20 éves lett Perrie Edwards
2013. július 11. 09:09
|
|
SilverWolfST✯RLIGHT, A.R.M.Y. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 1069 Csatolások: 5 Azonosító: 179105 offline
|
Boldog Szülinapot!És tényleg mekkora sikert értek el alig pár év alatt.
2013. július 11. 09:11
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
Ki nem sz*rja le ? Tupacnak nem olyan rég volt születésnapja,mégsem írt róla senki. Pedig sokkal több tehetség szorult belé,mint ebbe a kis ...ba!
2013. július 11. 09:15
|
|
zarryforevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.21. Hozzászólás: 142 Csatolások: 0 Azonosító: 200575 offline
|
Bpldog születésnapot Perrinek!
2013. július 11. 09:20
|
|
Rekka2Mrs.Styles♥xx |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.07. Hozzászólás: 1492 Csatolások: 43 Azonosító: 179702 offline
|
sMokEe.cLouD rajtad kívül elég sok mindenkit érdekel! Hallgass meg egy Little Mix dalt, Perrie nagyon tehetséges! ♥
Én már amúgy éjfél után felköszöntöttem tegnap.
Már nagyon készültem rá!
Gondoltam, hogy írok cikket is, de ez végül kimaradt.
LoveNessa nagyon jó cikk lett!
Én már amúgy éjfél után felköszöntöttem tegnap.
2013. július 11. 09:26
Annyira szeretem ezt a csajt! Boldog születésnapot Perrie!
2013. július 11. 09:30
|
|
Genoveva01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 202964 offline
|
én mondjuk arra is kíváncsi lettem volna,hogy hogyan ünnepelt és milyen volt a tortája,meg ilyen apróságok.
2013. július 11. 09:45
Gratulálok a 20. életévéhez,de énekelni még mindig nem tud.
2013. július 11. 09:57
|
|
mrs.styles93visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.28. Hozzászólás: 351 Csatolások: 0 Azonosító: 184849 offline
|
"amióta lenyúlta Zaynt..." mi az hogy lenyúlta? Persze, majd gondolod hogy ha Perrie nincs, akkor veled járt volna vagy bármelyik másik fanatikus rajongóval...? Imádom amikor az ilyen álomvilágban élő kis rajongók azt hiszik hogy majd a fiúk közül bárki is velük fog járni. Aha, persze, előbb leszek én a következő Beyoncé.
Nana, lehet ezt a lányt szidni, de azt nem lehet rá mondani hogy nincs hangja. Szerintem a 4 lány közül ő énekel a legszebben(ez nem jelenti azt hogy a többieket nem szeretem ugyanúgy). Persze, könnyű úgy osztani az észt, hogy a Wings (és esetleg DNA) dalokat hallottátok csak. (tisztelet a kivételnek)
Genoveva01: Hát twittere töltöttek fel egy csomó képet.
A tortája virágos volt, meg amolyan hippi stílusú amit ugye Perrie nagyon szeret. De a stúdióban is kapott egy tortát a barátoktól, mert ott is meglepték őt. Én sem tudok erről sokat, így nagyon remélem hogy lesz erről is egy cikk. :$
Nana, lehet ezt a lányt szidni, de azt nem lehet rá mondani hogy nincs hangja. Szerintem a 4 lány közül ő énekel a legszebben(ez nem jelenti azt hogy a többieket nem szeretem ugyanúgy). Persze, könnyű úgy osztani az észt, hogy a Wings (és esetleg DNA) dalokat hallottátok csak. (tisztelet a kivételnek)
Genoveva01: Hát twittere töltöttek fel egy csomó képet.
|
|
Chachi_G.124사랑 ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.29. Hozzászólás: 1398 Csatolások: 0 Azonosító: 198980 offline
|
Boldog szülinapot Perrie♥♥
Fiatal és tehetséges! Előtte az egész élet!
Boldog születés napot!
2013. július 11. 10:11
|
|
KF-Petravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.07. Hozzászólás: 474 Csatolások: 0 Azonosító: 177332 offline
|
Nem tagadom, hogy Perrie tehetséges, mert tényleg nagyon különleges hangja van, nekem tetszik. Szeretem a Little Mix-et, de nem vagyok rajongó, szóval ha kell meghallgatom.
De van egy véleményem.. Sajnálom, ha valakinek nem tetszik. Szerintem, ha nem Zaynnel járna, akkor nem lenne ennyi rajongójuk, nem ismernék annyian ezt a zenekart. Én is Zayntől ismertem meg Perriet és onnan a LM-et. Persze enélkül is híresek lennének, de ez is rendesen rányomja a bélyegét.
Mindenek mellett, Boldog Születésnapot így utólag
De van egy véleményem.. Sajnálom, ha valakinek nem tetszik. Szerintem, ha nem Zaynnel járna, akkor nem lenne ennyi rajongójuk, nem ismernék annyian ezt a zenekart. Én is Zayntől ismertem meg Perriet és onnan a LM-et. Persze enélkül is híresek lennének, de ez is rendesen rányomja a bélyegét.
Mindenek mellett, Boldog Születésnapot így utólag
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.

0 felhasználónak tetszik: