Starity

Megjelent Tarja Turunen új videoklipje

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. július 11. 10:59 #1
kicsikoki
kicsikoki
dragon
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1169
Csatolások: 234
Azonosító: 201100
Tarja Turunen első videoklipje a Victim Of Ritual című számhoz készült, ami a nyár végén megjelenő Colours In The Dark lemez első számaként lesz hallható.
A teljes cikkhez kattints ide!
2013. július 11. 11:09 #2
- törölt felhasználó -    
már nagyon várom az új albumát
2013. július 11. 11:20 #3
- törölt felhasználó -    
Ha százerszer nem hallgattam és néztem meg, akkor egyszer sem biggrin.gif A My Winter Storm művészibb és komolyabb volt, a What Lies Beneath már kicsit más irányba haladt, és kíváncsi vagyok a CITD-n mennyire lesznek ,,tarjás" dalok. Mondjuk a Never Enough és a Victim Of Ritual kicsit más, mint amit megszoktunk. Na mindegy, a klip olyan wááááááááááááá kategória, ahogy megjelent, egy órán keresztül folyton nyomogattam a replay-t, és még most sem bírok leállni vele. She's a killer killer... heart.gif
2013. július 11. 11:24 #4
Panni66
Panni66
lovelorn ♥

StátuszFalling down is a part of life,getting up is living.
Hozzászólás: 1049
Csatolások: 0
Azonosító: 169074
Nekem a halált,a fájdalmat,a szerelmet és a boldogságot nehéz összekötni...a szám meg olyan...hát...nem nagyon tetszik.
2013. július 11. 11:24 #5
M.Amanda
M.Amanda
visszatérő vendég

StátuszLove me for who I an now & not what i was ! <3 ....
Hozzászólás: 187
Azonosító: 205116
nagyon várom én is az albumát !!!
2013. július 11. 11:28 #6
- törölt felhasználó -    
Eddig nem ismertem ezt a nőt, de ez nagyon jó biggrin.gif
2013. július 11. 11:37 #7
devilrose
devilrose
Her Majesty Imperator
Hozzászólás: 3098
Azonosító: 123383
Én a falra mászom a hangjától, már a Nightwish időkben sem szerettem. Nem bírom a rock és az áriázás párosítását, a zene amúgy tetszik.
2013. július 11. 11:47 #8
- törölt felhasználó -    
micsoda koppintás....ez Ravel-Bolero: http://www.youtube.com/watch?v=LWcpw3GAAms
2013. július 11. 11:52 #9
mind1neked
mind1neked
A Starity macskásnénije^^

StátuszI need weed and speed ;)) :)
Hozzászólás: 5547
Azonosító: 194508
nem jön be...................
2013. július 11. 12:15 #10
Dzsenifer3
Dzsenifer3
Hozzászólás: 7117
Csatolások: 481
Azonosító: 155330
Nekem ez nem jött be...
2013. július 11. 12:21 #11
Hachiii
Hachiii
visszatérő vendég

StátuszQui prior est tempore, potior est iure.
Hozzászólás: 330
Azonosító: 171199
Nagyon jó lett, nekem tetszik biggrin.gif Várom az új albumot smileeee.gif
2013. július 11. 12:25 #12
Pöttömke
Pöttömke
Miss Brightside

StátuszCause' I'm miss brightside...
Hozzászólás: 5011
Csatolások: 14884
Azonosító: 161655
Az opera metál műfaja, -melynek Tarjus a nagyasszonya- igen csak megosztó, sőt. Ritka az az ember szerintem akinek első hallásra tetszik. Jómagam sem szimpatizáltam elsőre. Emlékszem meg kellett párszor hallgassam a dalaikat, de aztán megtetszettek. Valóban szokatlan ha összehozzák ezt a két igen csak eltérő műfajt, de szerintem együtt igen is nagyot "ütnek".
Tarja munkásságát már a Nightwish óta nyomon követem nagyjából. A My Winterstorm, az első szólóalbuma kiváló. Kicsit más volt, mint amit a Wish-ben megszokhattunk tőle, de igényes albumnak tudható be. A második albuma szintén jó lett. Kíváncsi vagyok mit hozott össze Tarja ezúttal. Nekem tetszik ez a dal. A hangja még mindig valami hihetetlen biggrin.gif
2013. július 11. 12:35 #13
- törölt felhasználó -    
Idézet (Pöttömke @ 2013.07.11. 12:25)
Az opera metál műfaja, -melynek Tarjus a nagyasszonya- igen csak megosztó, sőt. Ritka az az ember szerintem akinek első hallásra tetszik. Jómagam sem szimpatizáltam elsőre. Emlékszem meg kellett párszor hallgassam a dalaikat, de aztán megtetszettek.  Valóban szokatlan ha összehozzák ezt a két igen csak eltérő műfajt, de szerintem együtt igen is nagyot "ütnek".

Akkor csak én vagyok olyan elfuserált, hogy első hallásra menthetetlenül beleszerettem az egész műfajba? rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: AmyTurner
2013. július 11. 13:23 #14
ninanesbitt
ninanesbitt
visszatérő vendég

StátuszI've been up in the air...
Hozzászólás: 385
Csatolások: 15
Azonosító: 200499
Ez micsoda??? ohmy.gif
2013. július 11. 13:25 #15
- törölt felhasználó -    
Idézet (ninanesbitt @ 2013.07.11. 13:23)
Ez micsoda??? ohmy.gif

Tarja Soile Susanna Turunen Cabuli finn szoprán énekesnőnek, a Nightwish volt frontasszonyának legújabb videoklipje wink.gif
2013. július 11. 13:27 #16
AmyTurner
AmyTurner
visszatérő vendég

Státusz" Because I'm one hell of a butler"
Hozzászólás: 278
Azonosító: 165135
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.07.11. 12:35)
Akkor csak én vagyok olyan elfuserált, hogy első hallásra menthetetlenül beleszerettem az egész műfajba? rohog.gif

Nem hiszem, én is az "elfuseráltak" közé tartozom. biggrin.gif Amikor legelőször meghallottam a Wish I had an Angelt (olyan 7 évesen, mikor még nem tudtam, mi fán terem a Nightwish), én is beleestem a párosításba. smileeee.gif Tarja fantasztikus, szólóban ugyanúgy, mint a NW-ben, alig várom az albumot, a szám pedig gyönyörű meghajolo.gif
2013. július 11. 13:30 #17
- törölt felhasználó -    
Idézet (AmyTurner @ 2013.07.11. 13:27)
Nem hiszem, én is az "elfuseráltak" közé tartozom. biggrin.gif Amikor legelőször meghallottam a Wish I had an Angelt (olyan 7 évesen, mikor még nem tudtam, mi fán terem a Nightwish), én is beleestem a párosításba. smileeee.gif

Én az Amaranth-al kezdtem, aztán jött a Bye Bye Beautiful, de hát az Anette-erát nem lehet beletuszkolni az operametal műfajba, mert hát na, nem az. Aztán a Nemo-t hallottam, és rájöttem, hogy én Tarjust már hamarabb ismertem mint a Nightwish-t, mert egyszer hallottam róla valamikor a kirúgása után. Amúgy a Nemo nálam telitalálat volt, ott és akkor beleszerettem a Nightwish-be, és az egész szimfi/opera metal műfajba smileeee.gif
2013. július 11. 13:46 #18
AmyTurner
AmyTurner
visszatérő vendég

Idézet (ZitaTwilight @ 2013.07.11. 13:30)
Én az Amaranth-al kezdtem, aztán jött a Bye Bye Beautiful, de hát az Anette-erát nem lehet beletuszkolni az operametal műfajba, mert hát na, nem az. Aztán a Nemo-t hallottam, és rájöttem, hogy én Tarjust már hamarabb ismertem mint a Nightwish-t, mert egyszer hallottam róla valamikor a kirúgása után. Amúgy a Nemo nálam telitalálat volt, ott és akkor beleszerettem a Nightwish-be, és az egész szimfi/opera metal műfajba smileeee.gif

Magától a bandától én is az Amaranth-t hallottam először, arra, hogy a Wish I had... is az ő számuk, csak később jöttem rá. biggrin.gif A Nemo-t én is imádtam, de ami még nagy kedvenc a Tarja-erából, az a Sleeping Sun, és a Bless the child. Ez bizony igaz, ennek ellenére szerintem nagyon passzolt a zenekarhoz. Az Imaginaerum pedig csodálatos lett rock.gif Ez olyan műfaj - legalábbis az én véleményem szerint -, amibe könnyen bele lehet szeretni, mert pont a legjobb hozzávalókkal dolgozik: szimfonikus zene (ebből remek filmzenék is születnek, lásd: Scaretale "cirkuszos része"), az opera, és a metal. biggrin.gif
2013. július 11. 13:54 #19
- törölt felhasználó -    
Idézet (AmyTurner @ 2013.07.11. 13:46)
Magától a bandától én is az Amaranth-t hallottam először, arra, hogy a Wish I had... is az ő számuk, csak később jöttem rá. biggrin.gif A Nemo-t én is imádtam, de ami még nagy kedvenc a Tarja-erából, az a Sleeping Sun, és a Bless the child. Ez bizony igaz, ennek ellenére szerintem nagyon passzolt a zenekarhoz. Az Imaginaerum pedig csodálatos lett rock.gif Ez olyan műfaj - legalábbis az én véleményem szerint -, amibe könnyen bele lehet szeretni, mert pont a legjobb hozzávalókkal dolgozik: szimfonikus zene (ebből remek filmzenék is születnek, lásd: Scaretale "cirkuszos része"), az opera, és a metal. biggrin.gif

Én ha akarnék sem tudnék kedvenc dalt választani a klasszikus Wish-től. Az Angels Fall First-el indult minden, maga az album kicsit nyers, vagy inkább nem túl kiforrott, de nagyon imádtam. Az Oceanborn nyugis, a Wishmaster már üt, a Century Child-al kezdett egyre érettebb lenni a banda, az Once pedig már kiforrott és mestermű. smileeee.gif Ezért nem is tudok választani. Ha az Anette-eráról van szó, én a Dark Passion Play-t jobban szerettem, de az Imagina-nak van egy olyan cirkuszos, vidámparkos feelingje, amit én nagyon szerettem.
Amúgy, ha Tarja szólómunkáiról van szó, a My Winter Storm volt a kedvencem, ha nagyon muszáj választani, de a What Lies Beneath is nagy kedvenc volt smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: AmyTurner
2013. július 11. 14:08 #20
AmyTurner
AmyTurner
visszatérő vendég

Idézet (ZitaTwilight @ 2013.07.11. 13:54)
Én ha akarnék sem tudnék kedvenc dalt választani a klasszikus Wish-től. Az Angels Fall First-el indult minden, maga az album kicsit nyers, vagy inkább nem túl kiforrott, de nagyon imádtam. Az Oceanborn nyugis, a Wishmaster már üt, a Century Child-al kezdett egyre érettebb lenni a banda, az Once pedig már kiforrott és mestermű. smileeee.gif Ezért nem is tudok választani. Ha az Anette-eráról van szó, én a Dark Passion Play-t jobban szerettem, de az Imagina-nak van egy olyan cirkuszos, vidámparkos feelingje, amit én nagyon szerettem. 
Amúgy, ha Tarja szólómunkáiról van szó, a My Winter Storm volt a kedvencem, ha nagyon muszáj választani, de a What Lies Beneath is nagy kedvenc volt smileeee.gif

Nekem a fentiek állnak nagyon közel, de igazából valamennyi albumért odavagyok ^^ A Once a valaha volt legsikeresebb korongjuk, de valljuk be, amikor jönnek a "rajongók", közlik, hogy ez a kedvencük és mást fel se tudnak hozni, az csöppet zavaró tud lenni, ismerős? smileeee.gif Valahogy úgy, mint a Guns N Roses-nál, sokan egyből a November Rain-re asszociálnak. xD A cirkuszos feeling mindig népszerű, de meg is tudom érteni, hiszen egy nagyon jó téma. Rejtélyes fellépők, hatalmas sátor, rémpark, és mindez egy éjszaka alatt csak úgy el tud tűnni... Pompás. happy.gif Én az Imaginerumot azért szeretem nagyon, mert Anette itt kicsit jobban megnyílt hangilag, pl. a Slow Love Slow és a Scaretale két teljesen más stílusú szám, mégis, mindkettőnél remekül teljesít. Az Imaginaerum-filmet láttad már egyébként? smileeee.gif
Bevallom, Tarja munkáit annyira nem követem figyelemmel, de amikor elém kerül egy új dal, mint most, vagy eszembe jut, akkor mindig találok hallgatni valót tőle. Az a nő egy igazi angyal, hangilag mindenképp. smileeee.gif
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok