A legsikeresebb videoklipek: Christina Aguilera
2013. július 10. 20:23
Christina régóta nagy kedvenceim között van, sosem unnom meg a dalait. A mostani dalait annyira nem szeretem, mint a régebbieket, de ha olyan napom van, a Your Body-t is képes vagyok egész délután megállás nélkül hallgatni.
Személyes kedvencem a fentiek közül a Genie In A Bottle, illetve a Fighter és Keeps Gettin' Better.
2013. július 10. 20:53
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
Mindig is szerettem Christina-t. Eszmeletlen jo hangja van es a dalai is fantasztikusak. Ezek kozul mindegyiket imadom fokent a Hurt es a Beautiful a nagy kedvencem ezek kozul. Sajnalom, hogy a Your Body-hoz ilyen szadista klipet csinalt, mert amugy a dalt imadom.
Azt azert sajnalom, hogy a Fighter nincs a listan, mert en tole meg azt a szamot imadom. Az valami eszmeletlen. De gondolom az nem ert el ekkora sikereket mint ezek.
2013. július 10. 21:06
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Basszus Annus (hé, ez rímel
), remek cikket írtál és ahogy elnéztem a többi "A legsikeresebb videoklipek:..." cikket, a tiéd, meg talán még Zitué a leghosszabb. Korábban kellett volna nekiállnod a cikkíráshoz.
Én személy szerint a Fightert szeretem a legjobban (ami sajnos nincs itt, de ha 7-et lehetne felsorolni, akkor biztos benne lenne), meg a Hurtöt, leginkább dalilag. A Your Body is tetszik, de tény, hogy a klipje túl van cicomázva.
1 felhasználónak tetszik:
MadHatter
2013. július 10. 21:17
mindegyiket imádom, és neki legalább már sok klipje volt, szóval nem az van, hogy egy-két kivételével az összes száma bekerül a cikkbe.
2013. július 10. 21:35
Szerintem a legjobb száma a Fighter, sőt a világ legjobbjai közé sorolnám azt a zenét! De azon kívül egyébként minden számát imádom, a kedvencek még a Hurt, Your Body, Candyman.. stb.
Zseniális adottsággal van megáldva ez a nő, mindig ráz a hideg ha hallom a hangját.. Meg ahogy a Lady Marmalade-ben is bekapcsolódik a vége felé.. leírhatatlan hangja van
Még órákig tudnék áradozni róla..
2013. július 10. 23:00
Végre róla is van ilyen cikk.
A legtöbb dala azért kiállta az idő vasfogát. Sajnálom, hogy Chris világ életében nagyon alul volt értékelve. A többség nem tudta őt hova tenni, talán nem szimpatizáltak vele, nem is nyomatták őt úgy soha. A Stripped és a Mi Reflejo korszakában imádtam őt a legjobban. A Stripped lemezével baromi magasra tette a lécet még magának is. Ezek közül a Genie-t és a Beautifult szeretem a legjobban. Csak én imádom a Come on Overt és az I Turn to You-t annyira? Nekem nagyon hiányzik a régi Christina. A mostanira rá sem ismerek.
1 felhasználónak tetszik:
MadHatter
2013. július 10. 23:09
Mindegyiket nagyon szeretem, de talán a Beautiful mondandója fogott meg a legjobban. Szerintem nem is kell leírnom miért, hiszen az le van írva a cikkben is szépen.
Elképesztő ez a nő, imádom.
2013. július 11. 00:40
Tényleg nagyon tehetséges.Régebbi nagy kedvencem volt tőle a Hurt,persze most is tetszik.
2013. július 11. 09:01
Zseniális cikk lett!
Külön örülök annak, hogy a személyes kedvencem, a Beautiful is bekerült, azt sosem tudom megunni, még a legboldogabb délutánokon is meghallgatom, 'cause we are beautiful...
Még egyszer, hatalmas gratuláció a cikk írójának!!
2013. július 11. 11:10
|
Encsi Ramóna Ritavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.06. Hozzászólás: 217 Csatolások: 0 Azonosító: 160167 offline
|
Jó hogy csak a Genie In A Bottlet és a Your Bodyt ismerem,de ezek marha jó szááámok
2013. július 11. 12:19
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Nekem a Candy man a kedvencem
2013. július 11. 14:09
|
|
Bettykeh Barócsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.06. Hozzászólás: 179 Csatolások: 0 Azonosító: 199668 offline
|
A kedvencem a Your body!!!
2013. július 11. 14:35
|
|
strawberryy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.30. Hozzászólás: 945 Csatolások: 1 Azonosító: 201136 offline
|
a Candyman a kedvencem!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.