Randizz Liam Payne-nel és Harry Stylesszal!
2013. július 10. 16:39
|
|
icarlyluvAnti-Fairy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.24. Hozzászólás: 1142 Csatolások: 1 Azonosító: 196679 offline
|
Ez jó ötlet, a sok őrült fizet hátha nyer, az alapítványnak meg elég sok pénz gyűlik össze.
temy99: Nem minden 13 évesnek ennyi a tudása. Szép is lenne ha egy Brit csak ennyit tudja mondani. Ha meg németes olyat visz magával akimtud angolul.
temy99: Nem minden 13 évesnek ennyi a tudása. Szép is lenne ha egy Brit csak ennyit tudja mondani. Ha meg németes olyat visz magával akimtud angolul.
2013. július 10. 18:25
Ahww én akarok lenni az a szerencsés rajongó! De csak Harry miatt.
Egyébként az viszont szép dolog, hogy segítenek!
2013. július 10. 18:25
Az biztos hogy sok pénz fog összegyűlni a szervezetnek.
2013. július 10. 19:54
|
|
lathkavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.02. Hozzászólás: 114 Csatolások: 0 Azonosító: 193087 offline
|
nicky21
Ezt hívják jó marketingnak édeseim! Szerintetek miért a 13-18 éves korosztály lett megjelölve?! Mert ők a célközönsèg. Egy 20+ ember szerintetek hol adományozna már miattuk? Mert egy kis csitri olyan naív hogy lehúzzák apucit/anyucit hogy "randizhassanak" velük. Jól ki van ez találva. )
Nyilván marketing, de pl én is "játszok" bár nem anyu/apu pénzével, de pl a júliusi fizetésem egy részét biztos utalom és nem naivságból... Mert azért nem gondolom, hogy komlyan van esélyem nyerni...
Jah és 20+ vagyok!
Ezt hívják jó marketingnak édeseim! Szerintetek miért a 13-18 éves korosztály lett megjelölve?! Mert ők a célközönsèg. Egy 20+ ember szerintetek hol adományozna már miattuk? Mert egy kis csitri olyan naív hogy lehúzzák apucit/anyucit hogy "randizhassanak" velük. Jól ki van ez találva. )
Nyilván marketing, de pl én is "játszok" bár nem anyu/apu pénzével, de pl a júliusi fizetésem egy részét biztos utalom és nem naivságból... Mert azért nem gondolom, hogy komlyan van esélyem nyerni...
2013. július 10. 20:22
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
Na ja, ez figyelemfelkeltő marketing a javából. Csak akkor mennék el velük, ha tényleg önszántukból hívnak el, nem pedig mert kisorsoltak..szóval asszem soha nem kell aggódnom, hogy velem ilyesmi történik..
igen, tudom, jótékonykodás, aranyos tőlük, hogy belementek meg minden, de engem nagyon idegesít, hogy az egész bandát hogy kihasználják ilyen meg olyan dolgok népszerűsítésére. Pedig ez az 5 édes és tehetséges srác sokkal többet érdemelne. De hát ilyen ez a mai média :szerintem förtelmes.És lehet, hogy hülyének könyveltek el, meg minden, de nekem, mint Directionernek ez a véleményem..
ez mondjuk épp jótékonykodás, de én most amúgy nem csak erről beszélek, hanem minden ilyen kampányról, beleértve mondjuk a termékreklámokat...
2013. július 10. 21:28
|
|
VegasGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.07. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 205479 offline
|
Haha, olyan jókat ír mindenki. :'D Amúgy meg én ismerek olyan 13 évest, aki nagyon is jól tud angolul.
De én ezt a találkozást semmiféleképpen nem nevezném randinak. Basszus, egy 14 éves hova randevúzna két 19-20 évessel?
Én nem akarom senki álmait összetörni, de most őszintén: szerintetek az ún. "randi" tartana 5 percnél tovább, figyelembe véve a fiúk napirendjeit?
Ettől függetlenül megéri, csak azért senki ne számítson több óráig tartó álomra.
De én ezt a találkozást semmiféleképpen nem nevezném randinak. Basszus, egy 14 éves hova randevúzna két 19-20 évessel?
Én nem akarom senki álmait összetörni, de most őszintén: szerintetek az ún. "randi" tartana 5 percnél tovább, figyelembe véve a fiúk napirendjeit?
2013. július 11. 12:19
Megnéztem és akár 1 Eurót is lehet utalni...nem hiszem hogy nyernék..sok ország benne van.Nagy mázli kéne.
2013. július 11. 14:47
Nem az adományozásról van szó, meg minden, de sosem értettem, hogy mire jó az, hogy akár ezért, akár másért egy csomó pénzt kiadnak a tinilányok, hogy például egy újságban benne vannak, és akkor rögtön megvetetik :'DD
Én sosem vettem ezért újságot például, mert nekem más fontosabb.
Aztán nem tudom, hány lány lesz, aki majd addig hisztizik anyukának, míg nem adományoz pénzt. Az adományozás jó dolog, csak a fiatalabbak főleg nem ezt látják benne. :'D
Én sosem vettem ezért újságot például, mert nekem más fontosabb.
Aztán nem tudom, hány lány lesz, aki majd addig hisztizik anyukának, míg nem adományoz pénzt. Az adományozás jó dolog, csak a fiatalabbak főleg nem ezt látják benne. :'D
2013. július 11. 14:51
Idézet (Elody @ 2013.07.10. 20:22)
Na ja, ez figyelemfelkeltő marketing a javából. Csak akkor mennék el velük, ha tényleg önszántukból hívnak el, nem pedig mert kisorsoltak..szóval asszem soha nem kell aggódnom, hogy velem ilyesmi történik..
igen, tudom, jótékonykodás, aranyos tőlük, hogy belementek meg minden, de engem nagyon idegesít, hogy az egész bandát hogy kihasználják ilyen meg olyan dolgok népszerűsítésére. Pedig ez az 5 édes és tehetséges srác sokkal többet érdemelne. De hát ilyen ez a mai média :szerintem förtelmes.És lehet, hogy hülyének könyveltek el, meg minden, de nekem, mint Directionernek ez a véleményem..
ez mondjuk épp jótékonykodás, de én most amúgy nem csak erről beszélek, hanem minden ilyen kampányról, beleértve mondjuk a termékreklámokat...
Igen igen, ez meg a másik, ezzel azt is bevállalják, hogy bár imádják a rajongókat, komolyan, ki tudja, milyen emberrel kell majd elmenniük :'DD Lehet, olyanokkal, akiket maguktól soha az életben nem hívnának el.
2013. július 11. 17:25
|
|
abogika001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 204499 offline
|
úúú én 13 vok!
<3
2013. július 11. 19:51
|
|
HahahaLovaticvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.11. Hozzászólás: 112 Csatolások: 5 Azonosító: 205858 offline
|
Amúgy érdekes, hogy a tinik ma már csak így adományoznak... HAHÓ! Nem a módszert szidom, mert jó ötlet egy híres emberrel reklámozni, csak furcsák a mostani kamaszok.... Én is az vagyok, de akkor is.
D Nem vagyok Directioner és nem valószínű, hogy egy magyar fogja megnyerni, aki még törni se töri az angol nyelvet. xDDD De sok sikert és adományozzatok!
2013. július 11. 20:07
-Randizz Liam Payne-nel és Harry Stylesszal!
-Kösz,inkább nem.
-Kösz,inkább nem.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: