Starity

Megjelent Tarja Turunen új videoklipje

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. július 11. 14:37 #21
- törölt felhasználó -    
Idézet (AmyTurner @ 2013.07.11. 14:08)
Nekem a fentiek állnak nagyon közel, de igazából valamennyi albumért odavagyok ^^ A Once a valaha volt legsikeresebb korongjuk, de valljuk be, amikor jönnek a "rajongók", közlik, hogy ez a kedvencük és mást fel se tudnak hozni, az csöppet zavaró tud lenni, ismerős? smileeee.gif Valahogy úgy, mint a Guns N Roses-nál, sokan egyből a November Rain-re asszociálnak. xD A cirkuszos feeling mindig népszerű, de meg is tudom érteni, hiszen egy nagyon jó téma. Rejtélyes fellépők, hatalmas sátor, rémpark, és mindez egy éjszaka alatt csak úgy el tud tűnni... Pompás. happy.gif Én az Imaginerumot azért szeretem nagyon, mert Anette itt kicsit jobban megnyílt hangilag, pl. a Slow Love Slow és a Scaretale két teljesen más stílusú szám, mégis, mindkettőnél remekül teljesít. Az Imaginaerum-filmet láttad már egyébként? smileeee.gif
Bevallom, Tarja munkáit annyira nem követem figyelemmel, de amikor elém kerül egy új dal, mint most, vagy eszembe jut, akkor mindig találok hallgatni valót tőle. Az a nő egy igazi angyal, hangilag mindenképp. smileeee.gif

Divatfanok sajnos mindig is voltak, és lesznek is. De azért az Once -leszámítva azt, hogy a divatrajongók ,,áldozata" lett - maga a tökély. Dark Chest Of Wonders, Planet Hell, Kuolema Tekee Taiteilijan, Nemo, Wish I Had An Angel, Romanticide, na meg persze az elmaradhatatlan Ghost Love Score meghajolo.gif A Dark Passion Play a power metal-osabb Nightwish, az Imaginaerum pedig inkább olyan különleges hangzású, igazából nem is tudom, melyik metal-kategóriába lehetne sorolni például a Taikatalvi-t vagy az Arabesque-t smileeee.gif Egyetlen szimfonikus metal banda sem tud ilyen hangzást elérni. A Nightwish különleges, és kész. Ősidők óta tervezem megnézni, a nyár folyamán szerintem sikerülni is fog. Egyébként Nettie hangja iszonyat sokat változott a DPP és az Imaginaerum között, de nem rossz irányban.
1 felhasználónak tetszik: AmyTurner
2013. július 11. 15:23 #22
AmyTurner
AmyTurner
visszatérő vendég

Státusz" Because I'm one hell of a butler"
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 278
Csatolások: 0
Azonosító: 165135
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.07.11. 14:37)
Divatfanok sajnos mindig is voltak, és lesznek is. De azért az Once -leszámítva azt, hogy a divatrajongók ,,áldozata" lett - maga a tökély. Dark Chest Of Wonders, Planet Hell, Kuolema Tekee Taiteilijan, Nemo, Wish I Had An Angel, Romanticide, na meg persze az elmaradhatatlan Ghost Love Score meghajolo.gif A Dark Passion Play a power metal-osabb Nightwish, az Imaginaerum pedig inkább olyan különleges hangzású, igazából nem is tudom, melyik metal-kategóriába lehetne sorolni például a Taikatalvi-t vagy az Arabesque-t smileeee.gif Egyetlen szimfonikus metal banda sem tud ilyen hangzást elérni. A Nightwish különleges, és kész. Ősidők óta tervezem megnézni, a nyár folyamán szerintem sikerülni is fog. Egyébként Nettie hangja iszonyat sokat változott a DPP és az Imaginaerum között, de nem rossz irányban.

Igaz. És ha a jó oldalát nézzük, legalább a Once-t ismerni fogják, egy mesterművel lesznek gazdagabbak. A Ghost Love Score tökéletes, a Planet Hell hatalmas, mindenképp ütős szám, a Kuolema pedig gyönyörűen ellensúlyozza a sok "keményebb" részt. happy.gif A Dark Passion Play-ről nekem a The Islander különösen tetszett, kicsit jobban, mint a többi. Valamiért a Gyűrűk Ura jut róla eszembe, olyan "hobbitos" biggrin.gif A Taikatalvi-t elénekeltem egyszer feleléskor, erre a tanár megszólal: kicsit japánosan hangzott, de szép finn dal volt! rohog.gif Szerintem igazi altatódal, főleg a tekerő hang miatt az elején. Olyan, mint a verkli, amit fel kell húzni. smileeee.gif Véletlenül nem az? Egyetértek, ilyen banda még nem született, mint ők. Floornak vajon milyen stílust ad Tuomas? Mert jól megy neki az opera, de a power-rel sem tud mellélőni. A Storytime-ot hallottam tőle, ott jól nyomta. Egyébként tudok linket adni a filmhez, ha szeretnéd. Angol, felirat nélkül, és még aránylag jó minőségű is. smileeee.gif
2013. július 11. 15:32 #23
nothingcanstopme
nothingcanstopme
Extinct ♥

StátuszIt's the time to know, it's the time to see, love is blasphemy ♥
Hozzászólás: 2350
Csatolások: 97
Azonosító: 133163
Imádomimádomimádom heart.gif az egyik legjobb száma, a szólómunkájából biztosan thumbsup.gif a klip is nagyon jó lett, szerintem ez messze alegjobb klipje, és esküszöm, ez a nő egyre szebb lesz heart.gif wub.gif
2013. július 11. 17:10 #24
Falling Awake
Falling Awake
visszatérő vendég

StátuszNormal is not the norm, it's just a uniform..
Hozzászólás: 180
Csatolások: 25
Azonosító: 155291
Jó cikk tesó wink.gif Szerintem ennyire erős klipet még nem csinált, és ez az album lesz a nagy áttörés...És mellette a legjobb is. Nagyot fejlődött mióta szólóba nyomja. Akinek meg nem tetszik, nem kell hallgatni, de kommentelni se. Mert a vélemény olyan mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senkit sem érdekel wink.gif
2013. július 11. 17:12 #25
kicsikoki
kicsikoki
dragon
Hozzászólás: 1169
Csatolások: 234
Azonosító: 201100
idén Tarja tarolni fog...ez biztos. a CITD nagyot fog szólni,ez nem kétséges biggrin.gif Tarjus a metál koronázatlan királynője..nem véletlen The Voice Of Finland biggrin.gifD ♥
2013. július 11. 20:41 #26
WWE Dorka
WWE Dorka
Fallen Angel

Státuszechte liebe
Hozzászólás: 1143
Csatolások: 99
Azonosító: 177495
Tarja nagyon tehetséges. Nagyon jó a hangja. Biztos jó lesz majdaz album. smileeee.gif
2013. július 12. 14:05 #27
- törölt felhasználó -    
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.07.11. 13:54)
Én ha akarnék sem tudnék kedvenc dalt választani a klasszikus Wish-től..

Meghiszem azt, mikor minden számuk igazi csoda wink.gif
Azért nekem mégis sikerült egy kis listát megalkotni:

SWANHEART
PHANTOM OF THE OPERA
LONG LOST LOVE / Beauty of the Beast
Devil & the deep dark Ocean
Feel for You
Kinslayer
Know why the Nightingale sings
Two for tragedy
Ghost love Score
Over the Hills & far away
Bless the Child
Forever Yours
Deep silent complete
Wishmaster
Bare grace Misery
Dark Chest of Wonders
Planet Hell
Dead Gardens
Ocean Soul
1 felhasználónak tetszik: TarjaNightwish
2013. július 17. 21:07 #28
TarjaNightwish
TarjaNightwish
Bruja de Oz

StátuszYo soy la muerte, soy la maldición, soy tu perdición....
Hozzászólás: 2037
Csatolások: 235
Azonosító: 198762
Ááá egyszerűen nembirom letenni ezt a számot már első hallásra nagyon megtetszett azóta is ezt éneklem,az már 100% hogy a CITD nagyot fog szólni ilyen tökéletes számokkal!smileeee.gif) ajjj már alig várom Finnország csillagának új albumát...engem már megnyert a Victim Of Rituallal de milessz ha meghallom a többit...smileeee.gif))
2013. augusztus 07. 11:37 #29
- törölt felhasználó -    
XD már alig várom, hogy meghallgassam a többi számát is.
2013. október 26. 19:46 #30
JBT1
JBT1
visszatérő vendég
Hozzászólás: 379
Csatolások: 44
Azonosító: 199487
Idézet
micsoda koppintás..ez Ravel-Bolero: http://www.youtube.com/watch?v=LWcpw3GAAms
Nem koppintás, csak tökéletesítés.
2 oldal 1 2