Hayley Williamsnek elege van a mai fiatalságból
2013. július 13. 00:44
|
|
Bogica0430 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 953 Csatolások: 8 Azonosító: 198815 offline
|
ezert birtam mindig is!
2013. július 13. 09:37
|
|
Revensvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.09. Hozzászólás: 421 Csatolások: 43 Azonosító: 195644 offline
|
azt sem tom ki ő és még ő beszél nézett mostanság tükörbe elegem van az ilyen semmi sztárkákból hogy megmondják mit csinál rosszul Justin engem k****a nem érdekel az ő véleménye tartsa meg magának
2013. július 13. 11:58
|
vivi98vankovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.08. Hozzászólás: 183 Csatolások: 0 Azonosító: 179769 offline
|
Tökmindegy hogyan néz ki be kell látni, hogy nagyon igaza van. És bár ő is ebbe a generációba tartozik, mégsem olyan teljesen és kimondja a véleményét, amit egyébként sokan gondoltak már így, csak épp nem mondták ki. Az őszinteségéért, nem kéne úgy utálni, sem a kinézete miatt( bár most nekem se tetszik annyira, hanem el kéne gondolkodni, hogy vajon miért írt ki ilyet... Ennyi
2013. július 13. 12:27
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
Az egy dolog, hogy Hayley hogy néz ki, valóban nem egy világszépe, de nem is a külsőt kell nézni.Én töröltem magam facebookról, nem láttam értelmét, hogy maradjak, elvégre máshol is el tudnak érni, nem dől össze a világ. Na de az ok, hogy kiszálltam, hát halljátok, én is nap mint mást sem láttam, csak az ismerőseim képeit:20 kiló vakolat, arcfestés, mellvilantás, fürdőruhás képek, kacsaszáj, nyelvkinyújtás valamint többszáz smacizós kép a pasiddal. Ez a facebook, semmi több, meg ha már itt tartunk, az insta is. Szégyellem, hogy ebbe a korosztályba tartozom. Mert ezek nélkül is lehet szépnek lenni, nem értem, mire a p.csáskodás. o.o
2013. július 13. 14:44
Idézet (Elody @ 2013.07.13. 12:27)
Az egy dolog, hogy Hayley hogy néz ki, valóban nem egy világszépe, de nem is a külsőt kell nézni.Én töröltem magam facebookról, nem láttam értelmét, hogy maradjak, elvégre máshol is el tudnak érni, nem dől össze a világ. Na de az ok, hogy kiszálltam, hát halljátok, én is nap mint mást sem láttam, csak az ismerőseim képeit:20 kiló vakolat, arcfestés, mellvilantás, fürdőruhás képek, kacsaszáj, nyelvkinyújtás valamint többszáz smacizós kép a pasiddal. Ez a facebook, semmi több, meg ha már itt tartunk, az insta is. Szégyellem, hogy ebbe a korosztályba tartozom. Mert ezek nélkül is lehet szépnek lenni, nem értem, mire a p.csáskodás. o.o
mert ezt látják a tévében a sztároktól és azt hiszik, hogy ez a követendő példa. Nem látnak ki a rózsaszín ködből.
2013. július 13. 17:52
Harley sehol nincs Justinhoz képest szal nem tudom miért beszél róla így. á tudom: féltékeny. Pont.
2013. július 13. 17:58
Idézet (menőcsaj @ 2013.07.13. 17:52)
Harley sehol nincs Justinhoz képest szal nem tudom miért beszél róla így. á tudom: féltékeny. Pont.
Ja, féltékeny arra, hogy őt nem a botrányai tették híressé, meg arra, hogy Justin nem tud énekelni, csak nyávogni, mint egy macska, akit épp kielégítenek - kulturáltabban nem tudom kifejezni, sajnálom.
Valamint arra is féltékeny, hogy ő már évekkel Jusztina világromboló megjelenése előtt jelen volt a zeneiparban, és végül, de nem utolsósorban Hayley legfőbb problémája az, hogy ő szobatiszta, míg Justin egy étterem felmosóvödrébe hugyozik 19 éves létére. Rosszabb, mint egy óvodás. Igen, Hayley féltékeny.
Ui: legközelebb akkor írj, ha tudsz olvasni. A neve nem Harley.
2013. július 13. 18:26
|
SzandiiiiP |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.21. Hozzászólás: 1306 Csatolások: 3 Azonosító: 196466 offline
|
menőcsaj:
Nem is ismered Hayley-t, akkor meg miről beszélsz?
Féltékeny? Ja, majd pont erre a tehetségtelen kis nyikhajra féltékeny.
Revens:
Nem tudod ki ő? Valaki, aki sokkal tehetségesebb a te kis bíbörkédnél, és nem a botrányairól híres.
És te néztél tükörbe? Képzelem, milyen szép lehetsz. Gondolom te vagy minden pasi álma.
Nem is ismered Hayley-t, akkor meg miről beszélsz?
Féltékeny? Ja, majd pont erre a tehetségtelen kis nyikhajra féltékeny.
Revens:
Nem tudod ki ő? Valaki, aki sokkal tehetségesebb a te kis bíbörkédnél, és nem a botrányairól híres.
És te néztél tükörbe? Képzelem, milyen szép lehetsz. Gondolom te vagy minden pasi álma.
2013. július 13. 18:50
Idézet (menőcsaj @ 2013.07.13. 17:52)
Ezt még te sem gondolod komolyan ugye??? Még hogy Hayley nincs sehol Justinkához képest
2013. július 14. 12:49
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Hasonló véleménnyel vagyok én is. Siralmas, hogy hova fajul a világ, meg a mai tizenévesek. Teszik veszik magukat, agyuk az semmi nincs. Mindent arra alapoznak, hogy "jól néznek ki".
2013. július 15. 03:18
|
|
BelieberSzinti6új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.15. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 206159 offline
|
Ti csak azt tudjátok Justinról, hogy milyen botrányokat csinált.. És azért tűnnek olyan soknak ezek a botrányok, mert a jót soha nem hozzák fel róla, csak mindig a rosszat. Fiatal, követ el hibákat.. De ha tudnátok mennyi jót csinál, törődik a beliebereivel, és több mint 40 000 000 -an szeretik.. Attól, hogy ti nem birjátok nem kell röktön ócsárolni. Lehet, hogy nektek nem tetszik a hangja, de sokunknak tetszik, és eléggé rosszul esik, hogyha ilyeneket írtok róla. Nem szeretem Paramoret, főleg nem Hayley-t de mégsem írok róla semmi csúnyát. Szerintem fejezzétek be, mivel Justin jó ember, csak ti mindig csak a rosszat látjátok benne, amit ez a rohadt starity ír róla. Erről ennyit.
2013. július 15. 03:51
|
|
Phoebe.disneyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 133 Csatolások: 0 Azonosító: 176565 offline
|
Sose fogja az ő bandája vezetni a listát Justin helyett erről ennyit
... nagy álmok ezek .. de azok is maradnak ..
2013. július 15. 08:59
|
|
GabiTHúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.19. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 202239 offline
|
Szerintem Hayley-nek igaza van, de a Billboardon valamijük a lista tetején volt. De amúgy Justinnal semmi bajom, Hayley kicsit elfogult. Úgy utálom, hogy a starityn mindig "frontasszonyként" emlegetik -.- XD
2013. július 15. 11:20
|
|
sel_girlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.28. Hozzászólás: 244 Csatolások: 0 Azonosító: 204730 offline
|
Szerintem Hayley csak féltékeny, hogy Justin hova eljutott tizenéves fejjel.. Soha nem fogja vezetni a listát.. xd Àlmodozhat még erről egy ideig, de nem fog összejönni.. :-) Erről ennyit..
2013. július 15. 11:26
|
|
Ágika21MézesMαckóღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.19. Hozzászólás: 1836 Csatolások: 109 Azonosító: 180845 offline
|
sel_girl én csak azt üzenem neked ,amit , mert nagyon igaza volt, dijansalihu:
Ja, féltékeny arra, hogy őt nem a botrányai tették híressé, meg arra, hogy Justin nem tud énekelni, csak nyávogni, mint egy macska, akit épp kielégítenek - kulturáltabban nem tudom kifejezni, sajnálom.
Valamint arra is féltékeny, hogy ő már évekkel Jusztina világromboló megjelenése előtt jelen volt a zeneiparban, és végül, de nem utolsósorban Hayley legfőbb problémája az, hogy ő szobatiszta, míg Justin egy étterem felmosóvödrébe hugyozik 19 éves létére. Rosszabb, mint egy óvodás. Igen, Hayley féltékeny.
(na ennyit a kis b*zidról
)
(na ennyit a kis b*zidról
1 felhasználónak tetszik:
dijansalihu
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.