Jennifer Lopez fél belépni gyerekkori otthonába
2013. július 10. 14:19
|
|
strawberryy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.30. Hozzászólás: 945 Csatolások: 1 Azonosító: 201136 offline
|
én is alig ismertem fel, egyébként teljesen megértem!
2013. július 10. 15:34
Hat gondolom meg mindig rossz emlekek fuzik ahhoz a hazhoz, szerinten ez ertheto hiszen a szulei nem engedtek hogy az almai valora valhassanak.. :/
2013. július 10. 15:53
Hát... én azt hittem volna, hogy a környék miatt nem menne vissza, de hogy egy válás miatt és csak mert a szülei azt akarták, hogy értelmiségi legyen...gyerekes, pedig már az 50 felé halad. -.-" Ha nekem lesz gyerekem én is az egyetem felé fogom terelni, nem pedig egy valótlan álom felé. Jen esete egy éppen szerencsés esetnek mondható, de mennyi egy ehhez hasonló "felfedezésnek" az esélye a mai világban, főleg itt, Magyarországon? Szinte semmi.
2013. július 10. 17:02
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Én kedvelem JLo-t, küzdeni kell és nem szabad feladni az álmokat, jól tette, hogy nem hallgatott a szüleire. Ez most furcsán hangzik, de kár lett volna érte, egy nagyon tehetséges nő, aki keményen dolgozik. Én is szeretem, ha forognak körülöttem az események, ha nincs megállás. Egy válást nem könnyű feldolgozni, mindenki másképp viseli. Bronx nem egy barátságos környék, de aki ott nőtt fel, az már beleszokott ebbe a világba. A New York-i élet nem minden része fenékig tejfel, két véglet van: a luxus és a nyomor. NYC-ben mindenkinek történelme van.
Egy javaslat: maradjon a szőkésbarna hajszínnél!
Egy javaslat: maradjon a szőkésbarna hajszínnél!
2013. július 10. 17:50
Teljesen igaza van! Nagyon tisztelem Jennyt és szerintem elképesztő amit elért. 20. parfüm, Jesszus!
Lisa7003 igazad van!
Lisa7003 igazad van!
2013. július 10. 18:43
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Elképesztő 20???
2013. július 14. 06:45
|
|
nagyalbivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.19. Hozzászólás: 207 Csatolások: 1378 Azonosító: 143606 offline
|
Idézet (spadri @ 2013.07.10. 12:34)
A mókás meg ebben, hogy azt hiszem, neki sem sikerül példát mutatnia a gyerekei felé, vajon majd ők is számon kérik anyun a tökéletes családot?
„Amikor legutoljára ott voltam, a szüleim hazahívtak minket, hogy bejelentsék, hogy 33 évnyi házasság után különválnak – árulta el Jennifer
Így aztán ő hosszú hónapokig el sem árulta a sajátjainak, hogy válik az apjuktól. A kicsik nem értették, vajon mi rosszat tettek, hogy a papájuk már nem jár haza hozzájuk. Ez rendkívül rossz megoldás volt, ráadásul a kezdeti időszakban nem is igazán engedte Marcnak látogatni őket.
Szerencsére azóta revidiálta az álláspontját, csak szerintem most meg átesett a ló túlsó oldalára.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: