Csobot Adél és Istenes Bence visszavágott
2013. július 10. 21:58
|
|
Prettygossipúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.16. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 189767 offline
|
fanni2003 ---> Te jó Isten!!!
2013. július 11. 07:48
|
|
Bibikeke1 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.29. Hozzászólás: 761 Csatolások: 0 Azonosító: 176733 offline
|
Azért amit néhányan írtok - Nem szeretem Adélt, Bence inkább Barbival jöhetne össze, olyan aranyosak együtt - enyhén rosszindulatú. Mindegy, most nem is ez a lényeg, én nagyon örülök, hogy újra együtt vannak. Jaj várjatok csak, most látom, hogy majdnem mindenki elég rosszindulatú aki a cikkhez írt. Adél nekem sem a kedvencem, de a szerelmi életéhez semmiképp nincs közünk!
2013. július 11. 08:35
Szerintem a Barbis kép nem volt durva..
Csomó olyan van h sztárokat rajongók stb. Megpuszilnak. Ezt el kell fogadni. Barbi szája meg nem is ért Bencéhez.
Csomó olyan van h sztárokat rajongók stb. Megpuszilnak. Ezt el kell fogadni. Barbi szája meg nem is ért Bencéhez.
2013. július 11. 11:17
|
|
Csenguszzzvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.06. Hozzászólás: 270 Csatolások: 1 Azonosító: 205365 offline
|
Olyan sapija van mint Justin Biebernek :'DDD
2013. július 11. 13:40
undorító ez a Bence -.-" amúgy Adél helyében én inkább hagyta volna elmenni.. .xx
2013. július 11. 20:01
Hmm.. Nem hiszem,hogy ennek hírértéke lenne..
Bár,én egyikőjükért sem vagyok oda, örülök,hogy rendezni tudták az ügyeiket. Sok hírességnek ez nem sikerül..
Bár,én egyikőjükért sem vagyok oda, örülök,hogy rendezni tudták az ügyeiket. Sok hírességnek ez nem sikerül..
2013. július 11. 20:21
Szuper, egyikőjüket sem szeretem, de azért jó tudni hogy biznak egymásban és kitartanak egymás mellett.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: