A globális felmelegedés hatása
2013. július 11. 15:26
|
|
strawberryy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.30. Hozzászólás: 945 Csatolások: 1 Azonosító: 201136 offline
|
Megint egy nagyszerű és érdekes cikk természetesen Lexitől!
2013. július 11. 17:59
|
|
Fhfhvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.16. Hozzászólás: 456 Csatolások: 0 Azonosító: 200280 offline
|
Szerintem is jó cikk lett. De az baj ,hogy máss emberek nem tesznek semmit ,hogy a csodálatos bolgónk éjjen és viruljon.De azt is hallotam a tv-éből a Nationel Geografin ,hogy 2250-ben a bolygónk halldokólni fog
Mert az emberiség a 10 szeresére nőll vagy még több is. Ez olyan szomorú :'( Szerintem mind tegyünk érte ,hogy a bolygónknak ne legyen globális felmelegedés.LEHET ,HOGY VAN HASONLÓ BOLYGÓ MINT A MIÉNK ,DE SOSEM FOG IGAZÁN A FÖLDRE HASONLÍTANI!!!MERT A FÖLD A MI SZÜLŐ HELYÜNK A MI CSODÁSS OTTHONUNK ÉS SZERINTEM TEGYÜNK ÉRTE ,HOGY EZ ÍGY IS MARADJON! Ez az én véleményem. Tiszta ,de őszinte
)
2013. július 11. 18:01
|
|
Fhfhvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.16. Hozzászólás: 456 Csatolások: 0 Azonosító: 200280 offline
|
Na ezt figyelmesen olvassátok el: Szerintem is jó cikk lett. De az baj ,hogy máss emberek nem tesznek semmit ,hogy a csodálatos bolgónk éjjen és viruljon.De azt is hallotam a tv-éből a Nationel Geografin ,hogy 2250-ben a bolgónk halldokólni fog
Mert az emberiség a 10 szeresére nőll vagy még több is. Ez olyan szomorú :'( Szerintem mind tegyünk érte ,hogy a bolygónknak ne legyen globális felmelegedés.LEHET ,HOGY VAN HASONLÓ BOLYGÓ MINT A MIÉNK ,DE SOSEM FOG IGAZÁN A FÖLDRE HASONLÍTANI!!!MERT A FÖLD A MI SZÜLŐ HELYÜNK A MI CSODÁSS OTTHONUNK ÉS SZERINTEM TEGYÜNK ÉRTE ,HOGY EZ ÍGY IS MARADJON! Ez az én véleményem. Tiszta ,de őszinte
)
2013. július 11. 19:04
Szerintem is jó cikk lett. Egyetértek az előttem szólókkal. Nem értem, miért jó az egyes embereknek, cégeknek, hogy tönkreteszik a Földet? Újabban nyomon követem a Greenpeace munkáit, elolvasom a cikkeket, amiket kiírnak. Az ott olvasható információk is nagyon elkeserítőek, így igyekszem minden egyes kezdeményezéshez a segítségemet adni. Csak név és e-mail cím hozzáadása kell hozzá. Jó érzés mondjuk az, hogy látom, mennyi ember a világon csatlakozik a terveihez, hányan adják a nevüket a tiltakozókhoz. Óvni kell a Földet, mert visszafordítani ugyan már nem tudjuk ezeket a szörnyű változásokat, lassítani lehet még ezeket a folyamatokat. Szeretném, hogy még ezer év múlva is élhessenek emberek a bolygónkon. És nemcsak emberek, hanem a többi élőlény, az állatok, a növények is boldog lakosai legyenek a Földnek.
2013. július 13. 11:37
|
|
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline
|
ez elég szomorú cikk, de nagyon tetszik!
2013. július 14. 19:34
Nagyon tanulságos cikk lett, én szeretek ilyet olvasgatni.
2013. július 15. 21:08
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
ebből a cikkből sok mindent meg lehet tudni
2013. július 16. 01:49
|
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline
|
Tanulságos, hosszú cikk...
2013. augusztus 22. 22:20
|
pollachnerrúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.22. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 210158 offline
|
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=573439219372149&set=a.134875776561831.22014.134583563257719&typ...&type=1&theater
Ajánlom mindenkinek. -.-' (Jah, a szerzőnek csak annyit: Felhasználtam a cikkedből, remélem nem gond. )
Ajánlom mindenkinek. -.-' (Jah, a szerzőnek csak annyit: Felhasználtam a cikkedből, remélem nem gond. )
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: