Justin Bieber újra hallat magáról - videó
2013. július 11. 12:47
|
|
Balázs69visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 182 Csatolások: 21 Azonosító: 178946 offline
|
Amúgy remélem, valamelyik gyorsétteremben belehugyoznak a kólájába, és amikormegissza utánna odamennek hozzá elmondják neki, hogy mit csináltak a kólájával, és jót röhögnek rajta-vele, hogy mekkora lúzer.
2013. július 11. 12:56
Csak azért a nagy felhajtás mert Bieber az, ha egy másik 19 éves fiú lett volna, senkit nem érdekelne.Egyébként meg ha ettől érzi magát "vadnak" kik vagyunk mi hogy megmundjuk neki hogy mit micsnáljon?!.
2013. július 11. 13:06
|
|
s.z.i.l.v.i.a91visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.05. Hozzászólás: 201 Csatolások: 0 Azonosító: 197232 offline
|
Hát...egy kicsit gáz hogy még mindig nem szobatiszta xD
1 felhasználónak tetszik:
Balázs69
2013. július 11. 13:45
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
szerintem ez gáz!
2013. július 11. 13:54
|
|
stylezone99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 437 Csatolások: 68 Azonosító: 184963 offline
|
Az biztos, hogy a "botrányai" közül nem ez volt a "legvadabb"...
Inkább a legszánalmasabb...
Balázs69
2013. július 11. 14:26
Már tegnap elolvastam a cikket, és elfogulatlanul majdnem írtam is hozzá, de úgy gondoltam, okosabb, ha megvárom, mi lesz a helyzet ma, és nem csalódtam. A legtöbb Belieber megint agyatlan módon védik ezt a hülyegyereket. Ez vicces? Mi ebben a vicces? Semmibe nem gondoltok bele. Ha mondjuk étteremben ennéd a kedvenc kajádat, ez a gyerek meg ott hugyozna melletted, az is vicces lenne? Fogadok, nem. Ezt a gyereket el kéne zárni valahova. Szánalmasan viselkedik, nem is értem, miért meri magát felnőttnek nevezni. Azért, mert elmúlt 18 éves és egy drága kocsit vezet, meg saját háza van? Ez nem felnőttség - ez gazdagság
Balázs69
2013. július 11. 14:30
|
|
strawberryy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.30. Hozzászólás: 945 Csatolások: 1 Azonosító: 201136 offline
|
"egy étterem felmosó vödrébe vizelt, amitől ő őrülten vadnak érezte magát." ezen a részen szakadtam
de egyébként ennyire bunkó és szánalmas is csak ő lehet -.-
Balázs69
2013. július 11. 14:42
|
|
cintia2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.08. Hozzászólás: 537 Csatolások: 55 Azonosító: 191157 offline
|
szerintem semmi "dúrva" nincs ebben a dologban. persze hogy egyeseknek elháborít de ezért nem kéne kiakadni. ha ő így akarta akkor hagy csinálja..ő megteheti
egyre jobban szeretlek Justin
))
2013. július 11. 14:49
|
|
cselbiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 197 Csatolások: 0 Azonosító: 201743 offline
|
cintia2000
szerintem semmi "dúrva" nincs ebben a dologban. persze hogy egyeseknek elháborít de ezért nem kéne kiakadni. ha ő így akarta akkor hagy csinálja..ő megteheti egyre jobban szeretlek Justin ))
Köszi,hogy ez a véleményed. !!
szerintem semmi "dúrva" nincs ebben a dologban. persze hogy egyeseknek elháborít de ezért nem kéne kiakadni. ha ő így akarta akkor hagy csinálja..ő megteheti egyre jobban szeretlek Justin ))
Köszi,hogy ez a véleményed. !!
2013. július 11. 15:39
|
|
Balázs69visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 182 Csatolások: 21 Azonosító: 178946 offline
|
Annyira bírom ennek a csávónak a rajongóit. #SE Azt írjátok, ő mindent megtehet... Miért, mégis ki a fene ő? Egy sokadik kis gazdag csávó, aki még mindmáig egy kanadai kis senki lenne, ha pár nála okosabb és gazdagabb ember (kiadó, producer stb.) nem látott volna benne lehetőséget, hogy hogyan teszteljék tehetségtelen, nulla hangú embereken a csapatukat, hogy mit hoznak ki belőle. Van egy mondás, ami így szól "szarból nem lehet várat építeni" (remélem nem tiltotok ezért) De, ez Hollywoodban nem így van. Csak sajnál tudom azt aki egy ilyen arrogáns, beképzelt gyerek után csahol. Lássatok már kicsit messzebb az orrotoknál. Attól érzi magát nagynak, hogy ilyen gyerekes dolgokat csinál. Azon csodálkozom, hogy egy pincér nem pofozta meg. Én meg a takarító helyében kicsit megfürdettem volna abban a vízben a ficsurt, hogy mégvadabb kis senki legyen...
s.z.i.l.v.i.a91
2013. július 11. 15:43
|
|
Vivi88vivivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.22. Hozzászólás: 119 Csatolások: 36 Azonosító: 178372 offline
|
coolcoolcool..

:
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.