Csobot Adél és Istenes Bence visszavágott
2013. július 13. 18:40
|
united kingdomvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.10. Hozzászólás: 157 Csatolások: 0 Azonosító: 191322 offline
|
jajj de nem érdekel
2013. július 14. 08:43
|
|
lovelyjonasúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.09. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 203429 offline
|
Annyira nem értem hogy miért kell ennyire rosszindulatúnak lenni. Azt gondoljátok ettôl jobb lesz a világ vagy mi?
az hogy a média mindenkit próbál mindenkivel összeboronálni vagy éppen kínos helyzetbe hozni az egy Dolog. Azok az emberek ezért kapják kapják a fizetésüket de ti mit kaptok ezért? Az ô életük és ôket döntik el hogy hogyan élik. Szeretik egymást és lehet hogy ez megváltozik és hamarosan szakítanak majd de lehet hogy még jó sokáig együtt lesznek. Én csak gratulálni tudok nekik hogy ennyi rosszindulat mellett is kitartanak egymás mellett.
a másik...drágáim...jöttök itt az idióta gúnyneveitekkel pl. Adél orrára nézve. Kíváncsi lennék...ti tényleg ennyire tökéletesek vagytok? Mert szerintem nem.mindenkinek van valami szépséghibája...
álljatok már le ezzel az undok, modortalan, bunkó, sokszor minôsíthetetlen megjegyzésekkel, mert ha az életben is így viselkedtek akkor nem Sok jót jósolok nektek.
És a harmadik Dolog...hasonlítgatjátok ôket justinhoz meg selenához...na nem mintha nagyon figyeltem volna de ôk nem napokig hetekig vagy hónapokig voltak együtt ...jócskán meghaladta az egy évet és látszott rajtuk hogy tényleg boldogok együtt...bár fogadok hogy az itt kommentelô sok okos tojás még a hosszútávú szócska fogalmát sem érti,ismeri. Elôször nézz mélyen magadba és csak utána itélkezz mások felett...
az hogy a média mindenkit próbál mindenkivel összeboronálni vagy éppen kínos helyzetbe hozni az egy Dolog. Azok az emberek ezért kapják kapják a fizetésüket de ti mit kaptok ezért? Az ô életük és ôket döntik el hogy hogyan élik. Szeretik egymást és lehet hogy ez megváltozik és hamarosan szakítanak majd de lehet hogy még jó sokáig együtt lesznek. Én csak gratulálni tudok nekik hogy ennyi rosszindulat mellett is kitartanak egymás mellett.
a másik...drágáim...jöttök itt az idióta gúnyneveitekkel pl. Adél orrára nézve. Kíváncsi lennék...ti tényleg ennyire tökéletesek vagytok? Mert szerintem nem.mindenkinek van valami szépséghibája...
álljatok már le ezzel az undok, modortalan, bunkó, sokszor minôsíthetetlen megjegyzésekkel, mert ha az életben is így viselkedtek akkor nem Sok jót jósolok nektek.
És a harmadik Dolog...hasonlítgatjátok ôket justinhoz meg selenához...na nem mintha nagyon figyeltem volna de ôk nem napokig hetekig vagy hónapokig voltak együtt ...jócskán meghaladta az egy évet és látszott rajtuk hogy tényleg boldogok együtt...bár fogadok hogy az itt kommentelô sok okos tojás még a hosszútávú szócska fogalmát sem érti,ismeri. Elôször nézz mélyen magadba és csak utána itélkezz mások felett...
2013. július 14. 11:18
Nekem ez inkább csak érdekkapcsolatnak tűnik, amolyan te is híres vagy meg én is, akkor együtt legyünk még híresebbek. Az ő dolguk, ehhez nekem speciel nem lenne gyomrom.
2013. július 14. 16:33
Az első képen a csaj nem is ér hozzá Bence arcához!
2013. július 14. 17:32
|
|
fanna-husyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 250 Csatolások: 0 Azonosító: 191618 offline
|
Ejjha, micsoda visszavágás! xd
2013. július 15. 09:16
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
ez nem semmi ez jo visszavagas hi hi hi
2013. július 16. 01:24
|
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline
|
Szegény Barbi, ezt a fejet csókolgatni...
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: