Tarja Turunen első videoklipje a Victim Of Ritual című számhoz készült, ami a nyár végén megjelenő Colours In The Dark lemez első számaként lesz hallható.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megjelent Tarja Turunen új videoklipje
2013. július 11. 11:20
Ha százerszer nem hallgattam és néztem meg, akkor egyszer sem
A My Winter Storm művészibb és komolyabb volt, a What Lies Beneath már kicsit más irányba haladt, és kíváncsi vagyok a CITD-n mennyire lesznek ,,tarjás" dalok. Mondjuk a Never Enough és a Victim Of Ritual kicsit más, mint amit megszoktunk. Na mindegy, a klip olyan wááááááááááááá kategória, ahogy megjelent, egy órán keresztül folyton nyomogattam a replay-t, és még most sem bírok leállni vele. She's a killer killer...
2013. július 11. 11:47
micsoda koppintás....ez Ravel-Bolero: http://www.youtube.com/watch?v=LWcpw3GAAms
2013. július 11. 11:52
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
nem jön be...................
2013. július 11. 12:15
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Nekem ez nem jött be...
2013. július 11. 12:25
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Az opera metál műfaja, -melynek Tarjus a nagyasszonya- igen csak megosztó, sőt. Ritka az az ember szerintem akinek első hallásra tetszik. Jómagam sem szimpatizáltam elsőre. Emlékszem meg kellett párszor hallgassam a dalaikat, de aztán megtetszettek. Valóban szokatlan ha összehozzák ezt a két igen csak eltérő műfajt, de szerintem együtt igen is nagyot "ütnek".
Tarja munkásságát már a Nightwish óta nyomon követem nagyjából. A My Winterstorm, az első szólóalbuma kiváló. Kicsit más volt, mint amit a Wish-ben megszokhattunk tőle, de igényes albumnak tudható be. A második albuma szintén jó lett. Kíváncsi vagyok mit hozott össze Tarja ezúttal. Nekem tetszik ez a dal. A hangja még mindig valami hihetetlen
Tarja munkásságát már a Nightwish óta nyomon követem nagyjából. A My Winterstorm, az első szólóalbuma kiváló. Kicsit más volt, mint amit a Wish-ben megszokhattunk tőle, de igényes albumnak tudható be. A második albuma szintén jó lett. Kíváncsi vagyok mit hozott össze Tarja ezúttal. Nekem tetszik ez a dal. A hangja még mindig valami hihetetlen
2013. július 11. 12:35
Idézet (Pöttömke @ 2013.07.11. 12:25)
Az opera metál műfaja, -melynek Tarjus a nagyasszonya- igen csak megosztó, sőt. Ritka az az ember szerintem akinek első hallásra tetszik. Jómagam sem szimpatizáltam elsőre. Emlékszem meg kellett párszor hallgassam a dalaikat, de aztán megtetszettek. Valóban szokatlan ha összehozzák ezt a két igen csak eltérő műfajt, de szerintem együtt igen is nagyot "ütnek".
Akkor csak én vagyok olyan elfuserált, hogy első hallásra menthetetlenül beleszerettem az egész műfajba?
1 felhasználónak tetszik:
AmyTurner
2013. július 11. 13:23
|
|
ninanesbittvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.20. Hozzászólás: 385 Csatolások: 15 Azonosító: 200499 offline
|
Ez micsoda???
2013. július 11. 13:25
Idézet (ninanesbitt @ 2013.07.11. 13:23)
Ez micsoda??? 
Tarja Soile Susanna Turunen Cabuli finn szoprán énekesnőnek, a Nightwish volt frontasszonyának legújabb videoklipje
2013. július 11. 13:27
|
|
AmyTurnervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.11. Hozzászólás: 278 Csatolások: 0 Azonosító: 165135 offline
|
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.07.11. 12:35)
Akkor csak én vagyok olyan elfuserált, hogy első hallásra menthetetlenül beleszerettem az egész műfajba? 
Nem hiszem, én is az "elfuseráltak" közé tartozom.
2013. július 11. 13:30
Idézet (AmyTurner @ 2013.07.11. 13:27)
Nem hiszem, én is az "elfuseráltak" közé tartozom.
Amikor legelőször meghallottam a Wish I had an Angelt (olyan 7 évesen, mikor még nem tudtam, mi fán terem a Nightwish), én is beleestem a párosításba. 
Én az Amaranth-al kezdtem, aztán jött a Bye Bye Beautiful, de hát az Anette-erát nem lehet beletuszkolni az operametal műfajba, mert hát na, nem az. Aztán a Nemo-t hallottam, és rájöttem, hogy én Tarjust már hamarabb ismertem mint a Nightwish-t, mert egyszer hallottam róla valamikor a kirúgása után. Amúgy a Nemo nálam telitalálat volt, ott és akkor beleszerettem a Nightwish-be, és az egész szimfi/opera metal műfajba
2013. július 11. 13:46
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.11. Hozzászólás: 278 Csatolások: 0 Azonosító: 165135 offline
|
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.07.11. 13:30)
Én az Amaranth-al kezdtem, aztán jött a Bye Bye Beautiful, de hát az Anette-erát nem lehet beletuszkolni az operametal műfajba, mert hát na, nem az. Aztán a Nemo-t hallottam, és rájöttem, hogy én Tarjust már hamarabb ismertem mint a Nightwish-t, mert egyszer hallottam róla valamikor a kirúgása után. Amúgy a Nemo nálam telitalálat volt, ott és akkor beleszerettem a Nightwish-be, és az egész szimfi/opera metal műfajba 
Magától a bandától én is az Amaranth-t hallottam először, arra, hogy a Wish I had... is az ő számuk, csak később jöttem rá.
2013. július 11. 13:54
Idézet (AmyTurner @ 2013.07.11. 13:46)
Magától a bandától én is az Amaranth-t hallottam először, arra, hogy a Wish I had... is az ő számuk, csak később jöttem rá.
A Nemo-t én is imádtam, de ami még nagy kedvenc a Tarja-erából, az a Sleeping Sun, és a Bless the child. Ez bizony igaz, ennek ellenére szerintem nagyon passzolt a zenekarhoz. Az Imaginaerum pedig csodálatos lett
Ez olyan műfaj - legalábbis az én véleményem szerint -, amibe könnyen bele lehet szeretni, mert pont a legjobb hozzávalókkal dolgozik: szimfonikus zene (ebből remek filmzenék is születnek, lásd: Scaretale "cirkuszos része"), az opera, és a metal. 
Én ha akarnék sem tudnék kedvenc dalt választani a klasszikus Wish-től. Az Angels Fall First-el indult minden, maga az album kicsit nyers, vagy inkább nem túl kiforrott, de nagyon imádtam. Az Oceanborn nyugis, a Wishmaster már üt, a Century Child-al kezdett egyre érettebb lenni a banda, az Once pedig már kiforrott és mestermű.
Amúgy, ha Tarja szólómunkáiról van szó, a My Winter Storm volt a kedvencem, ha nagyon muszáj választani, de a What Lies Beneath is nagy kedvenc volt
1 felhasználónak tetszik:
AmyTurner
2013. július 11. 14:08
|
|
|
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.07.11. 13:54)
Én ha akarnék sem tudnék kedvenc dalt választani a klasszikus Wish-től. Az Angels Fall First-el indult minden, maga az album kicsit nyers, vagy inkább nem túl kiforrott, de nagyon imádtam. Az Oceanborn nyugis, a Wishmaster már üt, a Century Child-al kezdett egyre érettebb lenni a banda, az Once pedig már kiforrott és mestermű.
Ezért nem is tudok választani. Ha az Anette-eráról van szó, én a Dark Passion Play-t jobban szerettem, de az Imagina-nak van egy olyan cirkuszos, vidámparkos feelingje, amit én nagyon szerettem.
Amúgy, ha Tarja szólómunkáiról van szó, a My Winter Storm volt a kedvencem, ha nagyon muszáj választani, de a What Lies Beneath is nagy kedvenc volt
Nekem a fentiek állnak nagyon közel, de igazából valamennyi albumért odavagyok ^^ A Once a valaha volt legsikeresebb korongjuk, de valljuk be, amikor jönnek a "rajongók", közlik, hogy ez a kedvencük és mást fel se tudnak hozni, az csöppet zavaró tud lenni, ismerős?
Bevallom, Tarja munkáit annyira nem követem figyelemmel, de amikor elém kerül egy új dal, mint most, vagy eszembe jut, akkor mindig találok hallgatni valót tőle. Az a nő egy igazi angyal, hangilag mindenképp.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.