július 11. 18:23
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
nekem nagyon tetszett a videó, szerintem nagyon cuki dolog volt Brittől, hogy elintézte, hogy a srácai is szerepelhessenek
látszik, hogy nagyon jó anyuka és örülök, hogy így rendbe jött az élete
2013. július 11. 18:27
Ez nagyon jó klip lett, valahogy ismét gyerek lettem a nézése közben.
Nagyon aranyosan meglett oldva az egész, Sean és Jayden pedig nagyon édesek benne, Maddie-ért meg pluszpont, mert Jamie-t is imádom ám.
Összegezve, nekem nagyon tetszik a klip és a szám is
Összegezve, nekem nagyon tetszik a klip és a szám is
2013. július 11. 18:29
Szerintem tök aranyos! Eleinte nem tetszett a dal, de rájöttem, hogy gyerekeknek tökéletes, a klip pedig jobb nem is lehetne.
2013. július 11. 18:32
De édesek a fiai *.* Mondjuk, mit várjak, ha Britney az anyjuk?
2013. július 11. 18:32
|
|
justthetruthvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.03. Hozzászólás: 319 Csatolások: 0 Azonosító: 185410 offline
|
A szám nem éppen a stílusom, de hihetetlenül aranyos és gyermekbarát lett a klipp. És Britney gyönyörű benne
2013. július 11. 18:35
Már annyira vártam ezt a videót és nem csalódtam benne, fantasztikus,imádom,Brit gyönyörű a fiai édesek,kellhet ennél több. Tökéletes lett!
1 felhasználónak tetszik:
justthetruth
2013. július 11. 18:36
|
|
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline
|
A dal világéletemben nem lesz kedvencem, de ez a klip brutális (jó értelemben), vagyis aranyos.
Na meg gyermekbarát, bár másra nem is lehetett számítani. Micsoda menőmanók a gyerkőcei.
Mielőtt rákattintanék a klipre, pont olyan képkockát hoz ki, amin Britney úgy csinál, mintha bemutatna nekem.
2013. július 11. 18:36
jézusom ... ez valami szörnyűséges ... EZ VALAMI SZZÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖRRRRRRRRRNNNNNYYYYYŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰSÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉGGGGGGGGEEESSSSSSSSSSS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2013. július 11. 18:39
Idézet (Im a SlaveForBritney @ 2013.07.11. 18:36)
A dal világéletemben nem lesz kedvencem, de ez a klip brutális (jó értelemben), vagyis aranyos.
Na meg gyermekbarát, bár másra nem is lehetett számítani. Micsoda menőmanók a gyerkőcei.
Mielőtt rákattintanék a klipre, pont olyan képkockát hoz ki, amin Britney úgy csinál, mintha bemutatna nekem. 
Lol, most hogy így mondod, tényleg
Im a SlaveForBritney
2013. július 11. 18:39
|
|
ninanesbittvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.20. Hozzászólás: 385 Csatolások: 15 Azonosító: 200499 offline
|
A dal khm...érdekes, de a fiai annyira cukik
2013. július 11. 18:40
Szerintem tök cuki klip lett. Britney pedig nagyon jó formában van
Aranyosak a fiai is. Jól megnőttek, azt hittem még kicsit kisebbek. A kisebbik, Jayden tiszta anyja :-D
Im a SlaveForBritney
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.