Na akkor egy gyors kommentár 1 hozzászólás erejéig, mert nem kívánok összeveszni senkivel, és nem ér annyit az egész.
Szóval:
Idézet
Teljesen egyetértek!Mondjuk a McLaren-t eltiltanám 150 évre a Formula 1-tõl, CsAlonsót pedig kilõném ûrszemétnek biggrin.gif Hupsz, egy kicsit eluralkodtak rajtam az indulatok, de akkor is Schumi a KIRÁLY tongue.gif
Erre inkább nem mondok semmit, mert lehet kivágnának a fórumról miatta.
Ami meg ezt az egész elengedõs nem elengedõs hisztit illeti, ne hasonlítsuk már össze azzal amit a ferrari mûvelt. Nem volt semmi helycserés beleszólás. Teljesen úgy csinál mindenki mintha törvényszerû lett volna hogy Hamilton megelõzi Alonsót, és hogy elvették a futamgyõzelmét meg mit tudom én. Ne felejtsük már el hogy Monacóról van szó, meg akárhogy is így agyonsztárolt újonc meg úgy ( félreértés ne essék, birom a gyereket), de akkor is Alonso volt elõtte, és ha jól emlékszem a "nagy istenkirály hatalmas utolérhetetlen mindenség" Schumájer sem bírta leelõzni pl Imolában és csak vonatoztak. És ez még csak nem is Imola, itt még annyira sem lehet elõzni. Na de mindegy, nem akarok vitatkozni senkivel és bocsi ez elõzõ Schumachere beszólásért, de utálom amikor valakinek van egy favoritja, és ha elveri valaki, akkor az a legnagyobb ganyaj, meg fujj, dögöljön meg... Szurkoljon mindenki a "saját emberének", ne a másikat dobálja. Tudom, nehéz lenyelni hogy az utolsó 2 évben el lett verve a "mester"... na és? egyszer fenn egyszer lenn, ennyi.
Na jó, asszem ennyi, nem kívánok jobban belefolyni ebbe, mert úgyis felesleges.
Szóval szurkoljon mindenki annak akinek akar , ne pedig a másik ellen.
Hajrá Alonso.