Idézet (AmyTurner @ 2013.07.11. 14:08)
Nekem a fentiek állnak nagyon közel, de igazából valamennyi albumért odavagyok ^^ A Once a valaha volt legsikeresebb korongjuk, de valljuk be, amikor jönnek a "rajongók", közlik, hogy ez a kedvencük és mást fel se tudnak hozni, az csöppet zavaró tud lenni, ismerős?
Valahogy úgy, mint a Guns N Roses-nál, sokan egyből a November Rain-re asszociálnak. xD A cirkuszos feeling mindig népszerű, de meg is tudom érteni, hiszen egy nagyon jó téma. Rejtélyes fellépők, hatalmas sátor, rémpark, és mindez egy éjszaka alatt csak úgy el tud tűnni... Pompás.
Én az Imaginerumot azért szeretem nagyon, mert Anette itt kicsit jobban megnyílt hangilag, pl. a Slow Love Slow és a Scaretale két teljesen más stílusú szám, mégis, mindkettőnél remekül teljesít. Az Imaginaerum-filmet láttad már egyébként?
Bevallom, Tarja munkáit annyira nem követem figyelemmel, de amikor elém kerül egy új dal, mint most, vagy eszembe jut, akkor mindig találok hallgatni valót tőle. Az a nő egy igazi angyal, hangilag mindenképp.
Bevallom, Tarja munkáit annyira nem követem figyelemmel, de amikor elém kerül egy új dal, mint most, vagy eszembe jut, akkor mindig találok hallgatni valót tőle. Az a nő egy igazi angyal, hangilag mindenképp.
Divatfanok sajnos mindig is voltak, és lesznek is. De azért az Once -leszámítva azt, hogy a divatrajongók ,,áldozata" lett - maga a tökély. Dark Chest Of Wonders, Planet Hell, Kuolema Tekee Taiteilijan, Nemo, Wish I Had An Angel, Romanticide, na meg persze az elmaradhatatlan Ghost Love Score

1 felhasználónak tetszik: