Miley Cyrus bugyiban mászkál Kanadában
2013. július 18. 11:56
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Idézet (Encsi Ramóna Rita @ 2013.07.11. 11:07)
Jaj Bill Ray "kislánya" kisprostija
Inkább.Sír??Meg is fuladhatna a könnyeibe,meg ez példakép??Pff szánalmas aki ezt szereti az nem ember,Selena ilyet sose csinálna,ő normális.És fúúúj milyen ráncos a nyaka
kidobom a taccsot mindjáááárt
ááá
Egyébként nem csodálkoznék ha Liam nem lenne vele,Liam sokkal jobbat érdemel ennél a kis prostinál.Na nekem ennyi a véleményem Májlikáról.-.-""
Szerintem neked agyadra ment a túlzott Selena imádat.
Már én szégyellem magam a butaságod miatt.
2013. július 18. 12:08
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Idézet (miley900 @ 2013.07.14. 23:46)
Képzeld el, ez a Ramóna nem 100%ban beszámítható. Az egy dolog, hogy BENNT VAN MILEY A KEDVENCEI KÖZÖTT, amin már eleve kiakadtam, de úgy lejáratja magát, mint senki más. Figyelj.: KAMU Fb rajongói oldalakat szerkeszt magáról. Vagy 4 darabot, eljátsza hogy vannak adminok, meg fanok, közben kamuprofilból irogat magának. Próbál angolul makogni, de meghallgattam és sírva fakadtam, hogy ennyire hogy lehet lealázni egy nyelvet... Nos, itt is van pár alkotása.:
Keress rá a csatornáján a többi videóra, halláskárosult leszel. Aztán nézzük a szerkesztett képeit.:
Na, magáról szerkeszt képeket, és álnézen kirakja egy nyilvános oldalra. Ráadásul Selena Gomez tweetjeit és egyéb dolgait lopja. Elhiszi, hogy mindennap másik reptéren van, pedig csak a PUSZTÁN fotóztatja magát az anyjával. Felvesz egy ezer éves ruhát, és aláírja, hogy 1millióba került. A kutyámra nem adnám. Előadja, hogy több milliós villában lakik LA-ben, közbe a videóba omlik a fal a háta mögött. Csinál magáról 'rajongói képeket' amiről a fanok lemaradnak. Kitalálta, hogy 'ramitor' = SELENATOR koppintása. Továbbá fel akarta jelenteni a barátaimat, és engem is. XDDD AZ IGAZSÁGÉRT. Na de, ezt nézd meg.:
Na ez mi? Milyen nyelv ez? Hhh ez.. Ja, és csinált magának egy kamuszülinapot 'utószülinap' alatt, amit Selena szülinapján rendez meg. Plusz az ANYJA TÁMOGATJA. Egy csoportba több ellenséget gyűjtött magának, mint ezek előtt volt neki. Ja, és Selenának van DOL parfümje, neki meg LOD.XDDD és Selena a kedvence. Na ennyit erről a csajról.
Keress rá a csatornáján a többi videóra, halláskárosult leszel. Aztán nézzük a szerkesztett képeit.:
Na, magáról szerkeszt képeket, és álnézen kirakja egy nyilvános oldalra. Ráadásul Selena Gomez tweetjeit és egyéb dolgait lopja. Elhiszi, hogy mindennap másik reptéren van, pedig csak a PUSZTÁN fotóztatja magát az anyjával. Felvesz egy ezer éves ruhát, és aláírja, hogy 1millióba került. A kutyámra nem adnám. Előadja, hogy több milliós villában lakik LA-ben, közbe a videóba omlik a fal a háta mögött. Csinál magáról 'rajongói képeket' amiről a fanok lemaradnak. Kitalálta, hogy 'ramitor' = SELENATOR koppintása. Továbbá fel akarta jelenteni a barátaimat, és engem is. XDDD AZ IGAZSÁGÉRT. Na de, ezt nézd meg.:
Na ez mi? Milyen nyelv ez? Hhh ez.. Ja, és csinált magának egy kamuszülinapot 'utószülinap' alatt, amit Selena szülinapján rendez meg. Plusz az ANYJA TÁMOGATJA. Egy csoportba több ellenséget gyűjtött magának, mint ezek előtt volt neki. Ja, és Selenának van DOL parfümje, neki meg LOD.XDDD és Selena a kedvence. Na ennyit erről a csajról.
Najóó..most egy kicsit kihagyott az agyam..xD ez az a Ramóna aki itt ócsárolta lefele Mileyt Selenát meg istenítette? xDD
2013. július 18. 12:10
|
|
|
Idézet (Beyla @ 2013.07.15. 18:43)
Őszintén szólva, megnézegettem a videóit, és én arra a következtetésre jutottam, hogy ezzel a kislánnyal nem foglalkoznak eleget a szülei. Valami vagy valaki miatt elkezdte ezt csinálni, vagy csak szimplán jó murinak tartja, ám úgy érzem, hogy egy picit már átesett a ló túlsó oldalára. Szerintem meg bántás és fikázás helyett írni kéne neki, megismerni őt, beszélgetni vele, mert lehet, hogy valami olyan gondja vagy problémája van, amit nem tud megosztani senkivel sem. Mitől vagy te speciel jobb, hogy idejössz, mindezt lefirkálod ide, mondván, hogy had járassuk le? Nem tudom, valahogy ez eléggé embertelen, nem gondolod? Ha meg neki ez a szórakozása, akkor meg kit érdekel? Zavar téged? Bánt téged? Könnyű rögvest rámondani egy kislányra azt, hogy biztos hülye, biztos idióta, biztos nem százas, csak, mert van valami hülye hóbortja. Had legyen neki, hisz nem bánt engem ugyan. Inkább ezt csinálja, minthogy bulizzon, drogozzon, alkoholizáljon, cigizzen és r*banckodjon. Azért, mert nem olyan műp*csa, mint ti, s veled ellentétben, nem péniszeket fogdos 10-13 évesen, akkor már rögtön dilis? Sosem fogom felfogni a mai gyermekek gondolkodási morálját. Ha választani kéne közted és Ramóna között, akkor elhihetnéd, hogy Ramónát választanám, s inkább őt ismerném meg és beszélgetnék vele. Te meg gondolkozz el szerintem...
Már ne haragudj, de szerintem te is elgondolkodhatnál, mert te most túlzásba vietted...
"Azért, mert nem olyan műp*csa, mint ti, s veled ellentétben, nem péniszeket fogdos 10-13 évesen,"
Hogy jössz te ahhoz, hogy ilyenekt irogass neki, mikor fingod sincs róla, hogy ki ő, vagy hogy milyen ember..és még most te akartál itt prédikálni...
2013. július 23. 10:48
|
|
Szonja 14 Starvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.07. Hozzászólás: 437 Csatolások: 0 Azonosító: 189299 offline
|
Először is ha bugyiban mászkált volna az az ő dolga!
Miley98:Tényleg látszik,hogy az nem bugyi hanem nadrág,úgy,hogy előbb tényleg jobban meg kéne nézni a képet más szemszögből is,mielőtt ítélkeztek!
!
Miley98:Tényleg látszik,hogy az nem bugyi hanem nadrág,úgy,hogy előbb tényleg jobban meg kéne nézni a képet más szemszögből is,mielőtt ítélkeztek!
2013. július 25. 12:10
|
|
noncsi8horanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.03. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 203083 offline
|
és ha fürdőruha arra nem kéne gondolni?-.-
2013. július 29. 14:13
|
|
PandaPannavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.26. Hozzászólás: 101 Csatolások: 0 Azonosító: 207346 offline
|
noncsi8horan egyetértek!
2013. augusztus 03. 16:25
|
|
RaimbowGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.17. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 206408 offline
|
Úristeen!!
2013. augusztus 06. 02:39
|
|
justin imádásúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.02. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 208060 offline
|
jesszus xdd arra nem gondolt senki h mini nadrág hosszú poloval ?-.-
2013. szeptember 01. 15:49
|
viviviviúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 210531 offline
|
Miley lehet fürdőruhában van lhet bugyiban lehet rövid gagyában. Ha ő ezt akarja csinálja csak. Mivel hogy ababn sokaknak igaza van hogy az ő élete de valakinek szólni kéne rá
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: