Justin Bieber újra hallat magáról - videó
2013. július 20. 17:44
|
|
ilovejustinbieberúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.23. Hozzászólás: 82 Csatolások: 0 Azonosító: 204286 offline
|
azt csinál amit akar mert nem gyerek már ja én nem vagyok oda az utálojit mert sok butaságot csinálnak és bántalmazák az ő életét mert az ő egy nagyon buta ne figyejenek rá. de énis believer vagyok
2013. július 21. 14:31
" megtiszteltetés az étteremnek, hogy Bieber gyerek oda vizelt" komoly
2013. július 22. 07:31
|
|
s.z.i.l.v.i.a91visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.05. Hozzászólás: 201 Csatolások: 0 Azonosító: 197232 offline
|
Száánalmaas!
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. július 24. 20:04
Mekkora badboy, OMG!
Ha nem tudja, hogyan kell használni a wc-t, hordjon pelenkát.
2013. július 27. 17:08
|
|
PrettyLittleLiarsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 202504 offline
|
Nessuna eggyetértek :DDDDDDDDDD xdddd
2013. július 29. 22:27
|
|
LittleMonster0211új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.03. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 187081 offline
|
ez undorító ... belep*sálni 1 felmosóvödörbe ??
utánna meg majd az egész étterem padlója attól fog bűzleni ... nagyon okos nyomorék gyerek... -.-
mielőtt bármelyik BILIber belémköt csak elmondom h ez a gyerek 1 hulladék... ilyenért csak olyan rajong akinek az IQ-ja alulról verdesi a 0-t ... -.-
utánna meg majd az egész étterem padlója attól fog bűzleni ... nagyon okos nyomorék gyerek... -.-
mielőtt bármelyik BILIber belémköt csak elmondom h ez a gyerek 1 hulladék... ilyenért csak olyan rajong akinek az IQ-ja alulról verdesi a 0-t ... -.-
s.z.i.l.v.i.a91
2013. július 30. 21:43
|
|
AnyyBeebsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.30. Hozzászólás: 96 Csatolások: 0 Azonosító: 207731 offline
|
úristen ez februári videó, ráadásul Justin nem is tudott arról h felveszik! Basszus az összes utálónak belehet fogni is ellehet húzni erről az oldalról! pá pá:/ :DDD Love Justin Forever!! <3
2013. augusztus 02. 07:40
|
|
bizsikeee222új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 89 Csatolások: 0 Azonosító: 193970 offline
|
Ez pontosan tükrözi az értelmiségi szintjét, és a nagyképűségét
Bár azért a paparazzikat sem kell félteni...
2013. augusztus 02. 21:36
|
|
Dóriiiiiiiiiiiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.08. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 193596 offline
|
Na Nagy Beliberek, ha még mindig szeretitek őt akkor valami nincs rendben veletek. Ez a gyerek nem normális. Mit képzel magáról?? o.O
2013. augusztus 02. 22:21
|
|
Meliikeevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.22. Hozzászólás: 323 Csatolások: 0 Azonosító: 204211 offline
|
Hihi,hát ez nagy
Nem hiszem,hogy ez nagy botrány. Nagyképűnek tűnik ezért,de nem az..ha meg igen,akkor ez van,érthető is,hiszen sztár! Én amikor ezt olvastam,szakadtam a röhögéstől a barátnőmmel. Amúgy meg februári vidi,szóval nem hiszem,h most kell felhozni. A Justin-utálók meg ne olvassak el JB híreit. Bye :-*
2013. augusztus 09. 17:11
|
|
Dodie88visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.26. Hozzászólás: 147 Csatolások: 0 Azonosító: 207360 offline
|
A Beliberek,most is büszkék arra,amit oly rendületlenül képviselnek? Én inkább elásnám magam kb 100 méterrel a föld alá,Justin helyett..Nembaj,ő itt az Isten.
s.z.i.l.v.i.a91
2013. szeptember 03. 19:26
Ehhez csak gratulálni tudok -.-" Hogy lehet valaki ilyen "okos", hogy felmosó födörbe vizel? o.o Én elásnám magam..
2013. szeptember 13. 21:47
viki1995
Kedves Belieberek! Ha még mindig bírjátok ezt a csajt,komolyan,orvoshoz kéne mennetek! Nem vettétek észre hogy egyre bunkóbb,bunkóbb és bunkóbb?
már bocsi, de úgy beszélsz mintha velem lenne bunkó, belieber vagyok mer imádom a zenékét és a hangját a külsejét és képzeld a BOTRÁNYAIT IS.És hallod, engem személy szerint nem érint hogy "bunkó" szóval igen ezek után is szeretem. ps: arra nem gondolsz hogy van akinek a bunkók jönnek ben?!... köcsög.
Kedves Belieberek! Ha még mindig bírjátok ezt a csajt,komolyan,orvoshoz kéne mennetek! Nem vettétek észre hogy egyre bunkóbb,bunkóbb és bunkóbb?
már bocsi, de úgy beszélsz mintha velem lenne bunkó, belieber vagyok mer imádom a zenékét és a hangját a külsejét és képzeld a BOTRÁNYAIT IS.És hallod, engem személy szerint nem érint hogy "bunkó" szóval igen ezek után is szeretem. ps: arra nem gondolsz hogy van akinek a bunkók jönnek ben?!... köcsög.
2013. december 27. 15:06
|
|
Ancsucsuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.29. Hozzászólás: 213 Csatolások: 1 Azonosító: 151918 offline
|
F*cking wild kids, mi?! Szerintem inkább szellemileg visszamaradottak... Istenem, mi jó neki abban, hogy emlékezni fognak arra, hogy nem egy budiba, hanem egy vödörbe vizelt? Ennek a gyereknek komoly kezeltetésre szoruló bajai vannak. Oo
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.